Politicka debata
Re: Politicka debata
hehe toto mame v robote na nastenke
MB: MSI Z77A-G45 CPU: Intel i7 2600k + Cooler Master Nepton 240M
DDR3: 2x8GB Kingston DDR3 1333MHz CL9 HyperX Fury White Series
VGA: GAINWARD GTX970 Phantom HDD: WD3200AAKS + WD6400AAKS
Zdroj: CORSAIR TX650 LCD: BenQ T2200HDA Case: Cooler Master Dominator
I AM NIKON
I AM NIKON
hovori sa.... banky povedali ze su ochotne odpisat cca 40 % greckeho dlhu... nic take sa ale nestane, grecko ma najhorsi rating na svete.. nemaju dovod nerestrukturalizovat...galen napísal:nie, nebudu ...avixe napísal:chudaci? ... jediny kto z toho bude prosperovat je grecko , predstav si ked grecko restrukturalizuje dlhy... bude jedna z mala krajin ktore budu bez dlhov.. babatko, tabula rasa...
hovori sa o skrtnuti casti dlhov, nie vsetkych
a chcu ich zoskrtat na uroven cca 60% HDP, tzn. priblizne tolko, ako budeme mat my o 1-2 roky...
problem grecka je, ze im pomerne solidne pada aj HDP (aj vdaka strajkovaniu), takze stavajuce dlhy rastu voci DPH...
frantici povedali, ze maju banky safe, nemci tiez ...
co ale zvysok PIGSu? tiez ich banky preziju, ked lahne grecko?
hlavne italia je dolezita ... ta to potrebuje dako prezit ... a silne sa obavam, ze jej zachrana bude velmi-velmi draha (sral pes spanelov, oni robia nejak 3-4% HDP EU)
uz bol vypracovany navrh smernice o navyseni uverovej primeranosti bank.. na 9%... co to asi tak znamena
Naposledy upravil/-a avixe v St 26. Okt, 2011, 23:43, upravené celkom 1 krát.
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
takze neoficialne..
vie niekto povedat preco isty sucasny minister skupuje cez svoje biele kone teraz pozemky napr mne za dedinou?
uzemny plan je menitelny
len som chcel nadhodit temu, ze co vsetko sa v tomto chlieve kradne/robi vopred aj 20rokov
vie niekto povedat preco isty sucasny minister skupuje cez svoje biele kone teraz pozemky napr mne za dedinou?
uzemny plan je menitelny
len som chcel nadhodit temu, ze co vsetko sa v tomto chlieve kradne/robi vopred aj 20rokov
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
neverim tomu ze grecko nebolo zobrate umyselne do eurozony. Neverim tomu ze aj ked sfalsovalo svoje hospodarske vysledky tak v EU o tom nikto nevedel. Nigel o tom ak sa nemylim aj vravel ze grecko to falsuje.
Grecko je podvod, ako bolo pisane banky su ochotne odpisat cast dlhu voci gracku, ale tie kravatacke prasce nas radsej zadlzovali.
Do kritickej situacie sa dostava taliansko, ktore ma 160% HDP. V sucasnom baliku je cca 400 miliard €, na zacharnu talianska je potrebne okolo 660 miliard €.
Takze kam to sakra speje, nikde do riadnej riti. Teraz som cital ze nakoniec sa rokuje s cinou to tom ze europe financne pomoze. zaujmalo by ma co za to budu chciet.
Grecko je podvod, ako bolo pisane banky su ochotne odpisat cast dlhu voci gracku, ale tie kravatacke prasce nas radsej zadlzovali.
Do kritickej situacie sa dostava taliansko, ktore ma 160% HDP. V sucasnom baliku je cca 400 miliard €, na zacharnu talianska je potrebne okolo 660 miliard €.
