Battlefield 3
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Battlefield 3
Pretoze ak by neboli, tak by samotarski hraci nariekali, ze BF3 nema snipera. Nic ine ako zvysenie predajnosti za tym nehladaj.
- vmm
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 15. Mar, 2007, 08:00
Automaticke su pre lamky ale taka sv98 to je pre majstrov na blizko (ja nim nie som )DoGy13 napísal:Tak to už ale záleží aj od mapy, niekde je výhodnejšie držať sa s týmom (ak je ten tým ako tak schopný), niekde zase radšej sa držať ďalej. Ale tak skús bežať za lamami, ktorým sa snažíš pomôcť čo sa dá a oni nerobia niť iné len slepo behajú a zháňajú techniku...faugusztin napísal:Ale to je presne ten rozdiel medzi reconom a sniperom. Sniper si sadne na urcite miesto na mape na zaciatku kola a sedi tam pokym kolo neskonci alebo ho nezabiju. Recon utoci, bezi za vlajkami, pomaha motion sensormi svojmu squadu/teamu.
Hm inak, načo vlastne má ten recon tak výkonné ostreľovacie pušky?
je umenie ho dat na 1 krat (musis dat len HS) ale ked hras prechod cez tu riecku tak pohoda
no som zvedavy ...
Tak ja nemám problém dať niekoho z SV98 aj nablízko na jedenkrát. To už je zvyk z CSS. A ešte jednoduchšie to je s laserovým zameriavačom. A nie je potreba dať len HS, stačí ho trafiť do nekrytého miesta.vmm napísal:Automaticke su pre lamky ale taka sv98 to je pre majstrov na blizko (ja nim nie som )
je umenie ho dat na 1 krat (musis dat len HS) ale ked hras prechod cez tu riecku tak pohoda
Ale tak nepovedal by som, že automatické sú pre lamky. Sú veľmi dobré pri bránení malých plôch, napríklad pri Rushi, alebo menších mapách. S automatom tiež treba vedieť narábať, aby som dal viacej ako jedného protihráča.
Spoiler: ukázať
- Fragrance
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00
Neviete mi povedať či v DLC čku budu dvojmiestne stíhačky? Ak si dobre pamätám tak v BF2 bola verzia stíhačiek aj pre dvoch nie?
- Assassin
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 08. Okt, 2008, 15:32
dik za info na tie ovladace, bo cez genialny NV panel mi neponuklo ziadnu aktualizaciu a to tam mam zahrnute aj beta ovladace
stahujem, uvidime co to povie
stahujem, uvidime co to povie
Mobo: Gigabyte P55A UD3,CPU: Intel Core i5 750(3.6GHz)+AC Freezer 13,GPU: MSI GTX560Ti HAWK (950/1900/2100 MHz@1025mV),RAM: 8GB Zeppelin CL9 DDR3 1440MHz,SSD: Crucial C300 64GB, HDD: Samsung 1TB SATA2,PSU: Gigabyte ODIN 550W,LCD: iiyama X2377HDS ,CASE: Fractal Design R3 + 4x120mm + 1x140mm Fractal Silent FAN,HeadSet: Teac HP-11 5.1 headset,KeyBoard: Sidewinder X6, Mouse: Sidewinder system: Win 7 Ultimate (64-bit)
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Ja skusim teda ten flash nanovo ako pepo, ak nepomoze tak uz neviem..
Tak neviem, či máš ten istý problem ako ja... Ja som len napisal, že čo pomohlo mne, ale s tým, že mne ten flash robil šarapatu celkovo. Inak cez aký prehliadač to spúšťaš?k0rben napísal:Ja skusim teda ten flash nanovo ako pepo, ak nepomoze tak uz neviem..
Mne to napr. neskutočne blblo pri Firefoxe, ked som dal Chrome tak to bolo lepšie.
Naposledy upravil/-a pepo30 v Št 10. Nov, 2011, 18:46, upravené celkom 1 krát.
Prosím, ak niekto používa AMD ovládače 11.10, napíšte mi aké frekvencie pri FULLHD ponúka B3.
Mám nasledovný problém: Odkedy som dal ovládače 11.10, neviem hrať na FULLHD pri 60Hz. Vždy keď potvrdím zmenu nastavení, tak mi monitor vypíše NOT OPTIMUM MODE, recomended mode 1920x1080 60Hz DIGITAL (pritom také nastavenie som dal)
Mne ponúka nasledovné frekvencie: 24 , 25 , 50 , 60 , 100 , 23.98 , 59.94Hz. Monitor je pripojený cez DVI kábel. Skúšal som všetky frekvencie a jedine keď prepnem na 23.98 hra ide vo fullscreene vo fullhd. Staršie ovládače toto nerobili. Kde môže byť problém?
Potom som ešte vyskúšal analog výstup z grafiky, tam je to v poriadku. Grafiku mám Gigabyte 6870 a monitor Samsung B2430L.
Mám nasledovný problém: Odkedy som dal ovládače 11.10, neviem hrať na FULLHD pri 60Hz. Vždy keď potvrdím zmenu nastavení, tak mi monitor vypíše NOT OPTIMUM MODE, recomended mode 1920x1080 60Hz DIGITAL (pritom také nastavenie som dal)
Mne ponúka nasledovné frekvencie: 24 , 25 , 50 , 60 , 100 , 23.98 , 59.94Hz. Monitor je pripojený cez DVI kábel. Skúšal som všetky frekvencie a jedine keď prepnem na 23.98 hra ide vo fullscreene vo fullhd. Staršie ovládače toto nerobili. Kde môže byť problém?
Potom som ešte vyskúšal analog výstup z grafiky, tam je to v poriadku. Grafiku mám Gigabyte 6870 a monitor Samsung B2430L.
no co de sme vsetci ,,, server prazdny. ..
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
hned som tam. hodim neco do seba a joinujem...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Ja som drtil a zrazu vsetko zhaslo ... vypadla elektrina ... mama zohrievala vodu v kanvici znacky Tesco, tak vyhodilo hlavnu pojistku v skrini na ulici
Ide sa drtit znova
Ide sa drtit znova
Mne to tiež robilo na začiatku, určite pomôže alt+tab, proste prepnúť sa z BF niekam inam a znova naspäť do BF. Prípadne skús ešte v Control centre povoliť GPU scaling, neviem, či náhodou mne toto nepomohlo. Prípadne ešte vypnúť Alternate DVI operational mode, možno niečo z toho pomôže.Julo napísal:Prosím, ak niekto používa AMD ovládače 11.10, napíšte mi aké frekvencie pri FULLHD ponúka B3.
- Fragrance
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00
už sa lamím ehm valímFEAR napísal:no co de sme vsetci ,,, server prazdny. ..
Vážne skapal pes