heh asi tak, hlavne na benzine. na oktavke som prilisny rozdiel v spotrebe nezaznamenal ale pri mitsu to je v pohode rozdiel 2-2.5lgalen napísal:hlavne nezabudajte na hlavny faktor vplyvajuci na spotrebu, a to je "soferova noha",
ak ktosi jazdi sposobom "pedal to the metal", tak aj na priuse bude mat spotrebu 12l...
Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Spoiler: ukázať
Oktavka bol diesel co?
jj diesel, tam sa ta spotreba az tak vyrazne nehybala
Spoiler: ukázať
Kód farby je "74U"qq6600 napísal:Daj kod farby ,skusim nieco pozriet
Diki
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
q: a co by si bral? opel ani chevrolet nie sú zlé značky, môže mať nové auto v super výbave....
No jo, diesel nepapa az tak vela ani pri tazkej nohe... ale zas ho ani do 5000+ nevytocishawkeye napísal:jj diesel, tam sa ta spotreba az tak vyrazne nehybala
Ono vsetko sa da to sa nehadam, ale bez zasahov do motora nevytocis ani jeden a... ani moc velky vyznam to nema lebo to bud straca tah alebo(a) dymi ako besneeeee lebo to palivo nedopali... Fyzika - teda skor chemia nepusti. Zaujimalo by ma ale co by sa dialo pri pridavani LPG ako tu bol ten link pred nedavnom to by mohlo byt velmo zaujimave
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
CR-V sa mi páči viac a tuším má aj menšiu spotrebu. Nepotrebujem silou mocou kvalitnú 4kolku, pretože aj tak jazdím 70% mesto, ale nechcem kupovať malé auto, chcem SUV, resp. crossover. Diesel Hondu preto, lebo ju veľmi chvália, že to nie je typický klepotavý diesel ako iné, ale že má niečo do seba. Chcel by som viac ten Outlander, ale je moc drahý, takže zatiaľ vyhráva CR-V.Malakh napísal:Co tak Forester? ten sa na rozdiel od CRV na 4kolku nehra? A preco ropaka? najazdis tak vela aby ti to bolo rentabilne?Wizik napísal:Pajero nie, nepáči sa mi a na vozenie po meste je je to zbytočné. Nie že by Outlander nebol, ale Pajero je ešte viac zbytočné imho.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
diesel bez problémov vytočíš aj na 7000 a ide, len to neni dobré robiť dlhodobo (a samozrejme elektronika v dnešných autách to nepustí). Napr. ALHčko v pohode ide na 7500-8000 než ide mimo cyklu, no ale k.m/vykon je druhá vec
.
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Bodaj by si mal pravduZoranICS napísal:No jo, diesel nepapa az tak vela ani pri tazkej nohe... ale zas ho ani do 5000+ nevytocis
Skus farby laky - Spray 9260Kód farby je "74U"
Diki
Q: Ak sa bavime o !neupravovanych! tovarensky nastavovanych motoroch do 2-2.5l tak ti tazka noha dvihne spotrebu priblizne o 25%.... neporovnatelne s tym o kolko ti ta ista noha moze dvihnut spotrebu na benzine
na 2.5L benzine tazka noha zdvojnasobuje spotrebu
hm, čo ja viem, ja som na 5L V10 TDI spravil aj 21, ale jazdil som jak fas no tzn noha na podlahu a ešte dalej
.
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
Neviem, ci to patri sem, ale chcel by som sa spytat: Mozu policajti merat aj za znizenej viditelnosti? napriklad v hmle?
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.