Battlefield 3
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Re: Battlefield 3
Tak som si pekne lietal an firestorme, nahanam stihacku a z nicoho nic kamera zastane a stihacka leti dalej- proste ma zabilo, ani "bad luck" mi nenapisalo vobec nic, ani ma neswichlo... to som fakt nepochopil
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
natoc mi video ako sa postavis a ujdes .. po oziveni a za 0.5s ta kilne .. a posielam ti na ucet 5000e ..[EGC] VIP napísal: Radsej skusim utiect ako nadavat preco ma furt dviha.
- System_ERR0R
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Apr, 2011, 09:13
Ja to nemozem ani za toho boha chytit do ruky. Nalietal som na tych stihackach uz hodinu a ani 1 posraty kill ffs...
FEAR: Uz sa mi to podarilo minimalne 10x ale zatial nemam pripravu na nahravacie Fraps studio
FEAR: Uz sa mi to podarilo minimalne 10x ale zatial nemam pripravu na nahravacie Fraps studio
ked sa uz bavite o tom ozivovani... ani to stale nefunguje presne ako v bc2 Niekedy pomaha switchnut na zbran, naspet, a uz ide ozivit. Pozor, nehovorim o pripade kedy vas niekto oddrbe raketou, vtedy to nejde uz vobec.
ked sa uz bavite o tom ozivovani... ani to stale nefunguje presne ako v bc2 Niekedy pomaha switchnut na zbran, naspet, a uz ide ozivit. Pozor, nehovorim o pripade kedy vas niekto oddrbe raketou, vtedy to nejde uz vobec.
Spoiler: ukázať
Tak to si sa potom pripravil o 5000e ...[EGC] VIP napísal:Ja to nemozem ani za toho boha chytit do ruky. Nalietal som na tych stihackach uz hodinu a ani 1 posraty kill ffs...
Niekto nechape ...
-Skapes (Zatial nemas smrt)
-Niekto ta 'ozivi'
-Teraz si v stave takej polosmrti, mozes strielat len pistolkou a lezis na zemi, mozes sa odplazit do ukrytu
-Nechces sa ''naplno'' resnut lebo vies ze ta niekto aj tak zabije a tak nestlacis SPACE
-Podrzis E alebo pockas kym to znova schytas (Teraz sa ti zapocita smrt, bud ked podrzis E alebo ta trafi enemy)
-Teraz ta uz nemoze ozivit !
Takze ak feara zabil 5x, tak fear musel stlacat medzernik...
Snad je to uz vsetkym jasne..
si stale zmeteny no nevadi ...
ty vies byt aj v stave polosmrti tak mozno ze beries nejake prasky ... pretoze v tej hre kde my hrame polosmrt nieje a odplazit do ukritu sa asi neodplazis ked ti cakajuci tipek streli gulocku ...
nechas sa na plno ozivit ako neviem ozaj neda sa to popisat ..
nic som nestlacal .. ale mozno v tvojom svete som stlacal .. .. ja som len v uzas pozeral a ratal kolko tyto dvaja (strelec a ozivovatel) su schopny toto opakovat .. skoncilo to u 5tich kedze debila ozivovatela s zehlickamy v rukach niekto odjebal ..
Snad je to uz TEBE jasne
smejem sa nevadi ja to nahavam tak .. a dokonca sa zaobidem aj bez mackania medzernika ako doteraz ... ty kludne mackaj ..
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
tak.H4wk napísal:Pre plny ress treba potvrdit medzernikom ! Inak po dalsom zasahu si uplne mrtvy bez moznosti dalsieho ressu.
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
FEAR, ale on má pravdu. A nie je nič jednoduchšie, ako keď viem, kde je enemy, tak hneď ako ma oživia, tak strieľam s pištole na neho a mám pokoj. Kým sa enemy spamätá, že ja som oživený, tak už leží v kaluži krvi
ale vy ste asi udereny na chrapu alebo nieco podobne ,,... vy to ozaj nechapete ? alebo nechcete pochopit ?
ked chcete rozoberatje si to dalej ..ale ja ktomu viac nemam co povedat ... ja som hovoril o niecom a on/vy stre si tu zacali cosi druhe nuz tak si stebotajte ..od toho to tu vlaknoje
ked chcete rozoberatje si to dalej ..ale ja ktomu viac nemam co povedat ... ja som hovoril o niecom a on/vy stre si tu zacali cosi druhe nuz tak si stebotajte ..od toho to tu vlaknoje
- System_ERR0R
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Apr, 2011, 09:13
Tak skus detailnejsie popisat s cim mas problem, mozno som fakt udereny
áno pokiaľ vás nedajú hneď po oživení a máte pištolku a môžete strieľať to je ten lepší prípad a môžete si povyberať ale keď už som v tomto štádiu tak to už hádam nejako zvládnem aj keď sa postavím ale ak sa vám deje ten prvý prípad čo opisuje FEAR tak nespravíte s tým nič ...
ale vám sa asi také ešte nestalo alebo potom hráte inú hru
môžete odporovať/vyvracať koľko chcete ale takto to je
áno pokiaľ vás nedajú hneď po oživení a máte pištolku a môžete strieľať to je ten lepší prípad a môžete si povyberať ale keď už som v tomto štádiu tak to už hádam nejako zvládnem aj keď sa postavím ale ak sa vám deje ten prvý prípad čo opisuje FEAR tak nespravíte s tým nič ...
ale vám sa asi také ešte nestalo alebo potom hráte inú hru
môžete odporovať/vyvracať koľko chcete ale takto to je
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
No ved ked sa nestihnem ozivit tak by ma uz nemali mat moznost ozivit
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
iOio to neriees .. H4wk sem priletel zo svojimi 180 nahratymi hodinami ako tava na teplovzdusnej metle ... a hned mi naklada
ale tak pobavil celkom nie?FEAR napísal:iOio to neriees .. H4wk sem priletel zo svojimi 180 nahratymi hodinami ako tava na teplovzdusnej metle ... a hned mi naklada
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
http://www.battlefield-3.cz/zabery-z-ma ... o-karkand/
Záběry z mapy Wake Island + údajné datum vydání Back to Karkand
Záběry z mapy Wake Island + údajné datum vydání Back to Karkand
dufam ze je to pravdaNa oficiálních stránkách pro PlayStation v Asii je u rozšiřujícího balíčku uvedeno datum vydání 7.12. 2011. Takže by to znamenalo, že ostatní (co nemají PS3 verzi BF3) si užijí tohoto balíčku 14.12. 2011. Zda se jedná o oficiální datum to netuším, dříve jsem slyšel datum 24.12. 2011. No musíme počkat a uvidíme.