Nazdar hoši,
cca nejake tri-styri mesiace mam na ntb Asus K70IC hard hangy - vsetko uplne kompletne zamrzne, nereaguje caps lock, HDD vôbec neblika a ak hra nejaka hudba alebo ide nejaky zvuk tak sa to zacyklí - nejaka velmi kratucka cast prehravaeho zvuku sa opakuje dookola. Zamrzne to len vtedy ak hram nejaku hru alebo pozeram online video - priblizne po minute-dvoch to "odmrzne". Mam ten zly pocit ze to môze byt GPU kedze niekedy vyhodi hlasku ze "graphics driver has been reset". Asi grafika odchadza do kremikoveho neba ze? Format som este nerobil, je to posledna moznost.
Stretli ste sa stym niekto?
Diki
M
Hard hang - W7 x64
- hermarian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 04. Sep, 2008, 07:46
Hard hang - W7 x64
Spoiler: ukázať
Re: Hard hang - W7 x64
Ako prvú vec - nové ovládače pre grafiku. Potom by tiež nebolo na škodu odsledovať teploty, prípadne aj hneď vyčistiť chladenie.
- hermarian
- Používateľ
Nove ovladace mam - 285.62, teploty cca 60 CPU a 70 GPU load. Nezda sa ze by to bolo chladenim, kedze 70C sa mi zda ako celkom dobre na ntb, ale predsa uz ma dva roky tak by bodlo kuknut, bohvie aka haved tam preziva
- hermarian
- Používateľ
paradoxne som nahodil stare ovladace 186.78 k mojmu ntb a HOMM5 mi uz dve hodiny bezi bez jedneho zamrznutia (co sa predtym nestalo)
shame on you nvidia...
dufam ze som to nezakrikol (klop klop klop)
shame on you nvidia...
dufam ze som to nezakrikol (klop klop klop)