Battlefield 3
Re: Battlefield 3
Jo aj mne laguju a to sa pripajam len na europske... A to pritom ani nestihnem vela zahrat keďže malokedy to vydrží dlhšie ako 30 min a potom nasleduje pad...
Spoiler: ukázať
- vmm
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 15. Mar, 2007, 08:00
Napisane na pgs@progamingshop.sk zial odpoved ziadna . ked si odoknem tie zbrane tak limitku si mozu nechat chcem spat rozdiel medzi limitkou a standart
- Fragrance
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00
A padlo ti to pri prvom spustení keď si loadoval server? Alebo počas hry?FEAR napísal:inak taky postreh ktory som si nahodou vsimol az teraz ... ak niekomu hra padne ze prestala pracovat tak uz ma zrejme VGA na defaulte (ak ma OC ) a to som musel par krat takto hrat a ani som o tom nevedel/nevsimol som si .. az dnes tiez som mal jeden (program prestal pracovat) a teraz jak som dohral pozeram v afterburnery ze ide VGA na defaulte ...
BTW mozno ze padne na default aj pri inom probleme padu hry .. radsej si to vzdy skontroluj te
Skús si všimnúť vyťaženie ramky v systéme. Mne hra ide v pohode na začiatku, v polke mapky začne zasekávať a to tak ako keby som mal pocit lagovania. Pozriem system a RAM je uplne zahltená. Dnes si ide po ďalší kit ramiek a vyskúšam to na 8 GB.. Verím že mi to prestane trhať resp. aspoň ram nebude uplne zahltená ..pepo30 napísal:Jo aj mne laguju a to sa pripajam len na europske... A to pritom ani nestihnem vela zahrat keďže malokedy to vydrží dlhšie ako 30 min a potom nasleduje pad...
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
boze mam 6 gb pamete, chces mi povedat ze to vsetko zozere hra? pripajam sa na server len pod 20 ping...
Zase vyhazduje ze your connection to the server has timed out....Kur*a ved do rana pred udrzbou to islo!
chlapi co sa tyka ramiek tak treba trocku poupratovat v systeme...vypnut zbytocne spustane procesy pri starte a taketo veci.....ja mam normalne pocas pouzivania winu aktivnych pod 60 procesov co je cool a Ramku mam vo vacsine casu z polovice prazdnu (8GB) a to aj pri hrani....mi naskakuje husia koza ked k niekomu dojdem a mu tam vybehne aj trojciferne cislo spustenych proces .... potom sa nie je preco cudovat ze je ramka zaplnena
MB: Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5, CPU: AMD Ryzen 7 3800XT@4,2GHz, RAM: 2x32GB G.SKILL RipJaws V 3200MHz, VGA: Gigabyte Aorus GeForce 1080 Ti 11GB, SSD1: Samsung 960 PRO 512GB, SSD2: Samsung 870 QVO 1TB, PSU: EVGA Supernova G2 750W, Sound card: Steinberg UR12, CPU Cooler: Noctua NH-D15 SE-AM4, Case: Streacom BC1, Keyboard: Cooler Master MK750 Brown, Mouse: Razer Deathadder V2, Headphones: B&O Beoplay H95, Mic: Rode NT1-A, Camera: GoPro 4 Silver
- Fragrance
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00
Server ping 15, reinstalovany win na 64 bit, jedine spustene aplikacie okrem winu je origin, BF3, skype + drivre atď.hulo92 napísal:boze mam 6 gb pamete, chces mi povedat ze to vsetko zozere hra? pripajam sa na server len pod 20 ping...
Na začiatku hrania mam vždy vytaženie max do 1,6 GB. Po dlhšej dobe to vyskočí neuveriteľne hore.
Vždy sa mi zapne aplikacia skratku si už nepamatam, pozriem doma a postnem to tu.
Akonáhle dám ukončiť proces mi padne BF3. .. Možno to fejkovo ukazuje ale prečo mi to začne lagovať a trhať?(nemam Tcom ani podobne amaterske pripojenie a onlinovky hravam permanentne stabilne)
Ani stalker a metro mi nič take nespôsobuje ani BC2
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
cize pises ze ti bf zerie 2,6 az 3,8 gb pamate a kamaratovi dokonca 5,5gb ? skor myslim ze o bf vobec nepisesFragrance napísal:že mi žerie asi veľa pamäte? Či battlefield nepotrebuje pamať RAM?Mučo Mačo napísal:co to ma spolocne s battlefield ?Fragrance napísal: mne to vyuziva od 2,6 do 3,8 GB.. Kamoš čo má 6 GB ram jemu to skace aj na 5,5 GB..
- drastyk
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Júl, 2011, 14:41
vcera vecer som hral prvy krat MP a islo to krasne - ziadne pady ani lagy ako tu pisete...este by to chcelo nejake dobre servery skcz ? kde hravate?
- hulo92
- Pokročilý používateľ
haha, sak teba to prejde. mozno si trafil jeden dobry...
neviem ako je to u vás, ale mne to po tom update serverov ide ešte horšie ako predtým na prvýkrát sa skoro nikdy nepripojím
- hulo92
- Pokročilý používateľ
napodobne
mne to ide stale rovnako .. az na tie loadingy niekedy cakam aj cca 1-2 min a dnes napr 3 sekundy
heh, prave som dostal do daru key na limited edition
CPU: AMD Ryzen 5 3600 + Noctua NH-D14, MB:MSI B450M Mortar MAX,
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
- hulo92
- Pokročilý používateľ
vrrr, mne ty smejdy stale nic uz som pisal aj na ten hlavny mail, aj na reklamacny a stale nic. ocividne maju v tom bordel alebo proste v <>