Este ze nepisalSnake napísal:Som si najprv myslel že toto písal panasonic,...
Všeobecná diskusia
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Znamy v rodine ma Astru. Kupoval ju pred krizou, 1,7CDTI a stala cez 25 000€. Vkuse s nou boli problemy - problemy s centralom, daleko v Spanielsku nedokazal otvorit auto, baterky v dialkovom OK, ale auto sa neotvorilo. Musel volat a cakat na asistencne sluzby v Spanielsku, nastastie ti auto nudzovo za par sekund otvorili. Ono, samozrejme ze je to sposobene aj skusenostami - to co kto odporuca. Ja som vsak na Astru nepocul vela chvaly, hlavne ked predajca auta za 3/4 miliona serie na staznosti a vobec reklamacie neriesi. Moje Polo mi sluzi uz skoro 4roky a nemal som problemy co sa jazdnej stranky tyka, alebo zamknutia auta Cize, ja som skor prikloneny strane VW. A ako som pisal, ponuka financovania je pre mna 80% co sa tyka rozhodovania pri kupe auta. Niesom sponzor nenazrancov, aby som si vzal nejaky Renault na leasing s 0% navysenim a cena poistiek + GAP tam vyjde na 1200€ rocne. A to nesrandujem, toto co prerobia na 0% leasingu si aj s 5nasobnymi urokmi daju zaplatit na poistkach. VWFS ponuka uver na 1/3tiny a kto tam nieco bral, vie ze poistky niesu velmi nadhodnotene. Samozrejme su, ale nikto nikomu neda auto zadarmo na tretiny. No preplatim tam dokopy ani nie 700€ ak to porovnam s beznymi poistkami. Pri Renaulte a inych znackach na leasingu clovek preplati tisicky €. Aspon tak viem, ak ma niekto dobru skusenost s nejakym dobrym financovanim noveho auta, sem s nou.landrower napísal:felipe ty asi tazko rozumies sa nejakym tym kluckam v zarukach ze?
npariklad vela veci vedia lahko zhodnotit ako "uzivatelom zavinene".
dalej, je tam veeeela alebo co na reklamnom plagate nevidis (a ano, netvrd ze tvoje info mas odinakial ako z reklamy, nevyzera to tak)
-napriklad ze zaruka plati 4 roky alebo 120tis. km (nepoznam presne cisla, neriesim, len toto je proste standardny postup - este aj u posranych bicyklov to takto je )
a co by som odporucil? Astru. spolahlive auta, zive, rozumna spotreba (1.4 co ma otec fakt super motor), dobre podvozky... patria sice pod GM a robia sa v polsku, no stale su to fakt dobre auta za fajne ceny
Btw Honda - nepripada do uvahy. Financovanie toho auto ho predrazi na 20 000€ ak nie viac. Fakt sa mozem pozerat len po akciach. A ten VW asi vie co robi, ak tymi 1/3tinami podporuje predaj aut. Ved, vyrobcovi ktory nepocita kazde euro je jedno, ci za auto dostane love hned alebo az do 2rokov....
Spoiler: ukázať
poobzeraj sa po okolitych krajinach a dovez auto zo zahranicia.
ja som na lancerovi takto usetril cca 3000e.
v polsku maju stale akcie:
lancer 1.8 v zakladnej za 13030,vyssia verzia za 14500
asx 1.8 zakladnu verziu za 18300,vyssiu za 19300
outlander 2.0 zakladnu za 17000, vyssiu za 19300
ceny lancera a outlandera sue super
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Viva na Slovakistan.hawkeye napísal: ja som na lancerovi takto usetril cca 3000e.
Nech Golf sluzi!
nikdy som si nic dobre o vw nemyslel a zatial ma o opaku nepresvedcili. Aspon teda nicim inym ako passat cc
Mate niekto skusenosti s Mercedes vito?
jedno mam vo vyhlade, neviem presne ktory model ani rocnik - vecer budem vediet. r.v. je 97~99 najazdenych pol melona Zatial som nasiel same zle nazory no vsetci sa stazovali na neschopnych servisakov...
nikdy som si nic dobre o vw nemyslel a zatial ma o opaku nepresvedcili. Aspon teda nicim inym ako passat cc
Mate niekto skusenosti s Mercedes vito?
jedno mam vo vyhlade, neviem presne ktory model ani rocnik - vecer budem vediet. r.v. je 97~99 najazdenych pol melona Zatial som nasiel same zle nazory no vsetci sa stazovali na neschopnych servisakov...
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Ono pozeraj hlavne tam, kde máš známosť...
