super .. otvorena hlavaScorp napísal:na iného makáš aj tým, že chodíš do robotyHellAngel napísal:Keby som bol v prenajme tak makam zas len na niekoho ineho.
tým, že bývaš v podnájme, na nikoho nemakáš, proste si platíš za nejaké služby, že nemusíš bývať v jaskyni... navyše je to hodne flexi, ak sa k tebe nasťahuje tlupa hodne zlých, čiernych susedov, proste sa spakuješ a pôjdeš o ulicu vyššie, nemusíš na markíze plakať, že ti se*ú na balkón.. takisto ak dostaneš prácu úplne inde za 3x taký plat...alebo hocičo...
nehovorím, že hypo je niečo špatné... len sa mi zdá ako ničneviemrobiťibašpekulovať ekonómovi špatne mať 3-4 mega a buchnúť to do domu, aby som to potom 30 rokov platil, pretože tu niečo chcem nechať... keď ja si tie 4 mega teda už požičiam a môžem ich buchnúť hoci aj na termínový účet, čo mi nasype hoci len o pár šušňov viac, ako sú úroky, už mám na nájomné a na papu si zarobím... pritom mám 4 mega na účte a som vysmáty... aj keď arbitrovať hypotéku je extrém, ide o tých pár % navyše .))
//nezedzte ma .))
btw.. ake odpocuvanie?