Všeobecná diskusia
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
NIe,to sa mylis. Davam tu aj pre aj proti. A rozmyslam ako student, lebo som student. To auto bolo predtym vo firme a za 7 rokov tam dali 160 tis. A autu nic nie je,tak nechapem,aky problem tam ma byt. Ked chce investovat do auta,nech investuje, ja mu len radim auto,pri ktorom si moze nasetrit aj na lepsie
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
fabiu by som nekupil lebo: je mala, zle sa v nej sedi, kradne sa, ma zle jazdne vlastnosti, biedny motor a hlavne je to kazde druhe auto na ceste
-
- Čierna listina bazáru
Bol to len napad, ktorym som mu chcel pomoct. Klud. je mala, ale ktory student potrebuje vacsie auto? Kradne sa, o tom tu uz rec bola, zle jazdne vlastnosti potvrdzujem ;-) biedny motor tiez, ale hovorim,lacna udrzba
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
choď na google images a daj si vyhladať facepalm, také reči máš1adad1 napísal:fabiu by som nekupil lebo: je mala, zle sa v nej sedi, kradne sa, ma zle jazdne vlastnosti, biedny motor a hlavne je to kazde druhe auto na ceste
.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
poznam 2 ludi co maju fabku 1,4. rocne do tych 12t- 15t km. Maju to auto na kratsie vzdialenosti. a zatial od nich zadna staznost. bezna udrzba. diely za par faciek, servis na kazdom rohu a na vrakacoch sa najde dielov az az v priapde ze treba nejake tie dvere a podobne.
Pre nich idealne vozitko. ziadna narocnost na komfort, iba plni ucel odviest tam kam treba.
a co treba studakovi. nejde s tym behat denne 500km. poterbuje auto na to aby ho to doviezlo aj s kamosi do skoly a spet domov. dostuduje a kupi nieco ine. Aj ked sa mu nieco pokazi tak mu to nezrujnuje penazenku.
Pre nich idealne vozitko. ziadna narocnost na komfort, iba plni ucel odviest tam kam treba.
a co treba studakovi. nejde s tym behat denne 500km. poterbuje auto na to aby ho to doviezlo aj s kamosi do skoly a spet domov. dostuduje a kupi nieco ine. Aj ked sa mu nieco pokazi tak mu to nezrujnuje penazenku.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Jazdne vlastnosti nie su take ako u lepsieho a drahsieho auta, ale s tym ze su jazdne vlastnosti zle by som nesuhlasil.
-
- Čierna listina bazáru
Tak ja to nemam moc s cim porovnat. Akurat tak Swift 4x4,passatom,daewoom nexia na elektronoch, a to vsetko malo lepsie vlastnosti myslim.
Tak z tychto by som ja teda Nexiu rozhodne neradil pred Fabiu....
EDIT: ak sa teda bavime o seriovych modeloch, ziadne sprtanie v aute
EDIT: ak sa teda bavime o seriovych modeloch, ziadne sprtanie v aute
- Bamma_boy
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
Presne tak, potrebujem auto s ktorým spravím zhruba 10-12k/rok (teraz na motorke dávam 8k bez zimy, takže súdim podľa toho). 80% 10km do školy, 10km zo školy + behanie po meste, nákup, vybavovačky.
Možno 2x ročne 100km trasa.. Fabiu beriem ako ideálnu voľbu, no zohnať ju do 2k€ je nadľudský výkon.. Teda takú čo nemá 200 tisíc natočené..
Každopádne by som bral 1.4, 1.2 je príšerne lenivá, aspoň čo som šoféroval.. Vďaka za rady, utvrdili ste ma v tom čo som si myslel.
Možno 2x ročne 100km trasa.. Fabiu beriem ako ideálnu voľbu, no zohnať ju do 2k€ je nadľudský výkon.. Teda takú čo nemá 200 tisíc natočené..
Každopádne by som bral 1.4, 1.2 je príšerne lenivá, aspoň čo som šoféroval.. Vďaka za rady, utvrdili ste ma v tom čo som si myslel.
800km za mnou (SK>HU>SK) som chytil špičku v pešti, boa . Dobrú noc
.
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Vcera ako som isiel taxikom tak som sa rozpraval s taxikarom - mal HTP-cko ,tak ako tu niekto spominal kontrolky svietili ako v Ivecu ,dvakrat menene komplet kruzky - ked som sa ho pytal ci by si znova kupil fabiu tak jeho odpoved bola ze ani za boha...
Asi tolko k HTP
Asi tolko k HTP
Vies, to je tak... ako sa spravas k autu tak sa sprava ono k tebe. ...a uprimne, kolko taxikarov poznas co nejazdia jak koko*i?!
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Vobec nejazdil ako k... ,je to predsa jeho auto tak preco by to robil?
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
taxikari mozno jazdia jak kkti, ale na auto si davaju pozor... to ze idu rychlo a obcas nerespektuju znacenie (hlavne v noci dnes jak som o pol tretej rano siel taxikom domov, prikazany smer jazdy mu nic nehovoril ) no napriek tomu, nevytacal to auto nejak extra, radil normalne plynulo, nic co by nejak extra ovplyvnovalo zivotnost..
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
nejde o to, ci jazdi jak kkt... cely cas tu na to poukazujem, ze s narastajucim poctom km tomu jednoducho odchadzaju veci. Preto by som fabiu neriesil, ak ma byt cenovy limit 2000 €, pretoze tie auta maju daleko cez 200t km, ak nemaju, tak su stocene, utopene, na totalku a pod. O fabke by som uvazoval, ak by som kupoval max. 5 rocny model, ktory ma pod 100t a viem, ze to mam max. na dalsich 5 rokov.
Ale kupovat 11 rocnu fabiu za 2000 € a furt riesit svetla, okna, spotrebu, to je proste moc. To radsej kupit cosi starsie ale spolahlivejsie - civic, lancer, corolu, bmw 3 atd.
Ale kupovat 11 rocnu fabiu za 2000 € a furt riesit svetla, okna, spotrebu, to je proste moc. To radsej kupit cosi starsie ale spolahlivejsie - civic, lancer, corolu, bmw 3 atd.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať