Battlefield 3
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Re: Battlefield 3
klasicke rpg
on myslel asi v stíhačke - to sú rocket pods... inak luxusné video, pán je labužník ... a ako gunner by som aj ja šiel s niekým, ako pilot som lama, ale za strelca hrám rád
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
kde nehra za strelca rad pilot robi najvacsiu robotu, a ked hram niekolko hodin ako pilot tak ma to aj prestane bavit...
- System_ERR0R
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Apr, 2011, 09:13
O tom som sa presvedcil, vsak?
Inak poziadal som jednu dobru dusu menom i0io aby nam rozdelil pc.sk TS na BC2 a BF3, kedze teraz bude pravdepodobne Muco a spol. hravat BC2, tak nech sa neprekrikujeme Inak zajtra musime zahrat BF3 ako elitny tym
Neviem ci tu toto bolo ale je to strasna haluz
Inak poziadal som jednu dobru dusu menom i0io aby nam rozdelil pc.sk TS na BC2 a BF3, kedze teraz bude pravdepodobne Muco a spol. hravat BC2, tak nech sa neprekrikujeme Inak zajtra musime zahrat BF3 ako elitny tym
Neviem ci tu toto bolo ale je to strasna haluz
- System_ERR0R
- Používateľ
Prave som to kukal, je to baseraper, nic ine . Ale na druhej strane ja som to robil podobne s MAV, ale ja som spotoval, nie zabijal
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Tak dnes som sa snažil chvíľku hrať, musím uznať, po poslednom update mi hra štartuje na prvý krát... Ale čo z toho, keď mi každé kolo zmrne? A nie len že prestal pracovať... Síce to zatuhne, ale chalani na TS ma počujú, ja počujem ich, ale ani zakkt hru nejak minimalizovať/vypnúť/zrušiť.. Ani ctrl+alt+del, ani ctrl+shift+esc, proste to musím resetnúť.. A verte, je to dosť otravné, keď viem že mi zmrzla len hra, nie celý PC
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
no ja od predvcera tiez pozorujem nejake casne zatuhnutie hry ...
- System_ERR0R
- Používateľ
mne to ide zatial bez problemov od toho papatchu.. ziadny error, len fps mozno trocha menej
Spoiler: ukázať
- Pingu1nSVK
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Nov, 2011, 15:12
Teraz dávali GamePage a tam bolo porovnávanie MW3 a BF3.. chválili oboje, ale BF3 malo nevýhodu Battlelogu.... ale hovorili že je to návrat nekorunovaného krála BF2
Battlelog:Pingu1nSVK
najlepsi bol ten skyrim jak tam recenzovali " Nerusit 2 mesice dovolena "
- Pingu1nSVK
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Nov, 2011, 15:12
No dneska som prvý krát testoval novú myšku, a takto to vyzeralo..... KD: 31,7 Bolo to TDM na Metro mape takže s myškou som spokojný
Battlelog:Pingu1nSVK
ano ano .... koli tomuto som hru nekupil okamzite v predpredaji... pockam si kym to pekne odladia a o 2-3 mesiace kupim v nejakom vypredaji
kua začína mi to nejako podozrivo často padať počas hry poteší keď sa darí a potom drb: you were disconnected from ea online