Zdravim na starom paltope Toshiba som formatol diks,naistaloval wind 98 aj ms dos 6.22 .
dos mi nejde,vypisuje chyba ovladac cd Drive . Nepodarilo sa mi najs na nete vhodnu stranku kde by bolo mozne stiahnut ovladac na cd romku XM 1402B a nie kopu virusov.
OVLADAC pre CD ROM
Re: OVLADAC pre CD ROM
Ahoj dexter oba som skopyroval v XP na formatnutu disketu,kde som ju vlozil do laptopa s win98 zobrazi mi len ten s koncovkou SYSb ,ale ani auto maticky ho nenainstalovalo z A ...ani rucne. Porad ,ak je potrebny iny postup,lebo cez control panel ,system,device manager..nejde. . iba zeby cez MS DOS Promt..ale neviem jak
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
nič sa neinštaluje určite nie hentak...
W98 ani XP žiaden nepotrebujú ak ho chceš iba v dose tak treba upraviť config.sys a autoexec.bat pre MSDOS
W98 ani XP žiaden nepotrebujú ak ho chceš iba v dose tak treba upraviť config.sys a autoexec.bat pre MSDOS
Naposledy upravil/-a dexterav v So 03. Dec, 2011, 15:00, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
staci DOS ktory je vo wind 98..? tak ze dam restartnut wind do dosu..? alebo priamo vo windows,ci spustacou disketou BOOT MS DOS? mozes mi po podrobnejsie rozpisat?
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
šak som napísal ak je ten notebook z W98 tak treba upraviť autoexec.bat a config.sys
ale tie ovládače fugujú len pre DOS W98 už má vlastné
chlope šak to máš v SS
ale tie ovládače fugujú len pre DOS W98 už má vlastné
chlope šak to máš v SS
Spoiler: ukázať