takto som to myslel....killswitch napísal:tu nejde vobec o to, kto ma co za golierom. ide o to, kto popri vsetkych tych spinavostiach spravi nieco aj pre ludi.
a ked tu zavedies trest smrti za to, tak ho nikto neudeli.. a ked ho nikto neudeli tak nikoho nevystrasis...
v zahranici naozaj v pohode funguju tresty odnatia slobody ako odstrasujuci priklad, tresty prepadnutia veci, zakazu cinnosti a podobne... problem je tu ten ze sa to neaplikuje... v tom mal ten american pravdu... treba rozhybat aplikaciu prava v tejto oblasti.. ked sa v praxi udeli zo 10 zavaznejsich trestov nad 10 rokov s podmienkou.. a sa to rozbehne... ten bodovaci system co zaviedol ... neviem ako sa vola ten president pz sr.. ten by to mohol celkom vyznamne posilnit keby boli uspesne ukoncene korupcne trestne konania vynimocne bodovo ohodnotene.. nepoznam podrobne ten bodovaci system ale co som kukal jeho predstavenie v lampe.. ak je to naozaj tak, snad to pocitime.. je to este mlade a trestne konania ohladom korupcie trvaju zo 3 roky, mozno 5 v priemere... ak by boli lukrativne ohodnotene pre policajta.. to by mohol byt zaujimavy krok v pred