Aka je normalna teplota procesora Athlon 64 3000+ socket 939.
resp., nad aku hodnotu by sa to nemalo splhat?
Nechem otravovat s tym istym aj v grafike, tak mi prosim napiste aj idealne prevackove teploty grafickej karty.
Dakujem!
Teplota procesora?
Taq podla vsetkeho by si nemal ist nad tcm, pri procaku a co sa tyka grafiky... akej???
btw ked uz tu budete odpovedat, mna by zaujimalo kolko stavy do toho procaku mozem pustit... (kedze to ma blizko k tomu co sa pyta pes verim, ze to mozme dat dokopy )
btw ked uz tu budete odpovedat, mna by zaujimalo kolko stavy do toho procaku mozem pustit... (kedze to ma blizko k tomu co sa pyta pes verim, ze to mozme dat dokopy )
Spoiler: ukázať
A Tcase max je co? Celkova teplota v bedni?
Nechcem byt za blba, ale neviem to...
Lebo teplota CPU mi skace tak od 37 do 46 stupnov. Teplota v bedni je tak cca 38.
No a teplota grafickej sa mi dost stabilne drzi tak okolo 65.
dIK!
Nechcem byt za blba, ale neviem to...
Lebo teplota CPU mi skace tak od 37 do 46 stupnov. Teplota v bedni je tak cca 38.
No a teplota grafickej sa mi dost stabilne drzi tak okolo 65.
dIK!
MSI RS482M4-L (chipset xpress 200), Athlon 64 3000+ socket 939, SAPPHIRE Radeon X1300 PRO 256MB DDR2 PCX TD, MIDI ATX 350W SQ-328 black/silver, HDD Hitachi 160 Gb SATA
Tu mas program na zistenie TCM: http://www.thecoolest.zerobrains.com/Hi ... axTemp.zip
teplota by nemala presiahnut TCM ale CPU hned "nevybuchne" ak ju prekroci (dlhodobo to ale nie je idealne)
teplota by nemala presiahnut TCM ale CPU hned "nevybuchne" ak ju prekroci (dlhodobo to ale nie je idealne)