Zdravím
Dá sa 1080p .mkvčko prerobiť do 720p s 6 kanálovým zvukom? Alebo len zmenšiť kvalitu 1080p videa, aby to nezaberalo toľko priestoru? Chcem aby zvuková stopa ostala rovnaká, prípadne by som chcel odstrániť s videa anglickú stopu ak je to možné.
Jednoducho povedané dá sa nejako prekonvertovať film do menšej veľkosti bez toho aby boli straty na kvalite veľké?
Môžte pisnúť tipy na nejaké softíky?
Vďaka
Zmenšenie veľkosti HD filmu.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Re: Zmenšenie veľkosti HD filmu.
aj ja by som privital nejaky typi na softiky. hlavne z 1080p na 720p. taktiez dakujem
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
na pridávanie a uberanie zvukových stôp, titulkov je super mkv merge
ak to budete konvertovať do 720 zhoršíte kvalitu, btw načo mi je dobrý zvuk zo zlým obrazom?
ak to budete konvertovať do 720 zhoršíte kvalitu, btw načo mi je dobrý zvuk zo zlým obrazom?
Spoiler: ukázať
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Ak chces robit z 1080p 720p, tak musis prekodovat cely film, no to sa ti robit vobec nechce (a to mi ver). To uz si radsej ten film stiahni rovno 720p verziu ako to encodovat doma, ked si to v zivote nerobil.
Na zmensenie velkosti filmu je najlepsie sa zbavit zbytocnych zvukovych stop a titulkov, na to ti odpovedal dexter. Ja to robim s kazdym filmom, necham iba video stopu a k tomu cestinu, popripade forced cz titule
BTW: 720p vobec nie je zly obraz, velmi vela krat som videl 720-inu lespie encodovanu ako 1080-ku. Zalezi od grupy, ktora to robi.
Na zmensenie velkosti filmu je najlepsie sa zbavit zbytocnych zvukovych stop a titulkov, na to ti odpovedal dexter. Ja to robim s kazdym filmom, necham iba video stopu a k tomu cestinu, popripade forced cz titule
BTW: 720p vobec nie je zly obraz, velmi vela krat som videl 720-inu lespie encodovanu ako 1080-ku. Zalezi od grupy, ktora to robi.
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Ano jasne, to bolo len na okraj
Vďaka, neskôr to vyskúšam.