Battlefield 3
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Re: Battlefield 3
na fast rank je predsa metro, za posledne dva tyzdne hrani na nom som tak vystrelil s rankom...
na tej termovision fakt niečo bude, používam to na všetkých pozemných vozidlách a potom keď hrám za pechotu tak ani nevidím poriadne vojakov a neviem trafiť ani prd
- Andrew007
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
Tvoje oko sa sustreduje len na jeden bod, nevnimas viacero objektov resp. sa ti nezatazuje .Ferdie napísal:na tej termovision fakt niečo bude, používam to na všetkých pozemných vozidlách a potom keď hrám za pechotu tak ani nevidím poriadne vojakov a neviem trafiť ani prd
5800X3D - ROG strix B550-A gaming - 4090 GS - Corsair 32/3600 - 970 evo 1TB - Corsair RM850 - Dell 2716DG 2K/144 / Dell Gaming G3223Q 4K/120
Ja hlavne dufam ze ten patch co ma byt 6. bude efektivny a nie ako ten posledny
tak toto ma vie niekedy nastvat, som si uz myslel ze je chyba niekde vo mnevkuse sa stava ze si uz 2s za stenou a dostavas supy ...
Spoiler: ukázať
Ten USAS je nieco neskutocne to sa neda opisat .. ako do placu mi stoho .. nic .. nic clovek nespravi .. pride tipek bum .. konec .. spravi bum do steny oprodi dveram .. konec .. neda sa nic robit no nestaci ze to na 5m polozi vsetko .. na 50m od vchodu do metra az k vlajke B .. uz sa ani nesmejem .. je to zle zle zle .. proste hlada t hladat a zas len hladat a menit kazdu chvilu server kde niesu takyti hlupy ludia keby som mal moznost tak sa panov z DICE spytam na par veci ale oni su rovnako hlupy a teda odpoved by bola hlupa .. je to proste hra pre vsetkych .. aj pr etych co to hrat nevedia a je ich viac a teda zahraju sa .. ti co by to chceli zahrat tak na trosku normalnejej urovni si proste nezahraju nevadi .. nic to
server sme mali no kasle sa na to tak teda skoda no ..
server sme mali no kasle sa na to tak teda skoda no ..
server stale mame...staci tam nasackovat ludi a mozme si vytvorit pravidla take ake chceme my alebo sa budeme donekonecna prisposobovat noobom ktory si precitaju niekde ze usas + 12g frag je naj kombo a urobia si z toho K/D farmu ala COD a menit servre ako ponozky....opakujem este raz...SERVER JE ESTE ONLINE...think about it people (ludia premyslajte o tomä, ale nie dlho kym nebude neskoro
MB: Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5, CPU: AMD Ryzen 7 3800XT@4,2GHz, RAM: 2x32GB G.SKILL RipJaws V 3200MHz, VGA: Gigabyte Aorus GeForce 1080 Ti 11GB, SSD1: Samsung 960 PRO 512GB, SSD2: Samsung 870 QVO 1TB, PSU: EVGA Supernova G2 750W, Sound card: Steinberg UR12, CPU Cooler: Noctua NH-D15 SE-AM4, Case: Streacom BC1, Keyboard: Cooler Master MK750 Brown, Mouse: Razer Deathadder V2, Headphones: B&O Beoplay H95, Mic: Rode NT1-A, Camera: GoPro 4 Silver
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Ja by som na nasom serveri rad hral ... no sam so sebou je trochu nuda.
Dnes sa mi podarilo paradne skore ... len s tankom. Nebol som do konca, tak celkove skore som neodfotil (bonus)
86:15
33084
Dnes sa mi podarilo paradne skore ... len s tankom. Nebol som do konca, tak celkove skore som neodfotil (bonus)
86:15
33084
dalsie hry dnes. .. stale vytazi usas .. ranky 15 a podobne secko davaju .. je jedno kde to vpali ci to steny ci do stropu lezis .. zeberu to v time 3-4 a konec nespravis nic .. smeju sa ti do ksichtu stymto
usas je odomykatelny az na ranku 43FEAR napísal:dalsie hry dnes. .. stale vytazi usas .. ranky 15 a podobne secko davaju .. je jedno kde to vpali ci to steny ci do stropu lezis .. zeberu to v time 3-4 a konec nespravis nic .. smeju sa ti do ksichtu stymto
CPU: AMD Ryzen 5 3600 + Noctua NH-D14, MB:MSI B450M Mortar MAX,
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
v patchi ma byt upraveny chat pre lepsiu citatelnost,takze ho nezmensia/nepresunu?existuje sposob ako ho zavriet,tak ako v bc2?vytaca ma dost ked sa niekto pride porozpravat na server a nevidim 10 minut cast obrazovky,preco kua nieje tak ako v bc2 v rohu?
prosim ta , na zemi lezi tolko arzenalu ze mas na vyber zo vsetkych kitov
tak to nehraj? to tvoje nariekanie je uz otravneFEAR napísal:dalsie hry dnes. .. stale vytazi usas .. ranky 15 a podobne secko davaju .. je jedno kde to vpali ci to steny ci do stropu lezis .. zeberu to v time 3-4 a konec nespravis nic .. smeju sa ti do ksichtu stymto
CPU: AMD RYZEN 7 5800X w/ ASUS ROG STRIX LC 360 MOBO: ASUS CROSSHAIR VII HERO RAM: G.SKILL TRIDENT Z 16GB 3200MHz CL14 GPU: ASUS ROG STRIX RTX 3080 OC WHITE SSD: SAMSUNG 970 EVO 500GB & 860 EVO 1TB PSU: CORSAIR RM850x WHITE CASE: LIAN LI O11 DYNAMIC WHITE AUDIO: beyerdynamic DT 700 PRO X + Topping DX1 MOUSE: LOGITECH G502X MONITOR: 27" MSI Optix MAG274QRF-QD & Lenovo T27p-10 27" 4K
Zacala sa hra, bezim zo spawnu, som prvy... stretnem prveho enemy, strielame sa na 2-3m. Trva to par milisekund, zabije ma..ostanu mu 4%. Ako je mozne ze mu ostali 4% ked som mu mieril na hrudnik a hlavu, pricom kazda gulka dava 25%dmg, do hlavy 50%? wtf? mam taky pocit ze ta hra niekedy robi random veci a vsetko je o nahode.
- Fragrance
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00
neriešte. Ja som sa logol po par tyždňoch a hrôza des. Chaloš odo mna dostane davku od gulometu do lebene a ostane mu 50%.
Joj bodaj by sa to vrátilo do pôvodného stavu
Joj bodaj by sa to vrátilo do pôvodného stavu