Ahoj, potrebujem preinstalovat Firefox, ale nechcem prist o vsetky ulozene zalozky. V menu ZALOZKY som niekedy daaaavno mal "Spravcu zaloziek", zmizlo...
Ako mam zalohovat zalozky? Su niekde ulozene? Alebo existuje nejaky export, aby som mohol po novej instalacii import-nut naspat?
Dakujem
Firefox - zalohovanie zaloziek - ako na to?
Firefox - zalohovanie zaloziek - ako na to?
...the most important is justice...
Spoiler: ukázať
Re: Firefox - zalohovanie zaloziek - ako na to?
Dakujem, skusim.
A existuje aj nejaka "vnutorna" moznost zalohovani zaloziek, alebo len takto, cez externe programy/doplnky?
A existuje aj nejaka "vnutorna" moznost zalohovani zaloziek, alebo len takto, cez externe programy/doplnky?
- GASPi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Uz dlhu dobu puzivam tiez mozbackup.
No FF ma od istej verzie v sebe Sync funkcionalitu, mozno sa da aj cez nu, treba skusit.
No FF ma od istej verzie v sebe Sync funkcionalitu, mozno sa da aj cez nu, treba skusit.
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Jednoducho si zozalohuj tento adresar:
c:\Users\Nazov tvojhu uctu\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\h75wmhkf.default\
Po preinstalovani si mozilla vytvori namiesto adresaru h75wmhkf.default nejaky iny a tam skopiruj vsetko co si zalohoval z toho adresara.
BTW ja pouzivam doplnok FEBE, kazde tri dni sa ma opyta ci mi ma zalohovat profil a ja si vyberiem ano, ci nie
P.S: kazdy ma tento adresar (h75wmhkf.default) inak nazvany, resp. si ho mozilla vytvori vzdy pod inym nazvom.
c:\Users\Nazov tvojhu uctu\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\h75wmhkf.default\
Po preinstalovani si mozilla vytvori namiesto adresaru h75wmhkf.default nejaky iny a tam skopiruj vsetko co si zalohoval z toho adresara.
BTW ja pouzivam doplnok FEBE, kazde tri dni sa ma opyta ci mi ma zalohovat profil a ja si vyberiem ano, ci nie
P.S: kazdy ma tento adresar (h75wmhkf.default) inak nazvany, resp. si ho mozilla vytvori vzdy pod inym nazvom.
schyzoy, co sa tyka mna, najlepsi sposob zalohovania a bez starosti je synchronizacia uctu a je jedno ci to mas na jednom pc a zalohovane u noch na servery,... a to mozbackup je tiez fajn utilitka, pouzivam ju, no odkedy je tu sync je to takto proste jednoduchsie. Sme ludia, veci si zjednodusujeme jak sa len da a je na tebe aky sposob si vyberies
choď na položku záložky,zobraziť všetky záložky,import a zálohovanie,zálohovať
Potom ich obnovíš tým istým postupom akurát dáš obnoviť (vyberieš zálohovaný súbor) potvrdíš a záložky máš späť
Potom ich obnovíš tým istým postupom akurát dáš obnoviť (vyberieš zálohovaný súbor) potvrdíš a záložky máš späť
CPU: Intel Core i3-2120 3,3Ghz CPU Cooler: Intel Box MB: Asus P8H77-V RAM: 8GB Kingston DDR3 1333Mhz VGA: Intel HD 2000 HDD:Seagate ST31000524AS 1TB 7200RPM SATAIII ext.HDD: Hitachi 500GB 5400RPM 2,5" PSU: Fortron AX400-60APN 400W, 80+ CASE: Mercury :D LCD1: Philips 220E1SB 22" LCD2: HP w1907v 19" Repro: Genius SW-V2.1 1250 Mouse: Logitech MX-518 Keyboard: MS Sidewinder X4
Chlapi dakujem, tolko tipov
Hladal som nieco v zmysle ako napisal Tome - len som bol zmateny, lebo v kazdom novom Firefoxe sa stracaju/premenovavaju polozky v menu - az mi to pripomina regale v Tescu - nikdy nenajdes to co hladas na tom istom mieste
MozBackUp odskusany, problem vyrieseny.
DAKUJEM vsetkym
Hladal som nieco v zmysle ako napisal Tome - len som bol zmateny, lebo v kazdom novom Firefoxe sa stracaju/premenovavaju polozky v menu - az mi to pripomina regale v Tescu - nikdy nenajdes to co hladas na tom istom mieste
MozBackUp odskusany, problem vyrieseny.
DAKUJEM vsetkym