Battlefield 3
- Martin2195
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Okt, 2010, 18:36
Re: Battlefield 3
Tiež ma ten Conquest moc nebere, Rush sa mi páči viac A nemám problém sa priblížiť k m-comu...Hráči sú nevšímaví
Spoiler: ukázať
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
http://www.egmnow.com/articles/news/dic ... -rotation/
zaujimave oznamenie, som zvedavy ako to bude ak bude server nastaveni na tie mapy a bude na servery niekto kto ten dlc pack nema...
zaujimave oznamenie, som zvedavy ako to bude ak bude server nastaveni na tie mapy a bude na servery niekto kto ten dlc pack nema...
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
ludia so standard verziou mate tiez v srever browseri moznost oznacit back to karkand ako kriterium vyhladavania v serveroch?
http://screenshot.xfire.com/s/119271775-4.jpg rush metro 64v64 taky masaker
som tam videl typka co mal skore 144-20 sa mi nezdal nejak
som tam videl typka co mal skore 144-20 sa mi nezdal nejak
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Nie je to nahodou 32 vs 32 ?
S tolkymi hrat ... to uz nieje zdrave, neda sa ani pohnut, vsetci si stoja na hlave.
S tolkymi hrat ... to uz nieje zdrave, neda sa ani pohnut, vsetci si stoja na hlave.
Zdravim mam Graficku kartu Nvidia Geforce Gtx 560 ti a problémy s hrou Batlefield 3. Najprv mi to vypisovalo ze by chcelo novy driver na grafiku t.j. driver 285.38, kedze tento driver je BETA verzia stiahol som to. Po chvili hrania t.j. 5-10 min ma to hodi do Windowsu a vypisuje mi tabulku .
Directx function: " GetDeviceRemovedReason" failed with DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG: Device hung due to badly formed commands.
GPU: Nvidia Geforce GTX 560 TI , Driver 285.38
Viete mi niekto poradit ???
Dakujem
Directx function: " GetDeviceRemovedReason" failed with DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG: Device hung due to badly formed commands.
GPU: Nvidia Geforce GTX 560 TI , Driver 285.38
Viete mi niekto poradit ???
Dakujem
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
je to warez verzia ci origo?
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
ako tak sledujem po forach,tak nvidia zrejme nebude to prave pe bf3..spolupraca dice a ati sa urcite vyplatila..
- Martin2195
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Okt, 2010, 18:36
ja mam nvidiu a nemam najmensi problem okrem toho ze to sem-tam blikne na zeleno ale dnes sa mi to napr. stalo iba raz ... a mam pocit ze to je skor chyba v hre ako v ovladacoch ...Mučo Mačo napísal:ako tak sledujem po forach,tak nvidia zrejme nebude to prave pe bf3..spolupraca dice a ati sa urcite vyplatila..
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
cize ked ty nemas problem tak nema nikto..ci ako ?
spolupraca dice a amd? link?
Ževraj poskytla AMD Direct3D 11 grafické karty skôr ako nVidia (lebo ich aj mala skôr hotové). Takisto malo DICE testovať BF3 na CF 2x HD 6970 a pod.
s pozdravom, crux.
neviem mne sa zdalo, ze vsetky prezentacie dice boli s GeForce kartami, este aj nV mala na lankach dost casto BF3.