Všeobecná diskusia
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
ten traktor masaker
ale musi si dvat riadny bacha aby ho to neprekotilo, predsa len sedi na zadnej naprave co nie je bohvie co
ale musi si dvat riadny bacha aby ho to neprekotilo, predsa len sedi na zadnej naprave co nie je bohvie co
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
sak aj bolo vidno jak ho to nadhadzuje na zadnnu a jak vzdy len pekne ubera tomu aby neletel
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
pekne ... ale takych "ex-majitelov" su plne cintoriny ...
lava, prava, lava, prava ...
kolko km po zabehu by ste menili olej v aute? resp ja to chcem vymenit urcite, teraz mam 3030 km, po vikende cca 3900.
chcel som menit po cca 4000 - 5000km
co myslite?
co myslite?
- citronik44
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 11. Máj, 2008, 14:00
dovod vymenit pred servisnym intervalom?
MB: | CPU: | Cooler: Noctua NH-D15| RAM: G.Skill Trident Z 2x8 GB | VGA: Gigabate 1660TI OC 6GB| PSU: Cougar A450/R | SSD: Samsung 970 Evo Plus | HDD: WD Green 2TB | Skrinka: Lancool K58
necistoty zachytava olejovy filter... ono sa zase neboj, ten motor nejde z vyroby nahrubo ohoblovany
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
viem ze nie ale urcite tam este nieco je a toho sa chcem zbavit
co som na nete cital tak to ludia stale doporucuju.
co som na nete cital tak to ludia stale doporucuju.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
nevidim v tom zmysel, kedze olejovy filter by takyto bordel mal vychytat
ale niekedy je lepsie mat pokoj v dusi jak mysliet ze co ak predsa....
inak pocujem prvy krat ze by toto niekto odporucal
ale niekedy je lepsie mat pokoj v dusi jak mysliet ze co ak predsa....
inak pocujem prvy krat ze by toto niekto odporucal
Steam: michalsveto
lava, prava, lava, prava ...
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Ja mam auto s ukazovatelom servisnych intervalov, je tam nejake cidlo ktore kontrole kvalitu oleja atd, prva servisna prehliadka s olejom longlife mala byt po 30 000km, mne to ukazovalo vymenu pri 21 000km a pri takom stave km som aj menil olej. Inak niekde com cital, ze prvotne olej nieje dobre menit v novom aute pokym nepride interval. Aj ked viem, ze vyrobca do aut dava olej ktory vo vyberovom konkurze vyberie za najlacnejsie peniaze, a preto nemusi dosahovat kvality toho ktory sa bude menit. Asi aj preto som musel menit pri 21 000 miesto pri 30 000. Inak preco, ale zevraj si ten olej ktory mas v novom aute od vyrobcu si vytvori nejake prostredie ktore chrani motor - neviem co je na tom pravdy, ale tak som to cital.hawkeye napísal:kolko km po zabehu by ste menili olej v aute? resp ja to chcem vymenit urcite, teraz mam 3030 km, po vikende cca 3900.
co myslite?
Druhu vymenu mam naplane pri 51 000 podla servisu/alebo 2roky a kedze chodim dlhe trasy, uz mam 48 000 za 1rok a este mi to nic nesignalizuje...
no ja som zase na viac miestach cital, ze to je lepsie pre motor, vymenit olej,filter kvoli tym necistotam, lebo nech su akokolvek robene nove motory k nejakemu znecisteniu tam musi dochadzat.
21000 omg, to este bolo kvapalne vobec
vymenou urcite nic nepokazis
vymenou urcite nic nepokazis
jasne ze nepokazi, ale naco menit olej, ked necistoty zachytava filter, takze oleju nic neni, pretoze k inej degradacii oproti beznej prevadzke nedochadza, akurat su to zbytocne vyhodene peniaze
ale tak chapem, je to nove auto a chce mu dopriat len to naj, to na druhej strane chvalim
ale tak chapem, je to nove auto a chce mu dopriat len to naj, to na druhej strane chvalim
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
5tis km maju interval ine vykonne motory,atd. a zvlast ak mas nove auto vobec by som to neriesil, samozrejme spravit to mozes pre svoj pocit,ale vyznam to nema.
na mits outlander 2011,mame teraz 30tis ,menil sa olej po prvom roku ,podla prveho serv intervalu a teraz o par dni caka druhy,ale ziadny problem,je to 2.0d
na mits outlander 2011,mame teraz 30tis ,menil sa olej po prvom roku ,podla prveho serv intervalu a teraz o par dni caka druhy,ale ziadny problem,je to 2.0d