Battlefield 3
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Re: Battlefield 3
Diky, ze si ma varoval ja si ho nenainstalujem.
Coze ? uz vydany update dostane za 30 min. dalsi update ?
Coze ? uz vydany update dostane za 30 min. dalsi update ?
Spoiler: ukázať
to sú fakt srandisti, neviem či sa mám smiať alebo plakať...
pripajam sa, cierna obrazovka ostala a hned BF3 prestal pracovat
hlavne ze oba problemy odstranili
hlavne ze oba problemy odstranili
CPU: AMD Ryzen 5 3600 + Noctua NH-D14, MB:MSI B450M Mortar MAX,
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
ja si zase pochvalujem, sklbanie zmizlo. hra ide krasne hladko a tusim aj taky mini narast fps...
Mne sa neda ani pripojit....game manager zostane stat na loading level a nic sa nedeje
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Aj mne, stale na loading a ked sa aj napojim tak si este ani nevyberiem class a uz error stopped working.
na slubovane svetlo sa nejak vybodli, stale to oslepuje... no ja nehram znova do updatu
Zda sa to iba mne alebo aj granaty su nejake silnejsie? Defibrilator stale neozivuje...
Bol by som zvedavy ake by to bolo keby tam dali aj na nastupovanie do aut/tankov animaciu ako je pri nozi, aspon by pri utoceni na tank nevysadli hned pri prvej/druhej rane z rpg a neopravovali si tank.
Vymrdanym sniperom na kopcekoch by velmi pomohol vplyv vetra zist dolu (snad )
Zda sa to iba mne alebo aj granaty su nejake silnejsie? Defibrilator stale neozivuje...
Bol by som zvedavy ake by to bolo keby tam dali aj na nastupovanie do aut/tankov animaciu ako je pri nozi, aspon by pri utoceni na tank nevysadli hned pri prvej/druhej rane z rpg a neopravovali si tank.
Vymrdanym sniperom na kopcekoch by velmi pomohol vplyv vetra zist dolu (snad )
CPU: AMD Ryzen 5 3600 + Noctua NH-D14, MB:MSI B450M Mortar MAX,
vzdi lepsie ako cerna obrazouka, BF3 mp je taky fail mal som radsej hrat MV3
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Mne osobne je jedno ci mi oslepi svetlo ksicht tak ci onak alebo ci je granat silnejsi to nech riesia potom, ale kur** nech to ide aspon viac ako 2 minuty po zapnuti hry bez erroru
Tak uz som to vyriesil....typek zo supportu mi poradil nech dam Repair Install a zatial vyzera, ze to ide....
tak to mas stastie, ja som dal repair a nepomohlo...ArAsHiT napísal:Tak uz som to vyriesil....typek zo supportu mi poradil nech dam Repair Install a zatial vyzera, ze to ide....
"There’s a troll within every man that stirs when you put a keyboard in his hand"
Nie a prave preto to je zaujimave....
/Lol ale je to take zvlastne...teraz som hral Caspian a sedel som v tanku a capturoval som antenu....Vtom sa naraz na nasej vlajke respawnli asi traja nepriatelia...A nemali tam ten majak na ktry sa mozu spawnut.
/Lol ale je to take zvlastne...teraz som hral Caspian a sedel som v tanku a capturoval som antenu....Vtom sa naraz na nasej vlajke respawnli asi traja nepriatelia...A nemali tam ten majak na ktry sa mozu spawnut.