Battlefield 3
Re: Battlefield 3
hezky ze to tu uz bolo ..
- Andrew007
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
Videl som, cital som (my sme attakovali - clan UTG ). Ale z mojho pohladu to nebolo take zle, je pravda ze ak clovek drti sam je to takmer nanic, traja cez speak to ma inu prichutOkiGraphics napísal:Tak horsi match som este nezazil Taky retardi v teame... Plantnuty Mcom, 2ja pri nom na dosahd defusu a len sa otacaju a pozeraju sa okolo seba.. ranky okolo 30.... Vzdy ked som sa pozrel na mapu okolo Mcomu bol len FEAR, ostatni si pekne sedeli na kopcekoch. Toto ma vie fakt vytocit... Alt+F4
5800X3D - ROG strix B550-A gaming - 4090 GS - Corsair 32/3600 - 970 evo 1TB - Corsair RM850 - Dell 2716DG 2K/144 / Dell Gaming G3223Q 4K/120
co na to povedat ... nikoho nezaujima Mcom .. treba ist na kopec ked zacne hukat na kopci sa ostava sak co tam ponom .. ved to sa len posunieme o nieco dalej .. a zas mozem ist predsa na kopec .. si myslim ze to nema cenu sa bavit na tuto tematiku tato hra by normalne mala byt o 80% pomalsia squady timu by sa mali koordinovane presuvat a riadit komuinikovat pridu k baraku prejdu si postup kriju sa ... rozlozia ulohy ... no realita ..... koordinovany je tam MAX jeden squad ,., hra je nenormalne rychla kazdy je uplen niekde inde a robi si posvojom nema to ani hlavu ani patu jednu vlajku zoberies 2 uz nemas ako toto treba proste prekusit a brat to tak ako to je ..
Naposledy upravil/-a FEAR v Št 17. Nov, 2011, 12:57, upravené celkom 1 krát.
Ja som si včera dobre zahral na mape Metro A konečne som pochopil tomu prečo toľko ľudí hrá za supporta Guľomet, WASD + LMB a RAMBOSTYLE!!!
Spoiler: ukázať
Metro ani nekomentujem .. este u nas sa da zahrat lebo nieco ako RPG sa tam kikuje .. ale ked som prisiel minule na jeden 64 server lebo som si chel na scarl nieco odomknut tak poviem to takto ... zislo sa 63 totalnych debilov ..hej normalne je.nuty jedincy nasrate v hlave prosto pri..bany nic ine len RPG M320 granaty v chode na schodoch 4x6m proste do seba je.u 10xRPG/s ..no coment alt+f4
aj RPG je lepsie ako zasrany sniper...ja hrat v jednej miestnosti kde je 40 ludi a z toho by 39 celu hru cakalo a sniprovalo tak odtial odidem sam....
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
jasne ze metro je odpad,ja sa tam chodim vyblaznit-minule som ich celkom slusne poriesil s USAS-om,kto pamata scenu z filmu the expendables ked ten velky cernoch vbehne dole v tej pivnici s to salenou brokovnicou-tak tak som si pripadal aj ja haha-normalne chlapci odlietavali na strany a jeden multikill s granatom heh
//ako myslel som 64 conquest ofc
inac mortar na rushi je troska silna kava..
//ako myslel som 64 conquest ofc
inac mortar na rushi je troska silna kava..
Naposledy upravil/-a jackhammer v Št 17. Nov, 2011, 18:34, upravené celkom 1 krát.
metro neni odpad vobec, na rush je to dobra mapa na CQ uz nie samozrejme
64 CQ metro to je pain, ale ked si chcete nazbierat ribbony a medaile za medika a supporta tak perfekt mapa , tak som to vyuzil ja- behal som len s defib+lekarnickou alebo som len hadzal naboje... bol som 1. v tabulke so skore 3-5 druhy podomnou mal 32-5 a pod..
a btw v cq metre co som hral tak USA vzdy prehra ( pokial tam neni unbalance velky) , nevyhodna poloha dole pri tych schodoch a eskalatoroch , vam tam padaju len granaty a rpg na hlavy ani vyjst nemozte
64 CQ metro to je pain, ale ked si chcete nazbierat ribbony a medaile za medika a supporta tak perfekt mapa , tak som to vyuzil ja- behal som len s defib+lekarnickou alebo som len hadzal naboje... bol som 1. v tabulke so skore 3-5 druhy podomnou mal 32-5 a pod..
a btw v cq metre co som hral tak USA vzdy prehra ( pokial tam neni unbalance velky) , nevyhodna poloha dole pri tych schodoch a eskalatoroch , vam tam padaju len granaty a rpg na hlavy ani vyjst nemozte
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
da sa to vyjst, musi par rambov to vybehnut a vystrielat
kolkorat sa stalo ze vybeneme zo zadu a ked si nas nevsimnu tak obsadime Acko, potom sa ide na nich z oboch stran a nakoniec su len v tom domceku (na spawne)
Lebo krepi tupci tam len stale strielaju na tie schody aj ked tam nikto neni.
