HTC Sense - Ako vypnuť uplne všetky animacie
- Archon
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
HTC Sense - Ako vypnuť uplne všetky animacie
HTC EVO 3D
tak skusil som všetko vypnuť cez GUI v mobile, ale niektore animacie su tam stale
napriklad keď vypnem zapnem display(stand-by) tak proste moja hlavna plocha zozadu sa elipsovito/valcovitovo presunie dopredu
potom aj zmena plochi je valcovitova animacia , odialenie plôch sa to tam všeliako toči , a ešte par malich čo si nie vždy všimnem
ako tieto animacie vypnuť ?
a ešte jedna vec , stiahol som viacere prehravače videa , najlepši bol MX Video Player , no a tam je nastavenie že Hardware decodovanie a software decodovanie , čo mi je dosť jasne, že hardware použiva v mobile nativne kodekdy , a soft použiva čo je z programu MX Video Player
no a napadlo ma že či by si sa nedali niektore decoderi pridať nejako do mobilu , aby to vedelo hardware prehrať všetky kodeky
tak skusil som všetko vypnuť cez GUI v mobile, ale niektore animacie su tam stale
napriklad keď vypnem zapnem display(stand-by) tak proste moja hlavna plocha zozadu sa elipsovito/valcovitovo presunie dopredu
potom aj zmena plochi je valcovitova animacia , odialenie plôch sa to tam všeliako toči , a ešte par malich čo si nie vždy všimnem
ako tieto animacie vypnuť ?
a ešte jedna vec , stiahol som viacere prehravače videa , najlepši bol MX Video Player , no a tam je nastavenie že Hardware decodovanie a software decodovanie , čo mi je dosť jasne, že hardware použiva v mobile nativne kodekdy , a soft použiva čo je z programu MX Video Player
no a napadlo ma že či by si sa nedali niektore decoderi pridať nejako do mobilu , aby to vedelo hardware prehrať všetky kodeky
Re: HTC Sense - Ako vypnuť uplne všetky animacie
Pokial viem, kodeky sa pridat nedaju, aspon som sa stym este nestretol. Na animacie skus ist cez nastavenie/displej/animacie.
Spoiler: ukázať
- Archon
- Nový používateľ
som pisal že som vypol všetko čo sa da cez gui ...
neda sa nejako stiahnuť ine graficke rozhranie ako ten HTC Sense , napriklad zakladna Android plocha ?
neda sa nejako stiahnuť ine graficke rozhranie ako ten HTC Sense , napriklad zakladna Android plocha ?
Naposledy upravil/-a Archon v Pi 02. Sep, 2011, 02:02, upravené celkom 2 krát.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
killni si v procesoch sense a vsetko okolo neho a mal by si mat zakladnu android plochu. Ale neviem co si od killovania GUI slubujes, baterku tym aj tak neusetris.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- Archon
- Nový používateľ
no skusil som už pred tym vymazať nastavenie v aplikaciach , zmazala sa mi plocha ale mam pocit že sa načitalo zase HTC sense
a laskavo si tu nevymyšlajte veci , JA CHCEM VYPNUŤ VŠEKTY ANIMACIE , to nema zo šetrenim baterky nič spoločne ...
a laskavo si tu nevymyšlajte veci , JA CHCEM VYPNUŤ VŠEKTY ANIMACIE , to nema zo šetrenim baterky nič spoločne ...
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Nainstaluj si iny Launcher. Napriklad Launcher Plus, Go Launcher, AWD ci Zeam Launcher.
- Archon
- Nový používateľ
vdaka aspon viem ako sa to vola(launcher)faugusztin napísal:Nainstaluj si iny Launcher. Napriklad Launcher Plus, Go Launcher, AWD ci Zeam Launcher.
inak ten zakladny web prehliadač je dosť otras
hlavne keď vypnem niekde stranku, napriklad :
lamer.cz/quote/queue/3
tak vždy keď napišem len "lamer.cz" tak mi to hodi automaticky "lamer.cz/quote/queue/3"
neviem ktori blbec to vymyslel , ale mal dať do option to vypnuť , lebo ten tab/stranku som vypol z dôvodu a oni mi tam budu davať posledny link danej domeny ...
Tak našiel som Operu , Firefox , a daky Skyfire prehliadač , su ešte aj dake ine ?
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
uz asi trochu neaktualne, ale tento je tiez velmi dobry Dolphin browser
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
- Mirdis
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Suhlasim. Tiez pouzivam moboplayer a som s nim nadmieru spokojny
NTB1:MacBook Pro (13-inch, 2014, 2,5 GHz Dual-Core Intel Core i5, 8 GB RAM)
NTB2:MacBook Pro (13-inch, 2018, 2,7 GHz Quad-Core Intel Core i7,16 GB RAM)
NTB3:MacBook Pro (13-inch, 2020, Apple M1,16 GB RAM)
NTB2:MacBook Pro (13-inch, 2018, 2,7 GHz Quad-Core Intel Core i7,16 GB RAM)
NTB3:MacBook Pro (13-inch, 2020, Apple M1,16 GB RAM)
tne moboplayer muzu taky doporucit.