Ahojte, potrebujem nutne poradiť moja mamina uzatvorila zmluvu s Telekomom na službu Magio TV čo urobila najväčšiu chybu. Uzatvorila ju dnes 5.12.2011 dá sa nejako od nej odstúpiť čo musím pre to urobiť aké sankcie ma čakajú ? Ide o to že to bol podomoví predaj čiže zmluva nebola uzatvorená na predajni. V zmluve je čosi písané o odstúpení od zmluvy do 7 dní od podpisu.
Prosím poraďte čo robiť.
Ďakujem
Magio odstupenie od zmluvy
Re: Magio odstupenie od zmluvy
skus zavolat na magio - hotline, a vypytat si informacie ako postupovat
pravdepodobne budes musiet ist na pobocku, a spisat tam ziadost o odstupenie/zrusenie zmluvy
0800 123 456
je to "zdarma" - plati telekom
a robia od 8:00 do 21:00 (cez vikendy od 9:00 do 20:00)
pravdepodobne budes musiet ist na pobocku, a spisat tam ziadost o odstupenie/zrusenie zmluvy
0800 123 456
je to "zdarma" - plati telekom
a robia od 8:00 do 21:00 (cez vikendy od 9:00 do 20:00)
lava, prava, lava, prava ...
Takže podľa hotline by sa mal ozvať TECHNIK ktorého by sme sa mali opýtať informáciu o cene inštalácie ktorá je hlavný problém, keďže mamine ponúkali Magio za inštaláciu 1 € + akciovú cenu za set top box takže podali klamnú informáciu keďže cena je 29,99 € + 49,99 € za set top box. A malo to biť 30 € zo všetkým + klamná infomácia o viazanosti kde jej povedal že bude 18 mesiacov a akcia na pol roka cena mesačne iba 6,99 € a ešte k tomu prvé 2 mesiace zadarmo. Čo v zmluve sedí ale pri viazanosti na 24 mesiacov. Takže naletela ako malé decko na lízatko pre istotu idem ešte na predajňu sa informovať.
dolezite je, co mas napisane v zmluve ...
ja ti tiez mozem povedat, ze ti predam zlaty traktor, a ked do zmluvy napisem, ze ten traktor je kus zeleza, rok vyroby 1980, tak mas holt smolu
ak je v zmluve napisane ze viazanost 24 a ceny su uvedene spravne ... tak pogratuluj matke k tomu, ze si necita to, co podpisuje
potom uz iba hladat konkretne zakony, ktore hovoria o odstupeni od zmluvy, pokial nebola podpisana na predajni (konkretny paragraf netusim, hadam ktosi iny sa chyti/napise)
ja ti tiez mozem povedat, ze ti predam zlaty traktor, a ked do zmluvy napisem, ze ten traktor je kus zeleza, rok vyroby 1980, tak mas holt smolu
ak je v zmluve napisane ze viazanost 24 a ceny su uvedene spravne ... tak pogratuluj matke k tomu, ze si necita to, co podpisuje
potom uz iba hladat konkretne zakony, ktore hovoria o odstupeni od zmluvy, pokial nebola podpisana na predajni (konkretny paragraf netusim, hadam ktosi iny sa chyti/napise)
Ten paragraf je aj napísaný v zmluve aj to že v prípade podomového predaja je možne do 7 dní odstúpiť od zmluvy ako som písal vyššie len sa obávam nejakej sankcie alebo niečoho podobného aj keď v podstate nemám ešte od nich nič a podľa hotline ešte ani zmluvu neeviduje.
Neboj povedal som jej svoje ale vieš mlady chlapci kecali ako palacký podpíšte atď. podpísala a je to na svete.
Neboj povedal som jej svoje ale vieš mlady chlapci kecali ako palacký podpíšte atď. podpísala a je to na svete.
pohoda, to ze to este nieje v systeme je logicky vysvetlitelne:
podomovy predajca beha cely den ... vecer (alebo zajtra rano) sadne za komp, a nahadze to do systemu ...
a az potom je to evidovane ...
v kazdom pripade ... ten papier by mal niest nejaky identifikator, a na zaklade neho by malo ist vypovedat zmluvu, ktora na zaklade neho vznikne ...
podomovy predajca beha cely den ... vecer (alebo zajtra rano) sadne za komp, a nahadze to do systemu ...
a az potom je to evidovane ...
v kazdom pripade ... ten papier by mal niest nejaky identifikator, a na zaklade neho by malo ist vypovedat zmluvu, ktora na zaklade neho vznikne ...
- Timeshifter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 30. Júl, 2007, 08:00
Ak tá zmluva bude platná ale budete chcieť aj tak odstúpiť, skúste sa presťahovať (samozrejme len papierovo, ten človek, čo je na neho zmluva napísaná)... Väčšina poskytovatelov v takom prípade nedáva zmluvné pokuty. (Odskúšané mnou a Slovanetom, ktorý odomňa chcel 8 000 Sk zmluvnú pokutu + doplatiť 2 roky, no nakoniec vyšiel naprázdno )
ahoj, mozem sa opytat ako si dopadol, pripadne ako si postupoval? Nasim sa stalo to iste, a teraz riesim odstupenie od zmluvy. dakujem za odpoved