Battlefield 3
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 28. Apr, 2007, 08:00
Re: Battlefield 3
Vie mi niekto povedat preco nemam aktivny Physical Warfare Pack a ostatne serepeticky, ked som si hru predobjednal z PGS a je Limited Edition? Neinstaloval som ju z DVD ale tahal cez origin, ale to by nemal byt dovod, key som pouzil co mi prisla hra.
Ako možete hrať ked mne vypisuje toto >>>
This application cannot be used until the official release date has been reached. Please wait until the official release date and restart the application at that time. Click 'Exit' to abort the process.
Please visit the support website to get more information: http://support.ea.com
Your release date will be: 28. október 2011, 01:00
This application cannot be used until the official release date has been reached. Please wait until the official release date and restart the application at that time. Click 'Exit' to abort the process.
Please visit the support website to get more information: http://support.ea.com
Your release date will be: 28. október 2011, 01:00
Spoiler: ukázať
maju problem s aktivaciami hier na origine prave, pracuju na fixnuti...
AMD Ryzen 7 7800x3D, Akasa SOHO 360 Dusk edition, ASUS TUF GAMING B650M-E, Corsair 32GB DDR5 6000MHz CL40 Vengeance, MSI GeForce RTX 4080 SUPRIM X, Samsung 980 PRO 1TB, Crucial P3 4 TB, Seagate BarraCuda 4 TB, Fractal Ion 850w gold, Corsair 4000d airflow, 34" GIGABYTE G34WQC
Presmejdi tak 10 stran dozadu. Je tam navod ako ten release date obist.
Mučo Mačo napísal:je to pad na plochu alebo sa resetne driver od grafiky?vsePeter napísal:bladejac napísal:Kolegovy na 560TI , hra pada , ale na starej 5770 ide bez problemov
mám tú istú grafiku a padá mi to tiež!
Aj na plochu aj výpadok driverou, ale zaujímavé že keď dal naspäť 560 ti prestalo to zatiaľ
- System_ERR0R
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Apr, 2011, 09:13
To som už dávnejšie písal a čudujem sa, že to nikoho nezaujíma.paranoid.asian napísal:http://hry.poradna.net/f/view/21420-bat ... sledovacka wtf?!
Zachytil som, že to laguje najmä ľuďom s SLI/CF, ale ak to teda laguje aj tebe...Kyselinka napísal:No musim povedat, ze hra vyzera ozaj super, len je zlagovana jak prasa, skoda
Na trailer kde sa porovnávali s realitou si už zabudol, však?Dazar napísal:Neviem o com hovoris lebo BF3 malo cisto len Gameplay trailery a to co som videl v traileroch prave hram cize niet o com.
Problem je mozno len ten ze nejake deti si k tym zaberom este domysleli svoje vysnivane predstavy...
ad Origin a výpadky: žiaľ, čakal som to, ergo, nepoučili sa veľmi z bety.
s pozdravom, crux.
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
jj a zaujimal by ma pripadny nejaky clanok, kde sa to seriozne prebera.
Spoiler: ukázať
- Assassin
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 08. Okt, 2008, 15:32
no s tym sledovanim to je fakt sila, ja som si to vsimol ze tam boli informacie o sledovani systemu ale ze az takto no teda pekne svinstvo :/
inac aj mne sa zda ze je to zalagovane, vela krat mam pocit ako keby som bol sekundu pozadu a preto ma vzdy zabiju, strielam na nepriatela bum bum bum a namiesto toho aby som zabil ja jeho zabije on mna, neviem nieco mi tam nesedi a to hram na serveroch s pingom okolo 30-40
inac aj mne sa zda ze je to zalagovane, vela krat mam pocit ako keby som bol sekundu pozadu a preto ma vzdy zabiju, strielam na nepriatela bum bum bum a namiesto toho aby som zabil ja jeho zabije on mna, neviem nieco mi tam nesedi a to hram na serveroch s pingom okolo 30-40
Mobo: Gigabyte P55A UD3,CPU: Intel Core i5 750(3.6GHz)+AC Freezer 13,GPU: MSI GTX560Ti HAWK (950/1900/2100 MHz@1025mV),RAM: 8GB Zeppelin CL9 DDR3 1440MHz,SSD: Crucial C300 64GB, HDD: Samsung 1TB SATA2,PSU: Gigabyte ODIN 550W,LCD: iiyama X2377HDS ,CASE: Fractal Design R3 + 4x120mm + 1x140mm Fractal Silent FAN,HeadSet: Teac HP-11 5.1 headset,KeyBoard: Sidewinder X6, Mouse: Sidewinder system: Win 7 Ultimate (64-bit)
teda žiadna zmena oproti BeteAssassin napísal:inac aj mne sa zda ze je to zalagovane, vela krat mam pocit ako keby som bol sekundu pozadu a preto ma vzdy zabiju, strielam na nepriatela bum bum bum a namiesto toho aby som zabil ja jeho zabije on mna, neviem nieco mi tam nesedi a to hram na serveroch s pingom okolo 30-40
kde sú tie všetky vylepšenia, ktoré sľúbili?!
