komplet zoznam ukradnutych veci:
-skatula s osobnymi vecami
-MSI radeon x1950pro 256mb agp,full retail
-commodore64,komplet balenie,vyborny stav
edit: nasiel som obrazok takeho isteho modelu:
-elektricky vlacik v dezolatnom stave
-stolny hokej v dezolatnom stave
-akumulatorova vrtacka Black and Decker,uhlova bruska,nahradne kotuce
-inline korcule panske Roces bielo cierne, (plus chranice,taska)
-inline korcule damske Roces bielo zelene
-skatula s elektrokablami a prislusenstvom
-parne tlakove hrnce
-pracie prasky,plastovy smetiak,drobna drogeria
pozn: komplet zoznam sluzi na skorej na ulahcenie hladania,to o co sa tu hra je ta skatula s osobnymi vecami (plus snad ten commodore64).taktiez si uvedomujem aka nizka je sanca ze by sa to podarilo,ale sanca skoro nulova je vzdy viac ako uplne nulova (a vela krat som sa presvedcil ze svet je maly,a ludia sa poznaju-chamrad ktora to spravila musi niekde zrat,spat,a skladovat ukradnuty tovar..a sanca ze o tom vie niekto dalsi ku ktoremu sa tato informacia dostane tu je).
a preco tolko penazi za par starych raroh? holt,v tej skatuli bola polovica veci z mojho detstva a mladosti-veci ktore mi pripominali najkrajsie okamihy mojho zivota (napr hracky ktore mi dali stari rodicia ktori su mrtvi uz skoro 20 rokov).par tisic eur je popri tom iba smiesne sprepitne,ktore dam rad,nech kludne potom rok zeriem iba suche rozky.
na zaver-informaciu smelo sirte dalej,cim viac ludi o tom vie,tym lepsie.taktiez-v pripade ze sa to najde,tak sa nebudem pytat odkial to je a od koho sa to ziskalo-je mi to uplne jedno,pokial sa mi to vrati.. kontaktny mail je ps47.3dfx@gmail.com
vela stastia.