Všeobecná diskusia
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Neviem k comu otazka smeruje, ale dnes som videl mobilny radar (hmla bola no, ale neviem ako je definovana znizena viditelnost, vidiet bolo ajtak celkom dobre )
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
Ja sa len pytam, lebo co viem, tak starsie radary overenie na meranie v hmle nemali.
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Opakujem sa ale bodaj by si mal pravdu,nasa Primera 2.2 pri lahkej nohe okolo 7,5 pri tazsej nohe 9-11 a tak ze pedal tlacis aj cez plech okolo 12-14 lZoranICS napísal:Q: Ak sa bavime o !neupravovanych! tovarensky nastavovanych motoroch do 2-2.5l tak ti tazka noha dvihne spotrebu priblizne o 25%.... neporovnatelne s tym o kolko ti ta ista noha moze dvihnut spotrebu na benzine
ano mozuyNo napísal:Neviem, ci to patri sem, ale chcel by som sa spytat: Mozu policajti merat aj za znizenej viditelnosti? napriklad v hmle?
problem je s fotodokumentaciou, ktoru musia spravit ... a ma na nej byt zretelna identifikacia vozidla a/alebo vodica
lava, prava, lava, prava ...
-
- Čierna listina bazáru
Jasne diky, cize vo velkej hmle ju tazko urobia.
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
Kolko by si mal spotrebu pri objemom/vykonom rovnakom benzine? pri tazsej nohe 14-15 a ked pedal pretlacis cez plech tak 19-26... a s lahkou nohou okolo 8.qq6600 napísal:Primera 2.2 pri lahkej nohe okolo 7,5 pri tazsej nohe 9-11 a tak ze pedal tlacis aj cez plech okolo 12-14 l
ano, vo velkej hmle a/alebo hustom snezeni sa tazko robi na dialku fotodokumentacia...yNo napísal:Jasne diky, cize vo velkej hmle ju tazko urobia.
ale hlavne si uvedom, ze ani ty toho vela nevidis, a ak nahodou sepalis nejaku neosvetlenu sliepku iducu po krajnici ... tak za to pojdes sediet (ale to uz je druha story) ... a zvaz, ci sa koli takemu niecomu oplati ponahlat o kusok viac ,nez by sa malo ...
lava, prava, lava, prava ...
Vo velkej hmle je aj povolena rychlost viac nez je rozumne ist. Ta sliepka nemusi byt ani neosvetlena a nedobrzdis kedze je asfalt smyklavejsi. Nikedy dokonca viac ako ked prsi kedze sa ti vrstva prachu na ceste zmeni na "mazivo".
-
- Čierna listina bazáru
Presne toto som riesil vcera. Hmla desna... co mate v strede cesty tie ciarky, tak som videl sotva sotva na tretiu. tak som isiel 50-60 mimo mesta a co nevidim, chlapika ozrate v ciernej bunde iduceho po krajnici... len tak tak,ze som sa mu vyhol... hovada niektori ludia...
sliepku môžeš zraziť aj v 30ke, aj v 10ne, a pôjdeš sedieť? za čo? Tá sliepka v prvom rade má byť tiež ostražitá, nielen vodič, výchova chodcov na slovensku je fakt hrozná, lenže si málokto z nich uvedomuje, že ťahá za kratší koniec.
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
hlavne najhorsie je ze ked niekho zrazis tak mas pruser ty, ako vodic, proste nikto neriesi ze ten ti tam vletel, tak si mal na dvoch metroch zabrzdit z MPR na 0... v tomto bazmekistane sa nic neoplati riesit, aj tak ani fizli nevedia zakony, a na sude ta oj*bu lebo tie zakony su jak emental derave.. samozrejme ak mas na k*rva dobreho pravnika ale tak zas ty mozes vyj*bat so statom no
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
-
- Čierna listina bazáru
Len taký čávo aj niečo stojí
- landrower
- Pokročilý používateľ
sak hovorim ze ak nanho mas
urban myth či skúsenosť?landrower napísal:hlavne najhorsie je ze ked niekho zrazis tak mas pruser ty, ako vodic, proste nikto neriesi ze ten ti tam vletel, tak si mal na dvoch metroch zabrzdit z MPR na 0... v tomto bazmekistane sa nic neoplati riesit, aj tak ani fizli nevedia zakony, a na sude ta oj*bu lebo tie zakony su jak emental derave.. samozrejme ak mas na k*rva dobreho pravnika ale tak zas ty mozes vyj*bat so statom no
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
vlastna nie, mam to od znamych ale takou oklukou ze to kludne moze byt urban myth, no ja by som sa tomu necudoval..