viem len o dvoch nemeckých, jeden z nich:paranoid.asian napísal:jj a zaujimal by ma pripadny nejaky clanok, kde sa to seriozne prebera.
http://www.gamestar.de/spiele/battlefie ... 61554.html
s pozdravom, crux.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
to sledovanie dufam ze len ked je origin zapnuty..dufam ze nebezi daco bez mojho vedomia
- Assassin
- Používateľ
no ja len dufam ze to spravia cim skorej bo takto s toho hrania vela nemam, prevazne mam zabiti 2x tak vela ako killov a to preto lebo mam problem vobec niekoho trafit, nehovoriac ze ked niekto bezi neni sanca bo uteka rychlo respektive sa zrazu objavy uplne niekde inde
vela kamosov mi tiez povedalo ze to je zalagovane strasne, dneska som dal na 6 rank a to tazko, z bety som mal lepsi pocit tam som dal za den aj 6-7 rankov krasne v poho, ale hovorim moj celkovy dojem je ze vela krat ako keby som bol sekundu pozadu oproti nepriatelom aj ked uz som mal aj dobre boje na druhu stranu,
vela kamosov mi tiez povedalo ze to je zalagovane strasne, dneska som dal na 6 rank a to tazko, z bety som mal lepsi pocit tam som dal za den aj 6-7 rankov krasne v poho, ale hovorim moj celkovy dojem je ze vela krat ako keby som bol sekundu pozadu oproti nepriatelom aj ked uz som mal aj dobre boje na druhu stranu,
Mobo: Gigabyte P55A UD3,CPU: Intel Core i5 750(3.6GHz)+AC Freezer 13,GPU: MSI GTX560Ti HAWK (950/1900/2100 MHz@1025mV),RAM: 8GB Zeppelin CL9 DDR3 1440MHz,SSD: Crucial C300 64GB, HDD: Samsung 1TB SATA2,PSU: Gigabyte ODIN 550W,LCD: iiyama X2377HDS ,CASE: Fractal Design R3 + 4x120mm + 1x140mm Fractal Silent FAN,HeadSet: Teac HP-11 5.1 headset,KeyBoard: Sidewinder X6, Mouse: Sidewinder system: Win 7 Ultimate (64-bit)
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
ak si pozadu a oni nie,tak niekedy musis byt aj opacne pred nimi..
- Assassin
- Používateľ
no ale malo kedy hovorim, casto sa ani nestacim cudovat jak ma mozu tak davat dole, ani neviem kde je a sup som mrtvy, niektory to hraju fakt dobre a asi im to ide ako by malo, ale sa to zda zalagovane, rozmyslam ze to cele preinstalujem aj ked to asi k nicomu nepomoze, a tiez ten PB posraty to furk kickuje tak som zacal hrat na non PB a tam to nekickne ani raz, a mam najnovsi PB updatovany pre BF3, no konec, ostava len dufat ze sa to bude pekne ladit a fixovat jedna basen
btw zajtra by mal byt ten prvy opravny patch ci jako? mozno aj tam je pes zakopany...
btw zajtra by mal byt ten prvy opravny patch ci jako? mozno aj tam je pes zakopany...
To s tým originom je teda pekné svinstvo. EA krásne využila to, že licenčné podmienky nikto nečíta a tým pádom si do nich dajú čo sa im zachce. A keby ten debilný origin aspoň poriadne fungoval, alebo mal nejaký reálny zmysel pri BF3