Kurz je teraz neskutočný
Kurz je teraz neskutočný
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Ludia, ale vy nechapete ze ja nemam 100% ceny auta v hotovosti? Bezproblemove je u mna financovanie na 1/3tiny ceny auta kazdy rok. Ako mam doviezt auto zo zahranicia ked mam cash 6600€ aj to az ked predam moje? Neexistuje u mna moznost lacno doviezt auto, pretoze musim vziat auto len s vyhodnym financovanim. Ten Golf - teda ponuka na jeho financovanie plati len do 31.11.2011 a tak to vyzera ze to len tazko stihnem, ked sa auto musi aj objednavat nove. Myslim ze niesom sam, ci nema cash 20tisic € a bude sa pozerat po vyhodnej akcii. Ze na tretiny bez navysenia. Keby som mal cash 20tisic €, urcite premyslam o aute zvonku, no tam treba absolvovat vybavovacky na ktore nemam cas.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
tiez som asi pred cca rok a pol dozadu pozeral na noveho lancra a taktisto som zabrusil na polskich predajcov a tie ceny oproti nam boli neskutocne nizsie. Potom som aj cital ze sa chodilo hodne do polska kupovat nove auta.hawkeye napísal:poobzeraj sa po okolitych krajinach a dovez auto zo zahranicia.
felipe: a bol si sa aj inde pitat na mozne financovanie? pokial viem tak honda ma rozne moznosti financovania a verim ze aj ostatne automobilky. Ja ti neberiem ze nekup si toho Golfa, ale mysli trochu dopredu a to co sa tu pisalo. Ten golf ma doteraz nie moc otestovany motor, ak si myslis ze ked sa ti v nom nieco pokazi a budes to mat vramci zaruky tak sa z toho uz prebud. Trocha pobehaj po nete a pozistuj si ako to je s tou reklamackou, lebo poviem ti ze nakoniec sa budes celkom slusne placat po vrecku.
Ja byt tebou tak zoberiem auto ktore je uz overene a nebudem do neho sypat tazke €, ako teraz sa ulakomit za co najlacnejsie kupit a potom budes nariekat ze sa ti to kazi a vo VW si ta budu prehadzovat ako horuci zemiak.
Ja by som uz v tomto viacej veril KIA-i ktora dava na auto 7 rocnu zaruku.
ale ak si nedas povedat a radsej na rychlo nieco zbuchas ako by si mal dat trochu na nazor inych, pripadne si co to precitat o skusenostaich tak nech sa paci. Ja ti tiez len zaprajem to co Snake, nech ti sluzi aspon niekolko rokov bez vacsich investicii.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
ako sa da spravit toto?
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
papek: jaaa si myslim, ze spiatocka, plny kotol ...
vsak som na luke, nic sa mi stat nemoze ...
a zrazu odvodnovaci/zavlazovaci kanal ... a drb
PS: ak vidim dobre -> zlta znacka, cierne pismo + vystupoval z pravej strany vozidla = anglan
vsak som na luke, nic sa mi stat nemoze ...
a zrazu odvodnovaci/zavlazovaci kanal ... a drb
PS: ak vidim dobre -> zlta znacka, cierne pismo + vystupoval z pravej strany vozidla = anglan
lava, prava, lava, prava ...
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
Moj nazor je jednoznacne VW. Myslim,ze ma aj o trosicku lepsiu spotrebu ako Opel, aj ked mylsim drahsie suciastky. Skusenosti s VW passat su vyborne, a ja osobne tiez pozeram po tomto aute
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
Ja len toľko, ak si niekto myslí, že mu niekto v rámci záruky preplatí turbo, či inú súčiastku nad 150€, tak je debil a zaslúži si byť zákazníkom takej automobilky
mimo: toto ide do Super GT, som jediný komu sa to velmi páči?
mimo: toto ide do Super GT, som jediný komu sa to velmi páči?
.
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Vyzera to dobre, ale na Subaru je moc uhladene na moj vkus.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
tak ja nepochopim iekoho kto si kupuje auto na splatky. miesto toho aby si 3 roky pockal tak radsej teraz kupis blbost? ak ano tak tekaj rychlo do VW, mechanici ti veru podakuju o rok
ad astra: kto hovoril o nejakej 1.7CDTI? ja som spominal 1.4ku, benzinak... mame toto auto od februara, nove, zatial bez problemu (ak neratam to ze na druhy den od kupy bola prazdna pneumatika lebo ju zle nastrelili na disk... bezplatne to napravili a odtedy nebol problem) takisto toto auto bolo vybrate preto ze vela znamych malo tuto astra classic III (co je vlastne astra H) a nikto nemal ziadnu poruchu na tom.. vecsina tiez mala tuto 1.4ku.
v relativne zakladnej vybave (taky dnesny standard, nie zakladna ako u feldy) vyslo na necelych 12tisic..
to ze jednemu cloveku sa domrdal central neznamena ze vsetky auta su na rit
ale ak to beres takto, tak VAG group auta sa seru castejsie jak acer notebooky... hlavne turbomotory ich...
ad astra: kto hovoril o nejakej 1.7CDTI? ja som spominal 1.4ku, benzinak... mame toto auto od februara, nove, zatial bez problemu (ak neratam to ze na druhy den od kupy bola prazdna pneumatika lebo ju zle nastrelili na disk... bezplatne to napravili a odtedy nebol problem) takisto toto auto bolo vybrate preto ze vela znamych malo tuto astra classic III (co je vlastne astra H) a nikto nemal ziadnu poruchu na tom.. vecsina tiez mala tuto 1.4ku.
v relativne zakladnej vybave (taky dnesny standard, nie zakladna ako u feldy) vyslo na necelych 12tisic..
to ze jednemu cloveku sa domrdal central neznamena ze vsetky auta su na rit
ale ak to beres takto, tak VAG group auta sa seru castejsie jak acer notebooky... hlavne turbomotory ich...
Steam: michalsveto