Môj kamoš, aj do zákruty cez križovatku, no problem. Ale už sme mu povedali, že keď ho stretneme v protismere takto tak mu podpálime auto .Blackhawk napísal:Aky ko*ot moze predbiehat do zakruty, do ktorej nevidi?
Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
želal by som si mať 10 tonové auto s veeeelkym baranom vpredu, to by som na takýchto k****ov doslova poloval...
.
Prave som dopil flasu portskeho a zaroven som sa zamiloval do Alfa GT. Teda zaroven by som chcel vediet, ci niekto poznate niekoho, kto sa venuje dovozu aut a je seriozny (velmi zriedkave). Idealne osobne poznate. Konkretne mi ide o 1,9 JTD. Ale ked bude dobry kus, tak aj benzin prekusnem. Doteraz som chcel Opel Vectra, ale stale mi vadilo , ze to je velke. Ale toto vozitko je nenormalne. A ano, viem ze alfa je zloba. http://alfa-romeo-gt.autobazar.eu/19jtd ... 27436.html nieco taketo, len neburane, zachovale a tak podobne
Snake: moje vazilo nalozene okolo 15-16 ton - jazdil som solo bez vleku. teda keby som chytil osobak, pokial by mi nevliezol pod kola, ani by som si pomaly nevsimol - raz som to mal moznost skusit.
Snake: moje vazilo nalozene okolo 15-16 ton - jazdil som solo bez vleku. teda keby som chytil osobak, pokial by mi nevliezol pod kola, ani by som si pomaly nevsimol - raz som to mal moznost skusit.
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
presne a este by som sa vyzival v situaciach ked oproti auto ma v svojom pruhu nejaku prekazku a natlaci sa do tvojho pruhu s tym, ze "sak ten oproti sa niekam uhne" namiesto toho aby pockal. No ko*kot by som sa uhynal.Snake napísal:želal by som si mať 10 tonové auto s veeeelkym baranom vpredu, to by som na takýchto k****ov doslova poloval...
Spoiler: ukázať
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Thief, spýtam sa oca, či dovážajú aj z EU, poprípadne či nemá známeho.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Ked vidim, ze ma ten oproti dost miesta sa uhnut bez toho aby som ho ohrozil tak nebudem zastavovat... Samozrejme, ak sa nema kam uhnut tak si ho pockam a nebudem ho ohrozovat! Tak isto ked vidim ze ten co ide oproti ma v ceste prekazku a ja sa mam kam uhnut tak sa automaticky stahujem ku kraju aby nemusel zastavovat... Ak sa nemylim tak to v cestnom zakone niekde je aj napisane zeby to takto malo fungovat, ale presne sa uz nepamatam.Blackhawk napísal:"sak ten oproti sa niekam uhne"
Problem je ze polovicka "vodicov" nema sajnu kde sa im konci auto a jazdia po strede cesty a potom sa rozculuju ze ich ohrozis aj ked sa vedla neho este zmesti na cestu aj kombajn takym som zvykol prechadzat na milimetre okolo zrkadiel
nezabudnite, ze do noveho cestneho zakona zaviedli "zakaz" jazdenia po krajnici, resp. za to mozu (a budu) pokutovat
skratka kocurkovo
skratka kocurkovo
lava, prava, lava, prava ...
mitsu dostalo dnes 1x 5000RPM na 3jke.
ten zvuk
ten zvuk
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Co presne zaviedli? Lebo pre auta to platilo "odjakziva", akurat cyklisti a male motocykle mohli jazdit po krajnici, ak neohrozia chodcov (aspon tak to bolo, ked som robil vodicak).galen napísal:nezabudnite, ze do noveho cestneho zakona zaviedli "zakaz" jazdenia po krajnici, resp. za to mozu (a budu) pokutovat
skratka kocurkovo
...inac auta nemaju na krajnici co robit, ved to je priestor pre machrov na predbiehanie sprava
Ja mam skusenosti opacne, vsetci jazdia co najviac na stred a obcas dokonca castou auta v druhom jazdom pruhu. A bud su to zeny, ktore asi nemaju odhad kam im auto az siaha, alebo su to potom SUV-cka a velke auta.ZoranICS napísal:Problem je ze polovicka "vodicov" nema sajnu kde sa im konci auto a jazdia po strede cesty a potom sa rozculuju ze ich ohrozis aj ked sa vedla neho este zmesti na cestu aj kombajn takym som zvykol prechadzat na milimetre okolo zrkadiel
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
adkial nakupujete autodiely na svojho tatosa? normalne z nejakeho internetoveho shopu alebo ebay-u?
potrebujem nakupit par veci len neviem ci ist normalne do nejakej skalnej predajne alebo ist snorit po internete.
potrebujem nakupit par veci len neviem ci ist normalne do nejakej skalnej predajne alebo ist snorit po internete.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
elit a meteor
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
@
celu urcite ne, to nemam kam dat ale ak nema hrdzave veko kufra tak by si mi moc pomohol este ak mate aj lakovnu tak by som si ho rovno dal dat do cervenejKrutibrko napísal:Land: možno v bielej, náhodou celú felíciu combi by si nechcel na súčiastky? bez tp, biela farba
Steam: michalsveto
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
V noci jazdim zasadne co najblizsie ku stredovej ciare - hlavne v miestach kde to nepoznam.
Uz velakrat som mal moznost stretnut "expertov", ktori si vykracovali v noci mimo obce a bez reflexnych prvkov. Samozrejme idealne v ciernom.
Uz velakrat som mal moznost stretnut "expertov", ktori si vykracovali v noci mimo obce a bez reflexnych prvkov. Samozrejme idealne v ciernom.
prave hlasili v dopravnom servise tri osoby v tmavom obleceni na 38. kilometri na D1
Zase su diely, ktore by som ine ako original nebral (vyfuk, svetla, interierove casti atd), su zase diely, ktore inde ako v US/UK nezozenies.
Rozne, nieco e-bay, nieco elit, nieco z overenych shopov v UK. Zavisi, co. Ak hladas nieco konkretne, tak mozem poradit. Ja riesim momentalne dilemu, ci kupit gulove capy z Autokelly (13 €), alebo znackove 555 za cca 35 €, alebo ist do originalu za 70 €. V prvom pripade ratam zivotnost na 2-3 roky (cca 20-25t km + nekvalitne manzety), v pripade 555 mi to vychadza na 5-7 rokov (vacsina ludi hlasi okolo 50t km) a pri originale prakticky dalsich 15 rokov, kedze sa mi zacali ozyvat az pri 180t km.HellAngel napísal:adkial nakupujete autodiely na svojho tatosa? normalne z nejakeho internetoveho shopu alebo ebay-u?
Zase su diely, ktore by som ine ako original nebral (vyfuk, svetla, interierove casti atd), su zase diely, ktore inde ako v US/UK nezozenies.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.