Ahojte mam vacsi problem vcera som pustil druhy pc po dlhsiej dobe pouzivam ho maximalne raz dva krat do mesiaca ale nastal problem nainstaloval som novy ovladac zo stranky amd a nastavil jadro grafiky z 870mhz na 910mhz a rychlost pameti na 1100mhz. pc slapal uplne v pohode aj test presiel bez problemov.Zial som musel odist od pc a ked som sa vratil som zabadal ze len svietil pc ale zapnut nesiel len sa pustil na 1s a nic. Odpojil som ho a na druhy den pustil som ho na inej zasuvke zail...pustil sa ale zial len na 2min a zase sa vypol a pustil a zase vypol. Vybral som grafiku problem ten isty. Vymenil som teplovodivu pastu na cpu pc siel len 5s a zase sa vypol.Cistotu pc dodrzujem pravidelne ho vysavam a mam aj prachove filtre cize skrat to nebude kedze pc sa pusti aj niekedy nahodi windows. Raz sa mi ho podarilo dostat do win tak som nastavil s5 takty grafiky ale aj tak sa pc vypol po 5min......Takze by som sa rad opytal v com moze byt problem lebo tak sa mi vidi ze to bude chybou zdroja.
Za rychlu odpoved dakujem

.
Moja zostava (uz old no)
CPU : intel core 2 quad q8400
Ram: 2gb a-data 667mhz (jedna uz odpociva kazdu chvilu dava modru smrt)
HDD: Western Digital 250gb
GPU: Ati Readon 4890 vapor-x
MB: Asus Formula maximus 2
Zdroj : Thermatake tr2 500W
Bedna : Thermaltake Soprano plus CPU chladic Thermaltake MaxORB