Takze kam to sakra speje, nikde do riadnej riti. Teraz som cital ze nakoniec sa rokuje s cinou to tom ze europe financne pomoze. zaujmalo by ma co za to budu chciet.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Talianko ma "iba" 120%
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_so ... ublic_debt
banky si to odpisat mozu dovolit (aspon niektore), uz zarobili na urokoch za tych par rokov pri 10% p.a., a este zarobia dalej
problem su male banky, ktore ked skrachuju, tak stat kde patria ruci za vklady (do urcitej sumy)
to moze polozit danu krajinu
Cina pomoct chce ale aj musi, ked padne Europa, kto bude kupovat ich vyrobky?
radsej teraz nakupia nejake europske dlhopisy za "par drobnych" s nizkym urokom ako potom riesit pad HDP
som zvedavy, co dnes vecer vymyslia...
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_so ... ublic_debt
banky si to odpisat mozu dovolit (aspon niektore), uz zarobili na urokoch za tych par rokov pri 10% p.a., a este zarobia dalej
problem su male banky, ktore ked skrachuju, tak stat kde patria ruci za vklady (do urcitej sumy)
to moze polozit danu krajinu
Cina pomoct chce ale aj musi, ked padne Europa, kto bude kupovat ich vyrobky?
radsej teraz nakupia nejake europske dlhopisy za "par drobnych" s nizkym urokom ako potom riesit pad HDP
som zvedavy, co dnes vecer vymyslia...
ako moze padnut europa... ? cele je to len o kupnej sile a pohybe kapitalu.... dnes ma europa fakticku kupnu silu plus na nej nalepenu bublinu kupnej sily v podobe dlhu, kurzovych machinacii... jednoducho kapitizmus.. keby sa tu nieco udialo, povedzme rozpad eurozony tak cista kupna sila je prakticky rovnaka akurat bublina o nieco splasne... to ale nieje otazka len dnesnych dni... kym tu budu ratingove agentury tak budu dookola hovorit tato bublina asi plasne, tato je fajna... atd a investori budu mat z bubliny strach vzdy.. s bublinou su vzdy problemy...
a.. taky postreh, neviem ci ste si vsimli ako eu nazyva banovy sektor:
1. v pripade esfs hovoria o zachrane "financneho systemu", zachrane "eura", "eurozony" ... samozrejme ide o pohladavky bank
2. v pripade grecka a hovoria o "ucasti sukromneho sektora" na rieseni greckeho problemu... samozrejme ide znova o pohladavky bank (konkretne odpisanie casti pohladavky)
a.. taky postreh, neviem ci ste si vsimli ako eu nazyva banovy sektor:
1. v pripade esfs hovoria o zachrane "financneho systemu", zachrane "eura", "eurozony" ... samozrejme ide o pohladavky bank
2. v pripade grecka a hovoria o "ucasti sukromneho sektora" na rieseni greckeho problemu... samozrejme ide znova o pohladavky bank (konkretne odpisanie casti pohladavky)
trosku o slovenskej justicii
Nemoc tretej moci
trva to 47 minut... http://vimeo.com/31168883
// video ako citam zmazali ... a takisto bol ten dokument odvysielany v Lampe ... kde taktiez nieje...
Nemoc tretej moci
trva to 47 minut... http://vimeo.com/31168883
// video ako citam zmazali ... a takisto bol ten dokument odvysielany v Lampe ... kde taktiez nieje...
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
proste alibista
ale nech maju referendum a ludia odmietnu pomoc, na druhy den nedostanu ani tie znizene dochodky a platy co doteraz
ale nech maju referendum a ludia odmietnu pomoc, na druhy den nedostanu ani tie znizene dochodky a platy co doteraz
SDKU s 11.6 imho nie je realne
chalani ideme do toho ?
http://aukro.sk/dalibor-baca-doc-judr-r ... 95990.html
http://aukro.sk/dalibor-baca-doc-judr-r ... 95990.html
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
pridal som novu anketu. na poziadanie pridam stranu, ak by niekomu nejaka chybala.
preboha kto dal smer?
MB: MSI Z77A-G45 CPU: Intel i7 2600k + Cooler Master Nepton 240M
I AM NIKON
I AM NIKON