prosim poradet ty co sa vyznate na co davat pozor pri kupe skutra...
dakujem
naco davat pozor pri kupe skutra...
naco davat pozor pri kupe skutra...
ASUS bamboo 14" - i5 - SSD.
to najlepsie zistis na mieste s niekym co sa v tom vyzna...treba pocuvat zvuk piestu vo valci, ci neklepe, ako dobre brzdi predna aj zadna brzda (brzdovy okruh-brzdovy valcek aj tesnenia), ci dobre motor taha a ci na nizkych otackach nezhasina, alebo ci pri vysokych ho nieco nedusi, ci je sviecka cista (koli dobremu spalovaniu a nastaveniu dobrej zmesi), ci netecie olej, retaz ci neni vytahana, neposkodene pneu.....ci v pohode nastatruje a tak....je toho dost a urcite som spomenul iba mensiu cast zo vsetkeho potrebneho, tak sa este porad s niekym znalejsim danej veci.
btw: dobre pozeram, ze na fore je este zimny cas?? alebo som zabudol cosi prestavit?
btw: dobre pozeram, ze na fore je este zimny cas?? alebo som zabudol cosi prestavit?
P4 2.8 Prsctt*GA-8IK1100*80GB SATA*1,5 GB*SAMSUNG 616E*LG 4160B*Chill 400P2*Leadtek TV2000XP Expert*R9200SE*SB Audigy 2
@skrat - asi si zabudol cosi prestavit
@misho - hlavne by som si dal pozor na ruske lisovane media. vacsinou maju cd velmi biedny booklet. ale hraju celkom v pohode... inak neviem, co na tom scootri vidis... su aj lepsie kapely
@misho - hlavne by som si dal pozor na ruske lisovane media. vacsinou maju cd velmi biedny booklet. ale hraju celkom v pohode... inak neviem, co na tom scootri vidis... su aj lepsie kapely
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Jan, 2006, 02:00