Battlefield 3
Re: Battlefield 3
kua už druhý ban som dostal niekde asi fakt neznesú keď ich príliš dávate ... otázka: pripočíta mi body, keď som počas kola dostal ban?
- System_ERR0R
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Apr, 2011, 09:13
Na BF3stats su udaje este skor, ako moze niekedy byt oneskoreny report z BL
CPU: AMD RYZEN 7 5800X w/ ASUS ROG STRIX LC 360 MOBO: ASUS CROSSHAIR VII HERO RAM: G.SKILL TRIDENT Z 16GB 3200MHz CL14 GPU: ASUS ROG STRIX RTX 3080 OC WHITE SSD: SAMSUNG 970 EVO 500GB & 860 EVO 1TB PSU: CORSAIR RM850x WHITE CASE: LIAN LI O11 DYNAMIC WHITE AUDIO: beyerdynamic DT 700 PRO X + Topping DX1 MOUSE: LOGITECH G502X MONITOR: 27" MSI Optix MAG274QRF-QD & Lenovo T27p-10 27" 4K
vporiadku ak to ukonci tento nezmysel ano ma pravdu .,. a snad uz bude kludik
- Assassin
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 08. Okt, 2008, 15:32
mozes byt oziveny za sebou aj viac ako 1 krat, cize vsetci maju pravdu, jeden striela a dalsi ozivuje, mna osobne raz ozivil typek asi 2-3 za sebou ale vzdy davam space lebo chcem pokracovat v boji nejake E neriesim pokial nestalic space tak nemozes byt znova oziveny sak to chape snad kazdy meeheheehee podme radsej strielat, naco sa tu bavit o prkotinach, radsej nech spravia dalsi patch a snad bude mat aspon 1GB
Mobo: Gigabyte P55A UD3,CPU: Intel Core i5 750(3.6GHz)+AC Freezer 13,GPU: MSI GTX560Ti HAWK (950/1900/2100 MHz@1025mV),RAM: 8GB Zeppelin CL9 DDR3 1440MHz,SSD: Crucial C300 64GB, HDD: Samsung 1TB SATA2,PSU: Gigabyte ODIN 550W,LCD: iiyama X2377HDS ,CASE: Fractal Design R3 + 4x120mm + 1x140mm Fractal Silent FAN,HeadSet: Teac HP-11 5.1 headset,KeyBoard: Sidewinder X6, Mouse: Sidewinder system: Win 7 Ultimate (64-bit)
- Assassin
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 08. Okt, 2008, 15:32
ja to chapem dobre neviem co sa tu furt dookola bavite o p!cov!nach
Mobo: Gigabyte P55A UD3,CPU: Intel Core i5 750(3.6GHz)+AC Freezer 13,GPU: MSI GTX560Ti HAWK (950/1900/2100 MHz@1025mV),RAM: 8GB Zeppelin CL9 DDR3 1440MHz,SSD: Crucial C300 64GB, HDD: Samsung 1TB SATA2,PSU: Gigabyte ODIN 550W,LCD: iiyama X2377HDS ,CASE: Fractal Design R3 + 4x120mm + 1x140mm Fractal Silent FAN,HeadSet: Teac HP-11 5.1 headset,KeyBoard: Sidewinder X6, Mouse: Sidewinder system: Win 7 Ultimate (64-bit)
CPU: AMD Ryzen 5 3600 + Noctua NH-D14, MB:MSI B450M Mortar MAX,
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
- ReMm1
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 02. Sep, 2010, 21:12
Aaaaaaa uplny rageee po tom s<>nom patch
Pred som nemal ziaden problem len na zaciatku vyhodilo bf3.exe neodpoveda a potom som uz v klude bez Prerusenia hral.
Po patchi s<>nom
Stlacim : JOIN SERVER
Po 1min cca bf3.exe neodpoveda
O 30sekun pride hlaska couldnt join server1
O 1min cca EA ONLINE DISCONNECTED
O 1min cca YOU WAS DISCONNECTED FROM EA ONLINE
Som 9. v rade a to som sa pripajal na server 4/32 ???? A TO MA Z HRY VYHODI ESTE A NAPISE DAKU TEPLU HLASKU RAGEEEE
Tu <-> uz nezapnem
SKODA ZE HRA TO BOLA DOBRA ALE PO UZASNOM PATCH JE TO CELE DOJEBA....!!!!
