aspon ze tie bugy niektore su zabavne , vid tie hlasky.. na tom sa bavim kedze mam cca 1400 revievs
tych hlasoch ked ozivujete je tam viac, v poslednej dobe tam krici " fuck you ,fuck you, fuck you ! "
a je tu celkom OT posledne stranky, preco tu riesite cod a ine sračky, toto je bf tema
ja som si zo zaciatku myslel ze tie vykriky tak maju byt
mne sa zdalo, ze to stale vykrikne ten, co je oziveny, ako ze je v soku a preto len tak vykrikne "die moth...."
zjavne som sa mylil
"There’s a troll within every man that stirs when you put a keyboard in his hand"
fu no pekne patch o velkosti 2GB tak to uz ano a este k tomu bude aj back to karkand alebo to tam uz bude obsiahnute?
ak to pojde takto dalej zachvilu mi BF3 patche zaplnia moje ssd-cko
No tak na toto sa najviac tesim : Added a network interpolation setting. This allows users with good bandwidth reduce latency, but might increase some stuttering. The user can find what works best for his connection by tweaking the slider. som zvedavy ci to bude aj realne fungovat.
Assassin napísal:fu no pekne patch o velkosti 2GB tak to uz ano a este k tomu bude aj back to karkand alebo to tam uz bude obsiahnute?
ak to pojde takto dalej zachvilu mi BF3 patche zaplnia moje ssd-cko
tak asi tam bude aj karkand...
a je to tam aj napisane :
The client update is large because it contains most of the content for Back to Karkand. This is not ideal, so we aim to make potential DLC content in the future as optional downloads.
Naposledy upravil/-a hulo92 v Pi 02. Dec, 2011, 22:19, upravené celkom 1 krát.
no slusne ja som iba investoval do HAWKA, nakolko uz mam svoje roky a casu ani penazi neni vela rboim len akutne riesenia a BF3 si vyzadoval hlavne zmenu GPU, uplna spokojnost teraz len kebyze viem tam pockam a idem do 560Ti 448cuda cores s GF110 ale tak co uz