ProGamingShop
- Matej.T
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Mar, 2011, 22:09
Re: ProGamingShop
Tak tak presne ... zajtra to poslem pribuznym do SK a nech to poslu do PGS ... Ak budem menit tu mys tak v pho bude pasovat aj ta Roccat Taito podlozka na nu .... dajaku Razer zrejme zoberem
Macbook Pro 2.4/8/256 (Late 2013) + Samsung Galaxy S9 Midnight Black DUOS
Gaming: Intel i5 8600k | delid by Gabo |+ Barrow CPU block | EVGA GTX 1080 SC + EKWB nickel plated block | ASRock Z370 Extreme4 | Corsair Dominator 16GB DDR4 3200Mhz | Corsair RM650i | Fractal Design Define R6 TG | Samsung EVO 850 250GB | EK-DuraClear + EK D5+ EKWB PE 360 + EKWB XE 240 + LG 27GL850 + Corsair K70 RGB + Logitech G403
HTPC: Intel Xeon 1225v3 | MSI H87I | Crucial 8GB | Fractal Node 304 | Seasonic G Series 360
Gaming: Intel i5 8600k | delid by Gabo |+ Barrow CPU block | EVGA GTX 1080 SC + EKWB nickel plated block | ASRock Z370 Extreme4 | Corsair Dominator 16GB DDR4 3200Mhz | Corsair RM650i | Fractal Design Define R6 TG | Samsung EVO 850 250GB | EK-DuraClear + EK D5+ EKWB PE 360 + EKWB XE 240 + LG 27GL850 + Corsair K70 RGB + Logitech G403
HTPC: Intel Xeon 1225v3 | MSI H87I | Crucial 8GB | Fractal Node 304 | Seasonic G Series 360
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Update ku dnesnemu dnu. Objednavku som vytvoril a odoslal 16.9.2011. Po mesiaci som sa pripomenul mailom a odpisali mi, ze najneskor nasledujuci pracovny den mi potvrdia dodaciu dobu. Do dnesneho dna sa nikto neozval. S PGS som nadobro skoncil ._Mato_ napísal:Pred cca 2 tyzdnami som si opat po nejakej dobe vytvoril a odoslal objednavku na zopar veci. Okrem potvrdzovacieho mailu o prijati objednavky sa mi doteraz nikto neozval, ze kedy vlastne moja objednavka bude vybavena (niektore polozky boli skladom, ine mali dodaciu dobu 5 dni). Nieco podobne sa mi uz stalo v minulosti, vtedy som ale predpokladal ze to bola vynimka. Ako to vsak sledujem, tento obchod postupne upada - minimalne co sa tyka komunikacie so zakaznikom a dodrzania dodacej doby.
Od obchodu s "Pro" v nazve by som ocakaval aj taky pristup.
A potom nech sa divia, ze si ludia objednavaju coraz castejsie tovar (hry) zo zahranicia .
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Treba im zavolat telefonicky. Oni maju vela mailov tak je mozne, ze na nietore zabudnu. Tak jeden clovek ma na starosti jeden eshop a tych eshopov je tam niekolko.
Spoiler: ukázať
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
moje skusenosti prevazne dobre, aj ked ma naposledy nas*ali spravil som objednavku a pri titule mali dostupnost 5 dni. na druhy den som nahodou zabludil do tesca a tam som tento titul (na moje pocudovanie) nasiel a k tomu navyse este za cenu 22e oproti 28e u nich. tak som to zobral v nadeji, ze objednavku u nich zrusim. vsak to sa bude dat si hovorim, vcera som spravil dneska stornujem. no bohuzial prisiel som domov otvoril som mail a hned ma privitala sprava, ze objednavka bola vybavena a odoslana. hned na to sa nezabudli pripomenut aj SMS spravou.. tak ale za zle im to nemam. a tak mam doma dve rovnake hry..
alew vzdy ked mam nieco s tymto shopom tak si spomeniem na: zakaznik ma otazku na skype..
zakaznik> 9:04 dobry den, mohol by som mat otazku?
pgs> 13:25 ano
zakaznik> 13:26 to vzdy reagujete takto neskoro?
pgs> 18:43 ano
alew vzdy ked mam nieco s tymto shopom tak si spomeniem na: zakaznik ma otazku na skype..
zakaznik> 9:04 dobry den, mohol by som mat otazku?
pgs> 13:25 ano
zakaznik> 13:26 to vzdy reagujete takto neskoro?
pgs> 18:43 ano
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
Predpokladam, ze taka firma ako PGS pouziva nejaky system pre spravovanie objednavok a nespoliehaju sa na nejake maily a poznamky v notepade.
Pre mna ako zakaznika nie je akceptovatelne, ze sa musim dozadovat a prosit niekoho o vybavenie mojej objednavky.
Pre mna ako zakaznika nie je akceptovatelne, ze sa musim dozadovat a prosit niekoho o vybavenie mojej objednavky.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Firma je Arašid s.r.o. http://www.arasid.sk/ PGS je len internetovy shop stejne ako ostatne tam.
Spoiler: ukázať
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
To ja samozrejme viem, ze sa jedna uvedenu firmu. Mna osobne vsak nezaujima kto dany eshop prevadzkuje - ci Arasid, Pistacia alebo Kesu. Podstatny je pre mna pristup ku zakaznikovi a kvalita sluzieb.