Battlefield 3
- Assassin
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 08. Okt, 2008, 15:32
Re: Battlefield 3
nikdo nevie povedat ohladom tych redeem kodov z pgs?
Mobo: Gigabyte P55A UD3,CPU: Intel Core i5 750(3.6GHz)+AC Freezer 13,GPU: MSI GTX560Ti HAWK (950/1900/2100 MHz@1025mV),RAM: 8GB Zeppelin CL9 DDR3 1440MHz,SSD: Crucial C300 64GB, HDD: Samsung 1TB SATA2,PSU: Gigabyte ODIN 550W,LCD: iiyama X2377HDS ,CASE: Fractal Design R3 + 4x120mm + 1x140mm Fractal Silent FAN,HeadSet: Teac HP-11 5.1 headset,KeyBoard: Sidewinder X6, Mouse: Sidewinder system: Win 7 Ultimate (64-bit)
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
ak si chcem kupit k standard verzii ten dlc map pack, kde sa to da kupit?
Spoiler: ukázať
Pride to v maily od pgs zajtraAssassin napísal:nikdo nevie povedat ohladom tych redeem kodov z pgs?
- Assassin
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 08. Okt, 2008, 15:32
ou yeah dikes
Mobo: Gigabyte P55A UD3,CPU: Intel Core i5 750(3.6GHz)+AC Freezer 13,GPU: MSI GTX560Ti HAWK (950/1900/2100 MHz@1025mV),RAM: 8GB Zeppelin CL9 DDR3 1440MHz,SSD: Crucial C300 64GB, HDD: Samsung 1TB SATA2,PSU: Gigabyte ODIN 550W,LCD: iiyama X2377HDS ,CASE: Fractal Design R3 + 4x120mm + 1x140mm Fractal Silent FAN,HeadSet: Teac HP-11 5.1 headset,KeyBoard: Sidewinder X6, Mouse: Sidewinder system: Win 7 Ultimate (64-bit)
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
da, az po urcitej dobe. tusim mesiacparanoid.asian napísal:ak si chcem kupit k standard verzii ten dlc map pack, kde sa to da kupit?
- Fragrance
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00
to iste robilo aj mne, na akej mapke? Mne to robi hlavne na caspiane.vmm napísal:Furt mi to pada - uz mam nervy
Inak po znížení grafiky mi to zrazu prestalo padať. Uvidím dnes, možno budem mať viacej času to otestovať.
Inak myslim si že mi umiera VGA po veľmi kratokom čase mi robieva artefakty občas blikne na obraze fúhová rozmazaná bodka veľkosti 5 mm, ako keď stračíte display na kalkulačke..
- drastyk
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Júl, 2011, 14:41
ten karkand ste si uz aktivovali na origine? mnme vypisalo ze ho mam pridany na ucte ale nikde ho nevidim
Karkand bude dostupny az v zime...
treba trosku lepsie citat, je to napisane na letaciku ohladom Back to Karkand. "Yout Battlefield 3 Limited Edition serial key entitles you to the upcoming expansion pack at no extra charge. You will be notified in-game when Back To Karkand becomes available." Pre neanglictinarov. "Vas Battlefield 3 Limited Edition kluc vam zarucuje pristup k bliziacemu sa datadisku bez dodatocneho poplatku. Budete informovany in-game ked bude datadisk dostupny."
MB: Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5, CPU: AMD Ryzen 7 3800XT@4,2GHz, RAM: 2x32GB G.SKILL RipJaws V 3200MHz, VGA: Gigabyte Aorus GeForce 1080 Ti 11GB, SSD1: Samsung 960 PRO 512GB, SSD2: Samsung 870 QVO 1TB, PSU: EVGA Supernova G2 750W, Sound card: Steinberg UR12, CPU Cooler: Noctua NH-D15 SE-AM4, Case: Streacom BC1, Keyboard: Cooler Master MK750 Brown, Mouse: Razer Deathadder V2, Headphones: B&O Beoplay H95, Mic: Rode NT1-A, Camera: GoPro 4 Silver
A co teda stym opravenym punkbusterom?Pretoze uz ma to zacina srat...
Ludia stava sa aj vam ze padne hra v zmysle toho ze sa zasekne a musim dat spravcu uloh kde vidim tabulku ze Battlefield 3 prestal pracovat s jedinou moznostou skoncit program?
Vsetko ostatne mi slape ako ma len toto sa mi obcas stava.
Vsetko ostatne mi slape ako ma len toto sa mi obcas stava.
vsak klasicke problemy ... necakajme ze hned pojde vsecko ako ma .. uz od prveho BF su podobne priznaky .. ako aj BFBC2 ich ma dodnes tak zrejme nas meninu ani teraz .. ja uz som si zvykol .. nieje to take case aby som stoho robil nejaky problem .. vcera mi to zdochlo cca 2x ale mam dojem ze skor zo strany ovladacov VGA ako som uz skor spominal .. u SP som nemal ani jeden problem
a ked sa clovek na dtym trochu zamysli .. neni adekvatne ani vsetky problemy hadzat na stranu tvorcov ... treba si uvedomit co vsetko kto v PC ma a ani nevie co jak s cim v PC funguje .. kazdy ma v PC kadejake loloviny a neni vylcene ze sa nepodielaju na problemoch .. co sa uz v minulosti neraz potvrdilo .. dnes tu uz kazdy pouziva kadejake veci ci na OC a rozne softy "bohvie ake "ktore bezia na pozadi a kludne sa mozu podielat na tychto problemoch .. ako uz bolo napriklad pri GTA IV afterburner sposoboval nejake problemy a podobne .. proste dne je bezne ze v PC je toho jak nas.ne a tolko procesov kadecoho bezi ze ...
a ked sa clovek na dtym trochu zamysli .. neni adekvatne ani vsetky problemy hadzat na stranu tvorcov ... treba si uvedomit co vsetko kto v PC ma a ani nevie co jak s cim v PC funguje .. kazdy ma v PC kadejake loloviny a neni vylcene ze sa nepodielaju na problemoch .. co sa uz v minulosti neraz potvrdilo .. dnes tu uz kazdy pouziva kadejake veci ci na OC a rozne softy "bohvie ake "ktore bezia na pozadi a kludne sa mozu podielat na tychto problemoch .. ako uz bolo napriklad pri GTA IV afterburner sposoboval nejake problemy a podobne .. proste dne je bezne ze v PC je toho jak nas.ne a tolko procesov kadecoho bezi ze ...
- vmm
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 15. Mar, 2007, 08:00
CO-OP je brutal a este s hulo-m
Inac ked netaktujem VGA nepada to casto
Inac ked netaktujem VGA nepada to casto
Tak ja nemam taktovane vobec nic, Win bol nedavno preinstalovany a nemam v PC nic ine ako najpotrebnejsie programy a origanal hry... Aj som prave preinstaloval graficky ovladac pre istotu no uvidim lebo vcera mi to nespravilo ani raz a dnes kazdu chvilu... Ale zas berem aj to ze ta hra je este len v pociatocnom stadiu
Kolegovy na 560TI , hra pada , ale na starej 5770 ide bez problemov