Battlefield 3
Re: Battlefield 3
s pozdravom, crux.
v podstate náhodou - v jednom priečinku som zbadal dva ruské jaz. súbory a podobné anglické boli ešte v jednom podpriečinku, tak som tie anglické dal k tým ruským a zázračne sa to rozbehlo
konečne som si zahral a prvé dojmy sú pozitívne, akurát to mierenie je nejaké divné, nejdem sa poriadne trafiť... zarazila ma ale jedna vec: vo warez verzii keď som hral single tak sa mi krásne dali namapovať tlačítka na myš a v origu v MP to nejde tomu hovorím epic fail
konečne som si zahral a prvé dojmy sú pozitívne, akurát to mierenie je nejaké divné, nejdem sa poriadne trafiť... zarazila ma ale jedna vec: vo warez verzii keď som hral single tak sa mi krásne dali namapovať tlačítka na myš a v origu v MP to nejde tomu hovorím epic fail
Jo aj mna serie,ze mam 7tlacitkovu game mys a nemozem tie doplnkove(herne) tlacitka pouzivat....ale neslo to ani vo warez verzii.
Presne presne, tiez mi blbne citlivost. Asi len pockat na patch.[EGC] VIP napísal:Nemate niekto problem s myskou? mne sa stava uz od zaciatku raz za cas, ze jej sibe a meni si citlivost ako chce nevedeli by ste niekto poradit?
no je to totálne naprd, taký nôž f-kom je totálne od ruky a musím ho hľadať na klávesnici... ako je možné že mne to v pirátskej šlo?ArAsHiT napísal:Jo aj mna serie,ze mam 7tlacitkovu game mys a nemozem tie doplnkove(herne) tlacitka pouzivat....ale neslo to ani vo warez verzii.
- System_ERR0R
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Apr, 2011, 09:13
Aspon ze niesom jediny...teda niezeby som ti chcel zleneurotick napísal: Presne presne, tiez mi blbne citlivost. Asi len pockat na patch.
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
taketo veci riesim tak, ze si na tlacitka nabindujem tlacitka z klavesniceArAsHiT napísal:Jo aj mna serie,ze mam 7tlacitkovu game mys a nemozem tie doplnkove(herne) tlacitka pouzivat....ale neslo to ani vo warez verzii.
alebo
Can’t Bind The Mouse Buttons ?
Enable Raw Mouse Input in options.
skodoradost najlepsia radost
som zvedavy kedy dice vida fix nato padanie hry....
som zvedavy kedy dice vida fix nato padanie hry....
Tak mne zatiaľ samotná hra nepadla ani raz. Jedine padol server na ktorom som hral. Detail.
s pozdravom, crux.
tak mne to tiež nepadá, ale niekedy pri pripájaní mám čiernu obrazovku a nič sa nedeje, alebo mi vyhodí program prestal pracovať...
Mučo: to nefunguje, mám to od začiatku enabled a nejde mi na bočné tlačítka nabindovať nič
Mučo: to nefunguje, mám to od začiatku enabled a nejde mi na bočné tlačítka nabindovať nič
Divne mne to ide v bete mi to neslo ale momentalne s tym nemam ani najmensi problem...jedna vec: vo warez verzii keď som hral single tak sa mi krásne dali namapovať tlačítka na myš a v origu v MP to nejde tomu hovorím epic fail
Spoiler: ukázať
No tak som to odskušal a zatial mam značne zmiešane pocity... Nehovoriac o tom, že mi to neustale pada! Vždy asi 15-20 min automaticky nasleduje pad hry... To je asi to najhoršie.
1. Inu už zase sami ležiaci camper pozaliezani... Idem si pekne a zrazu bum bum chlapík zalezený pri stene ležiac kosi ostatných , uvažujem že aj ja niekde zaleziem a len budem čakať a kosiť, ale čo je to potom za hra
2. Viditelnosť supera strašne mizerna... Možno sa to zlepší po odomknuti nejakeho toho mieritka čo približuje
3. Tá veľkosť máp... Na začiatku som si hovoril v Bad company že mi chýbaju stíhačky, ale teraz zisťujem že mi nechýbali vôbec
4. Ten knife na tlačítku F
No a to zamrzanie hry ma irituje uplne najviac, čo s tým????
PS: moj nick v hre je: pepo316
1. Inu už zase sami ležiaci camper pozaliezani... Idem si pekne a zrazu bum bum chlapík zalezený pri stene ležiac kosi ostatných , uvažujem že aj ja niekde zaleziem a len budem čakať a kosiť, ale čo je to potom za hra
2. Viditelnosť supera strašne mizerna... Možno sa to zlepší po odomknuti nejakeho toho mieritka čo približuje
3. Tá veľkosť máp... Na začiatku som si hovoril v Bad company že mi chýbaju stíhačky, ale teraz zisťujem že mi nechýbali vôbec
4. Ten knife na tlačítku F
No a to zamrzanie hry ma irituje uplne najviac, čo s tým????
PS: moj nick v hre je: pepo316
- Fragrance
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00
pepo: to padanie je momentálne najväčší problém, robí to aj mne a aj tisíckam dalších hráčov (ak nie desaťtisícom). Na nete je kopa návodou ako by sa to mohlo fixnut ale ani jeden mi nepomohol. Vraví sa že pokial máš OC grafiku treba ju podtaktovať, alebo ak máš 4 GB ram treba 8 GB (čo je hlúposť), ďalšie verzie sú také že pokial máš 32 bit verziu OS tak ti to preto pada a podobné hovadiny.
Nič iné ako čakať na patch nám asi neostáva. Problém asi bude v samotnej verzii Originu - je to predsa len beta..
Nič iné ako čakať na patch nám asi neostáva. Problém asi bude v samotnej verzii Originu - je to predsa len beta..
NJ tak super, hlavne že už to vydali... a hned path velky pol giga a nepomohlo. Do riti ako to testovali Škoda že som jedným z tých čo to pada, vidím že su tu niektorí ktorým to nepada.
PS: Fragrance aký máš nick v hre?
PS: Fragrance aký máš nick v hre?