Neda mi nepodelit sa s mojou skusenostou skurierskou sluzbou GLS, ktoru pouziva PGS-ko. Z PGS-ka mi prisiel mail o potvrdeni expedicie v stredu (26.10.), vo stvrtok som cely den hypnotizoval tu stranku Track&Trace a nic tam nebolo az do 22:00. Potom tam pribudol status ze wrong delivery address s casom z obedu (sranda ze tam este o 18:00 nebolo nic).
Samozrejme ze cely den mi kurier nevolal. Tak som volal do GLS, ze aky je problem a dostal som odpoved ze kurier nevedel najst adresu a nemal telefonicky kontakt.

Nato som reagoval ze z PGS mi prisiel mail, kde bolo uvedene ze ma bude kurier kontaktovat na moje telefone cislo. Teta vsak i tak po mne ziadala moje cislo, s tym ze sa mi kurier ozve v PONDELOK pri znovudoruceni!!!

Na moju otazku preco az v pondelok som dostal odpoved ze kurier je uz na roznaskach, ale ked chcem mozem si balik osobne vyzdvihnut v ich depe na druhom konci mesta.

To som odmietol kedze som v piatok v praci nato nemal cas. Ziadal som kontakt na kuriera aby som sa si overil moznosti roznasky, kedze som hru chcel nainstalovat a vyskusat este piatok. To mi vsak "mila" teta odporucila kontakt na depo, na ktorom aj po opakovanom volani nikto nebral telefon.
No to nie je vsetko. Dnes je utorok a hadajte ci ma niekto vcera kontaktoval, respektive mi bola hra dorucena??? Samozrejme ze ani jedno ani druhe.

Odmietam to dalej riesit cez GLS, ktory maju zakaznikov zjavne na haku.
Zajtra rano volam do PGS-ka a ak mi hra nepride do vecera rusim objednavku!!!

Platit postovne za taketo sluzby je fakt drzost, hlavne ak to porovnam z nakupovanim cez ebay. Ak si nieco objednam cez ebay z Hong Kongu tak to ide cez "pol zemegule" a este sa mi nestalo aby balik neprisiel a to nehovorim ze vacsinou ani netreba platit postovne.