Pred som nemal ziaden problem len na zaciatku vyhodilo bf3.exe neodpoveda a potom som uz v klude bez Prerusenia hral.
Po patchi s<>nom
Po 1min cca bf3.exe neodpoveda
O 30sekun pride hlaska couldnt join server1
O 1min cca EA ONLINE DISCONNECTED
O 1min cca YOU WAS DISCONNECTED FROM EA ONLINE
Som 9. v rade a to som sa pripajal na server 4/32 ???? A TO MA Z HRY VYHODI ESTE A NAPISE DAKU TEPLU HLASKU RAGEEEE
Tu <-> uz nezapnem
SKODA ZE HRA TO BOLA DOBRA ALE PO UZASNOM PATCH JE TO CELE DOJEBA....!!!!
No po poslednom patchi je toto pre mna rutina. Kazdy krat ked sa napajam na server si tym musim prejst
Spoiler: ukázať
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
hmm u mna pred patchom :
Initializing .... - BF3 STOPPED WORKING
couldnt join server(1)
YOU WAS DISCONNECTED FROM EA ONLINE
YAY I'M INGAME ! - o 15 minut - BF3 STOPPED WORKING
teda kazdych 15 minut repeat cely proces.
a po patchi :
Initializing, connecting, launching.... *happyface*
presne 20 sekund ingame a BF3 STOPPED WORKING.
takze ja zahram tak 20 sekund kludne . 5 minutove spustenie BF a 20 sekund hry = cca jeden kill
inac to zo zvukom prepinat bitrate som skusal ale nic nepomaha.. support sa uz neozyva po tom ako to "Robin z EA" posunul vyssie svojmu nadriadenemu ktory sa 5 krat ospravedlnil za inconvienience a po tom ako som mu napisal co vsetko som uz skusil zostalo dako ticho
Initializing .... - BF3 STOPPED WORKING
couldnt join server(1)
YOU WAS DISCONNECTED FROM EA ONLINE
YAY I'M INGAME ! - o 15 minut - BF3 STOPPED WORKING
teda kazdych 15 minut repeat cely proces.
a po patchi :
Initializing, connecting, launching.... *happyface*
presne 20 sekund ingame a BF3 STOPPED WORKING.
takze ja zahram tak 20 sekund kludne . 5 minutove spustenie BF a 20 sekund hry = cca jeden kill
inac to zo zvukom prepinat bitrate som skusal ale nic nepomaha.. support sa uz neozyva po tom ako to "Robin z EA" posunul vyssie svojmu nadriadenemu ktory sa 5 krat ospravedlnil za inconvienience a po tom ako som mu napisal co vsetko som uz skusil zostalo dako ticho
Spoiler: ukázať
u mňa presne toto isté... dice to s patchmi vie
- ReMm1
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 02. Sep, 2010, 21:12
Je to jeb... Cely BATTLEBOOK od jakziva sa do hry pripajalo in-game a nie toto nikomu to nefunguje ako obladace nefunguju pripaja sa clovek na 300x a dostane sa dohry kde ludia pobehuju s reflektormi a s brokovnicou co striela rakety spawnujeme sa na mrtvych spolubojovnikov na kazdom serveri je pan menom Smola co killuje ako sa mu paci Cele bf3 je fail a po patch este vacsi a teraz kto sa smeje su hraci MW3 lebo im to aspon normalne funguje a nam my mame battlebook a origin a hru co je v neviem akej verzi ale dal som zanu 50e a nefunguje ?
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
http://www.battlefield-3.cz/udrzba-serv ... 0-11-2011/
3 hodiny? to nemyslia vazne zajtra ked mam moznost hrat cely den tam trtnu posratu udrzbu ktora mala byt ovsem dnes
3 hodiny? to nemyslia vazne zajtra ked mam moznost hrat cely den tam trtnu posratu udrzbu ktora mala byt ovsem dnes
Assassin napísal:ja to chapem dobre neviem co sa tu furt dookola bavite o p!cov!nach
ta vidis aj povies DOBRE je to TAK .. ne .. furt bude .. co narobis ..
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
skusal niekto tie nove beta ovladace? pomohli v niecom?