NEXTGen Expo 2011
- System_ERR0R
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Apr, 2011, 09:13
- System_ERR0R
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Apr, 2011, 09:13
Re: NEXTGen Expo 2011
Ja som bol minuly rok tiez, ked to bolo v Dopleri a kamarat si odniesol domov nejaky rukav z tricka
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Spoiler: ukázať
stevo teba som tusim potom v cera aj vide ako si bol na stupienku vytazov a nikto okrem teba sa nedostavil vsak?
RGB
no to uz neviem. Dnes aj vcera som len "vytrhol" vyhru z ruk spacejunkera a bezal bud domov alebo na pivec . MW3 aj BF3 som hral v mierne podnapitom "3D" stave . Aj som sa dost cudoval ze ten staropramen tak dobre ucinkuje . Najvacsia sranda bola ze som obe hry hral prvy krat (multi) cize to bolo pre mna uplne nove a hlavne nezvyk.
Celkovo hodnotim celu akciu pozitivne ale nebolo to zdaleka dokonale. Najviac mi vadilo ze bolo malo miest na sedenie a bolo strasne malo noviniek. Tiez som sa cudoval ze sony uplne s.rie na potencialnych zakaznikov, naopak prijemne ma prekvapilo nintendo.
Celkovo hodnotim celu akciu pozitivne ale nebolo to zdaleka dokonale. Najviac mi vadilo ze bolo malo miest na sedenie a bolo strasne malo noviniek. Tiez som sa cudoval ze sony uplne s.rie na potencialnych zakaznikov, naopak prijemne ma prekvapilo nintendo.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Spoiler: ukázať
no sak toto... ked si si niekam chcel sadnut nedalo sa proste pertoze clovek co tam tam pred tebou sedel si nestihol ani odstadnut a uz sam sedel niekto druhy
RGB