Všeobecná diskusia
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Ak kupujem auto mam byt tak veelmi opatrny a vyplatit kupcu az priamo po odhlaseni vozidla, hlavne ak ho predava pre odchod do zahranicia? ;-D
Spoiler: ukázať
viem ako su natom oleje,nikdy som castrol nepouzival, ale urcite nespravim hned prvu vec, ze auto nema najazdene ani 3000km a vymenim olej, co by bola blbost spravit...po nejakom zabehu cca 5000-7000km menim olej nech dostanem prvotne necistoty von z motora a potom dam iny olej.Snake napísal:vidím že si si s mojich rečí zobral akurát tak velké kulové . V servisoch leju to na čo majú najlepšie ceny, rovnako prvoplnenie
ci ty by si este hned vyrobcovi povedal pred kupou newch vymenia olej?
a to ze sa od prvovyroby dava castrol mam potvrdene priamo od mitsu a od 3servisov
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
boli sme 2x priamo v mitsubishi servise. zakazdym liali castrol. aj servisak povedal ze oni leju len castrol. otazka je ci je skutocne v tach velkych bandaskach castrol alebo fritol
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Ja som vravel snáď niečo také?hawkeye napísal:ci ty by si este hned vyrobcovi povedal pred kupou newch vymenia olej?
.
tak potom nechapem tvoj koment ze som si zobral velke kulove od teba ohladom olejov, ale sak ok
oleje, ktore v poslednom case odporucaju vyrobcovia su kvoly 1.emisiam, 2.spotrebe, 3.cene a na poslednom mieste kvalite
tiez mam odporucane 5w30 pre subaru, ale ziadny subaru expert, tuner, servis (nie aut.) to neodporuca
podobne to bude aj s mitsu
pozri si mitsu fora, co dlhodobo ludia pouzivaju, co im odporucil ich mechanik, tuner
na znacke nezalezi velmi
ja davam napriklad 5w50 Mobil1 na zimu a 10w50 Total Racing na leto
zajtra asi vymenim, je cas 6000km
tiez mam odporucane 5w30 pre subaru, ale ziadny subaru expert, tuner, servis (nie aut.) to neodporuca
podobne to bude aj s mitsu
pozri si mitsu fora, co dlhodobo ludia pouzivaju, co im odporucil ich mechanik, tuner
na znacke nezalezi velmi
ja davam napriklad 5w50 Mobil1 na zimu a 10w50 Total Racing na leto
zajtra asi vymenim, je cas 6000km
tak potom tam daj to
je pravda ze moj boxer je specificky v tomto
je pravda ze moj boxer je specificky v tomto
max co sa tam moze dat je 5w40, aj to musi splnat urcite specifikacie.
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Dnes ma obiehala Dacia Duster, vzadu vlavo hrdy napis Renault, aj logo <>. Je to azda nejaka priplatkova vybava na SK?
...viem, ze na niektore trhy to ide priamo s logom <>, no toto (podla sk dealera na podlozke) tipujem na kvalitny tuzing
(Duster ako taky sa mi paci a nic proti Dacii nemam)
edit: tak mozno je to dovoz z Ukrajiny, Ruska alebo Indie http://automix.atlas.sk/modely/752973/r ... ku-ameriku
...viem, ze na niektore trhy to ide priamo s logom <>, no toto (podla sk dealera na podlozke) tipujem na kvalitny tuzing
edit: tak mozno je to dovoz z Ukrajiny, Ruska alebo Indie http://automix.atlas.sk/modely/752973/r ... ku-ameriku
Naposledy upravil/-a mirjak v Po 28. Nov, 2011, 00:30, upravené celkom 1 krát.
nemusi to byt tuzing, Duster vychadza zo spolocnej platformy, ktoru pouziva Logan, Sandero, Nissan Juke, Note, Almera, ale ziadny terenny Renault ju zatial nepouziva, aspon o tom neviem najst ziadne info. Bude prist Renault Duster, ktory bude urceny pre juznu ameriku a afriku, ale zatial sa nepredava.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Predstavte si ten pohlad keby vas to na dialnici predbehlo
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
kolegov kamarát ho má v plnej výbave s <> na predku... stalo ho to tusim okolo 600 tisíc starých korún... vraj to prerabaju za príplatok, ale opýtam sa presne ako to bolomirjak napísal:Dnes ma obiehala Dacia Duster, vzadu vlavo hrdy napis Renault, aj logo <>. Je to azda nejaka priplatkova vybava na SK?
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102