Battlefield 3
- Fragrance
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00
Re: Battlefield 3
moje ID na Origine je: Schimpyq
Práve skušam 64 bit verziu Winu tak uvidime či to pomôže..
Práve skušam 64 bit verziu Winu tak uvidime či to pomôže..
Spoiler: ukázať
V singleplayr to ide bez problemov? Som to ešte neskusil, lebom včera len o 20.00 prišiel domov z práce a cely nažhavený po nainštalovaní som išiel rovno na multi a po 2 hodinách serkania sa s tým ma to prestalo baviť..
Ze WAAUUU.....doteraz som tak aktivnejsie MP hraval Armu 2 a BC2, vcera vecer som dosiel o 21:00 konecne domov a hned k PC, vybrat dosku, nahodit nove RAMky a chladic na procesor od Gaba (samozrejme ze je chladic privysoky a nezavrem bednu tak fungujem s otvorenou - kua musim kupit inu bednu), o 22:30 zacinam instalovat BF3 a potom sedim za PC do dnesneho rana 03:30...
Mal som silne obavy co na to povie moje chuuuda Atinka 4890ka ale cuduj sa svete ked necham auto tak tri stvrtiny nastaveni mam na High a teploty po nasmerovani 12cm noctuy na nu su do 70C. Hra po prvykrat vyhodila ciernu obrazovku a nic sa nedialo, po navrate do Win 7 a jej ukonceni a opatovnom spusteni vsetko islo ako ma bez akychkolvek problemov.
Dojmy z hry....nic efektovo a hlavne ZVUKOVO lepsie som predtym nehral, zaciatky boli krute vzhladom k mojej snahe pobehovat bez krytia nepoznajuc teren ale s troskou opatrnosti sa dalo prezit aspon chvilu Nasiel som server kde boli vsetky zbrane a prislusenstvo odomknute, takze mame sa na co tesit pani...len tak zbezne...vytiahnut minomet a ostrelovat nepriatelov okolo vlajky zameriavajuc podla krizika na mape s patricnymi efektami je nieco na co sa nezabuda, taktiez moznost zaprenia gulometu o murik pomocou dvojnozky bola super.Plno vselijakych zameriavacov a prislusenstva na zbrane rovnako ako aj zbrani...nuz, ako som niekde cital...BF3 installed....goodbye my social life
PS moj nick v BF3: JayTomas
Mal som silne obavy co na to povie moje chuuuda Atinka 4890ka ale cuduj sa svete ked necham auto tak tri stvrtiny nastaveni mam na High a teploty po nasmerovani 12cm noctuy na nu su do 70C. Hra po prvykrat vyhodila ciernu obrazovku a nic sa nedialo, po navrate do Win 7 a jej ukonceni a opatovnom spusteni vsetko islo ako ma bez akychkolvek problemov.
Dojmy z hry....nic efektovo a hlavne ZVUKOVO lepsie som predtym nehral, zaciatky boli krute vzhladom k mojej snahe pobehovat bez krytia nepoznajuc teren ale s troskou opatrnosti sa dalo prezit aspon chvilu Nasiel som server kde boli vsetky zbrane a prislusenstvo odomknute, takze mame sa na co tesit pani...len tak zbezne...vytiahnut minomet a ostrelovat nepriatelov okolo vlajky zameriavajuc podla krizika na mape s patricnymi efektami je nieco na co sa nezabuda, taktiez moznost zaprenia gulometu o murik pomocou dvojnozky bola super.Plno vselijakych zameriavacov a prislusenstva na zbrane rovnako ako aj zbrani...nuz, ako som niekde cital...BF3 installed....goodbye my social life
PS moj nick v BF3: JayTomas
Naposledy upravil/-a Jay-T v So 29. Okt, 2011, 10:02, upravené celkom 1 krát.
No prosím další šťastný človek čo mu to ide bez problemov... Kua prečo zase ja?????
- Fragrance
- Používateľ
Nič to aj ja mam take blbe šťastie neboj je nás viac Pepo skušal si MP na serveroch kde je BP off?
Máš na mysli PB, ano..? Tak neskušal, rovno som si dal len tie kde je PB zapnutý. Tiež som aktualizoval ovladače na grafarnu na najnovšie. Dnes som tiež v práci do až do osmej, ale potom to môžem skusiť aj na tých kde je PB vypnutý a uvidíme... A tebe to blbne aj na tých bez PB ???
- Fragrance
- Používateľ
hej hej PB som myslel. ZAtial na PB off serveroch ide ako ma vyskusaj potom a daj vedieť
Pepo k tym kemperom, neni to zas tak hrozne. Viacmenej kempia len sniperi alebo hraci ktori maju tak 1-2 rank ktori este nepoznaju mapu alebo su proste radi niekde zalezeni. Staci kupit kvalitne viackanalove sluchatka a hned budes vedet ze kemper je od teba 2-3 metre na skale nad tebou alebo lehni v trave.
Ta viditelnost, to je fakt ze neni to take kontrastne ako v bc2 ale casom sa nato da zvyknut. A ked si nejsi isty, posli tam davku olova a zistis ci to je kamen alebo nepriatel.
Ta viditelnost, to je fakt ze neni to take kontrastne ako v bc2 ale casom sa nato da zvyknut. A ked si nejsi isty, posli tam davku olova a zistis ci to je kamen alebo nepriatel.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
ja mam 11.9
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- System_ERR0R
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Apr, 2011, 09:13
Boha jeho... stale neprisiel ten Physical Warfare Pack + mys mi laguje tak brutalne ze raz uz letela von oknom
11.10 preview 3 čiže poslednédrastyk napísal:amd-ckari ake pouzivate drivery ?
inak k tomu padaniu - včera/dnes odohraté vyše 3 hodiny bez spadnutia, ale predchvíľou to bratovi padlo asi 2x za pol hodinu, takže je to nejaké divné... tiež som už spomínal, že sa mi to skoro nikdy nezapne na prvý raz: buď je čierna obrazovka a nič sa nedeje alebo program prestal pracovať
Aj mne to padalo kazdu chvilu, preinstaloval som graficky ovladac, updatol punk-buster, updatol som manualne DirectX a uz sa to zlepsilo. Za cely vcerajsok co som hral kedze som chory mi to padlo len raz za cely den treba skusat a potom uz len cakat na opravny patch. A inak od kedy hravam na serveroch BEZ punk-bustera nemam skoro ziadne problemy.