Ten popisok k tomu ovladacu
To tak vzdy bude, pokial nenatrafis na dobreho hraca alebo nehras s niekym cez TS, darmo sa budes zrusovat nat deckami v hre.
drastyk napísal:ja mam karkand uz aj redeemnuty v origine k tej ru verzii bol samostatny key na karkand
počkaj, to hovoríš o limitke? lebo ja mám tiež RU ale standard a nedostal som samozrejme nič navyše
a inak 15 eur je pre mňa trochu príliš, keďže za celú hru som dal 20
hulo tak čo, skúsil si?
ja som kupoval tu verziu za 26euri a k tomu mi poslali ak karkand key - uz som ho redeemol napisalo mi to ze mi ho pridalo do uctu no ale zatial ho nikde nevidim, tak snad s tym nebude problem... ked tak napisem na support
inac vcera vysli oficialne drivery 11.10 tak stahujte...snad uz mi to nebude vypisovat tu hlasku, ze display driver prestal pracovat
inac pani a k tym serverom: kde hravate? ja som zatial hral iba na tom slovak bad company, nejaky forest a na fakehedach...chcelo by to viac skcz serverov...kde ich vyhladat ? gamemonitor ?
O tom hovorím http://doupe.zive.cz/vedouci-platformou ... e/a-142271 už sa nedivím, že to bolo sklamanie po technickej stránke... už to fakt chce novú generáciu konzol.. konzoly - nič proti nim, ale mohlo by to byť už fakt lepšie
Mobo Asus PRIME B450 Plus CPU Ryzen 7 5800X3D (Noctua NH-U12S + dual fan Noctua NF-A12) GPU MSI GeForce RTX 3070 Ventus 3X RAM G.Skill Ripjaws V F4-4000C18D-32GVK SSD Silicon Power P34A80 CASE Lancool 205 PSU Corsair RM550x case cooling: exhaust 2x Noctua F12, in-take 2x Lian Li 120mm
ja osobne by som zostal pri bc2 ale tam uz je malo hracov,mali vydat obrovsky patch pre bc2,aspon dalsich 10 map,pridat mod back to karkand a bola by fasa
No chlapci, ale veď to vedel každý, len teraz to priznali oficiálne aj developeri. Neverím, že Ste boli tak naivní, including my :/
Mobo Asus PRIME B450 Plus CPU Ryzen 7 5800X3D (Noctua NH-U12S + dual fan Noctua NF-A12) GPU MSI GeForce RTX 3070 Ventus 3X RAM G.Skill Ripjaws V F4-4000C18D-32GVK SSD Silicon Power P34A80 CASE Lancool 205 PSU Corsair RM550x case cooling: exhaust 2x Noctua F12, in-take 2x Lian Li 120mm
kto si chces dat coop, tak zajtra od rana od siedmej som na battlelogu. chcem si tymto debilnym sposobom odomknut vsetky zbrane urcene z coopu. takze kto ma zaujem hlaste sa na hulo92
tak som precital zbezne par stran....nadavate tu na konzoli....to bolo jasne od zaciatku ze to dostane na hubu.....crysis 2 mi s Maldo Hd modom a Blackfire 2 modom takmer na max + 16xCSAA ide lepsie ako BF3 ale crysis 2 je tech demo bez duse, battlefield ma zase co povedat po stranke multiplayera....zbytocne to tu riesite ked s tym nikto nic nepsravi...jedine co cakam je kopa patchov co opravia kopec blbosti v hre a s tym si ja vystacim....ak cakate od technickej stranky nieco viac tak ste na zlej adrese....radsej si dam vsetko na medium alebo low aby som mal vysoke FPS ako sa rozplyvat nad krasnou grafikou a devastujucimi narokmi....akceptujte realitu...nesnivajte....bude vam to k nicomu
//edit: najviac sa tesim na toto. Opravi to svetla a neviem co vsetko este. Dost mi vadi ked sa pozriem do zdroja svetla a ako keby na mna prazilo milion ledie a este aj ten tactital light. Na serveri kde je friendly fire zapnute vam s tym niekdo zasvieti no a teraz hadaj ci je to tvoj spoluhrac ci nie.
a dalej vidim, ze je tu take mini riesenie ako vyriesit problem bf3.exe prestal pracovat. skuste za nazvom bf3 zmazat skratku TM a pustat hru ako spravca.