skills: smithing (full), enchanting (celkom slusny progress), lockpick ~60 bez perkov, sneak, archery a one-handed vsetky okolo 80 + dake perky, restoration cez 60 + 2 perky, speech isiel nejako s nakupmi ale asi pod 50, trosicku alteration - candlelight spell, kusocek two-handed (uplne na zaciatku som mal)
asi najpouzivanejsie zbrane (specialne ku koncu): ebony war axe (over-smithed, bez enchantov) v pravej ruke, zakladny healing spell v lavej. Okrem toho Daedric bow, ale ku koncu som fakt hlavne sekerkou, daleko viac som pouzival predtym elven bow a glass bow a dlho dlho som mal este predtym ancient nord bow.
armor som mal zozaciatku dlho leather a vylepsoval som ho, ale proti blood dragon to bolo slabe (ked dal fire, tak som nemal sancu prezit), tak som presiel rychlo na dragonscale armor, +24 health za armor, +15%bow damage za rukavice, +20% bow damage za helmu, +18% fire resist za cizmy, casom som sa dopracoval ku gauldur amulet (+30 pre kazde z magicka, health, stamina) a prsten myslim +20% bow damage. Samozrejme som nosil so sebou necklace of eminent haggling a veci na vylepsenie lockpickingu a nejake dalsie blblosti
Mohol som na konci mat lepsie veci, ale nechal som sa vcucnut tym pribehom a nejako som si ich uz potom nevylepsil, no samozrejme este by som mohol teraz pokracovat.
jo a stats (bez bonusov): magicka 120, stamina 300, health 310