S difibrilatorom sa da zabit? Nim som dostal ale neviem ci len nie bug alebo to funguje normalne... jedneho som raz dal aj so smoke granatom z M320
Lebo krepi tupci tam len stale strielaju na tie schody aj ked tam nikto neni.
S difibrilatorom sa da zabit? Nim som dostal ale neviem ci len nie bug alebo to funguje normalne... jedneho som raz dal aj so smoke granatom z M320
CPU: AMD Ryzen 5 3600 + Noctua NH-D14, MB:MSI B450M Mortar MAX,
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
SP prejdený a musím povedať, že ma pozitívne prekvapil. Kampane BF3 a MW3 sú si celkovo teda viac-menej rovnocenné.
s pozdravom, crux.
Autojoin extension pre Chrome na bf3 Funguje to super https://chrome.google.com/webstore/deta ... jhkjfjjido
Seci nadavate na trupku ale hravate s IRNV
Milujem "skillov" co si daju infru na gulomet, hlavne v HCcku.
Trupka (m320) je nahodu dobra, dokaze dostat zo zapeklitych situaci a ked je nekdo za murom tak co mam za assaulta, hodit granat? Pff i dont think so.
Navyse to je uplne hlupo vybalancovane tie classy.
Supporter je overpowered (mortar, c4, 200 nabojov, ammo).
Assault ma dobre ze ma akurat tak tu trupku (lebo nic ine nemoze pouzit proti muru, coveru ked rushuje) a vacsina hra aj tak za engiho kedze ma raketomet a scar.
K reconom sa radsej ani nevyjadrovat pretoze v lahu s bipodom z kopca vie kazdy nastrielat k/d ratio 20. Clovek by si to aj dal jak v bc2 kde sa dalo so snipu poho rushovat, one shoot one kill ale tu to pani z dice spravili ze ani z metra to tipka nesunda. C4 tiez chybaju kedze sa casto dostane za nepriatelske linie ale techniku neni s cim znicit.
Dalsia vec bugy bugy bugy. Hlupy origin ktory sa tvari ako program ktory vsetci potrebujeme pritom je to podrbany spyware.
A kvoli tomuto braku sme seci tak silno upgradovali kompy. Az mi je z toho do smiechu. To som fakt mohol na starej sunke hravat nove codko. Co dodat. Cakat patch a karkand.
Milujem "skillov" co si daju infru na gulomet, hlavne v HCcku.
Trupka (m320) je nahodu dobra, dokaze dostat zo zapeklitych situaci a ked je nekdo za murom tak co mam za assaulta, hodit granat? Pff i dont think so.
Navyse to je uplne hlupo vybalancovane tie classy.
Supporter je overpowered (mortar, c4, 200 nabojov, ammo).
Assault ma dobre ze ma akurat tak tu trupku (lebo nic ine nemoze pouzit proti muru, coveru ked rushuje) a vacsina hra aj tak za engiho kedze ma raketomet a scar.
K reconom sa radsej ani nevyjadrovat pretoze v lahu s bipodom z kopca vie kazdy nastrielat k/d ratio 20. Clovek by si to aj dal jak v bc2 kde sa dalo so snipu poho rushovat, one shoot one kill ale tu to pani z dice spravili ze ani z metra to tipka nesunda. C4 tiez chybaju kedze sa casto dostane za nepriatelske linie ale techniku neni s cim znicit.
Dalsia vec bugy bugy bugy. Hlupy origin ktory sa tvari ako program ktory vsetci potrebujeme pritom je to podrbany spyware.
A kvoli tomuto braku sme seci tak silno upgradovali kompy. Az mi je z toho do smiechu. To som fakt mohol na starej sunke hravat nove codko. Co dodat. Cakat patch a karkand.
Súhlas s neurotickom vo všetkom. Tá hra má obrovský potenciál, ale zabíja ju kopa menších a väčších chýb a bugov, z ktorých niektoré sa podľa mňa ani nedajú opraviť / resp. dice sa nato zvysoka vy*erie - bf3.exe stopped working, server disconnected... aby som sa na jeden server pripájal 3x
- System_ERR0R
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Apr, 2011, 09:13
Dnes mi teda karta vobec nesla... maximalne zhorsene K/D, az som sa nasral a zapol CoD