Ako vidim som ta dobre vystihol vo vete:
Cize asi sa uz velmi neobhajisA problem mam len s tym ze podla mna si aj ty jeden z tych co to stale hra potom prides sem na forum a zacnes zdrbavat tu hru... Cize neviem kto by sa tu mal uvedomit...
Cize asi sa uz velmi neobhajisA problem mam len s tym ze podla mna si aj ty jeden z tych co to stale hra potom prides sem na forum a zacnes zdrbavat tu hru... Cize neviem kto by sa tu mal uvedomit...
Dazar napísal:Fear ma odohranych 200 hodin ako citam???
Ako vidim som ta dobre vystihol vo vete:Cize asi sa uz velmi neobhajisA problem mam len s tym ze podla mna si aj ty jeden z tych co to stale hra potom prides sem na forum a zacnes zdrbavat tu hru... Cize neviem kto by sa tu mal uvedomit...
Mučo Mačo napísal:naco ti maju pisat ludia ako im sedi najlepsie fov? to nemas vlastny nazor? sak skusam nie ?
jop, diky, presne nieco take som hladal, rcon tam funguje perfektne[EGC] VIP napísal:Dazar, posli mi pls do SS Origin nick, mozeme zahrat spolu ak mas mikrak
Sky: no ak myslis server TDM pistol/knife, tak tento neni odveci, iked nieje HC http://battlelog.battlefield.com/bf3/se ... 0-Tickets/