ten support urcite outsourcuje nejaka firma v indii a ver, ze oni ani len netusia, nic ako je na tom EA. maju sice par info, ale jedine co mozu je len hovorit, to co tam stale dookola opakoval.Klaboor napísal:Myslim ze typka na supporte moc nebrzdis. On tam je na to. Keby mu aspon napisal nejake relevatne info ktore logicky dava zmysel tak pochopim, podakujem a padlujem prec, ale on len dookola to svoje ze contact us in few hours.
Battlefield 3
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Re: Battlefield 3
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Jún, 2011, 15:54
čo ja viem, tak nejaké to prepojenie tam musí byť, kedže cez chat mi aktivovali Specact Kit, ktorý sa mi dovtedy v hre neukazoval i keď som v nej zadal kód. taktiež mi dvihli Veteran status na battlelogu....
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
jasne, ze mozu mat dosah do ich db. ale to nic nemeni na tom, ze taky typek tam nebude, nemusi a vlastne ani nemoze vediet, kedy dice rozbeha servre. ked to ani samotne dice netusi.david75sk napísal:čo ja viem, tak nejaké to prepojenie tam musí byť, kedže cez chat mi aktivovali Specact Kit, ktorý sa mi dovtedy v hre neukazoval i keď som v nej zadal kód. taktiež mi dvihli Veteran status na battlelogu....
Mne to spravili na supporte za 4 minuty. To nieje o tom ze to neslo, on to nevedel spravit. To sa stava dost casto na supporte, preto treba vyskusat pisat s viacerymi.faugusztin napísal:Nuz ako sa to vezme. Je kopec ludi komu sa neaktivoval Karkand, teraz to riesia hromadne, a ty ich tym otravujes . Co ti ma odpisat ked mu vedenie napisalo ze sa to riesi a ze za par hodin/dni bude ?
http://battlelog.battlefield.com/bf3/fo ... 797987841/
david75sk napísal:Ďalší hrdina za klávesnicou. Ten internet je ale super, že? Keď teba baví keď sa ti loaduje mapa 2 minúty, tak OK... mňa do toho neťahaj, ja chcem funkčný produkt.FEAR napísal:chlapci a vy ste skede dosli ?
ale ved IQ .. 45s kukas na debilne statistiky a potom + nato loading mapy .. tak to uz sa ta mapa mohla natahovat kym pozeras na te somariny .. ale ako vravim IQdavid75sk napísal:a za ten dlhý loading zastreliť. Žiaľ nič s tým už asi nespravia, kedže by museli rozdeliť tú hru ako B2K mapy... omg
mam pocit ze si to nepochopil ... ci ?
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
vela ludi tu v poslednom case nadava na DICE,ale myslim si ze oni za niektore chyby ako nefunkcnost B2K v limitovanej edicii,nefunkcnost Originu,Battlelogu,serverov a mnoho dalsieho nemozu,to uz zabezpecuje EA nie?
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
povie mi nikto aky je rozdiel medzi BTR-90 z karkandu a LAV-25/BMP-2M ? ta btr ma byt obrnenejsia alebo co?
- System_ERR0R
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Apr, 2011, 09:13
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Sakra, ze nemam zapnuty FRAPS v najlepsich momentoch . Dnes obsadzujem vlajku, zrazu smerom ku mne ide helikoptera. Kedze nemam ziadnu inu explozivnu zbran nez M320, tak sa pozriem na helikopteru, cca vystrelim smerom ku nej, idem sa skryt za kontajner a cakam kedy ma skosi utocna helikoptera. A zrazu len vidim ze "ENEMY KILLED","ENEMY KILLED", "VEHICLE DESTROYED" .
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
vcera som troska spotoval ako minule faugusztin spominal,lietal som vysoko a spotoval vsetko co sa dalo,behom dvoch 900 ticketovych kol medaila (predtym som mal iba par ribbonov)
pri k/d skore 0:0 som sa pohyboval zhruba v prvej tretine tabulky
inac nevedel som ze mozem s mojim MAV-om znicit nepriatelsky MAV
pri k/d skore 0:0 som sa pohyboval zhruba v prvej tretine tabulky
inac nevedel som ze mozem s mojim MAV-om znicit nepriatelsky MAV
- System_ERR0R
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Apr, 2011, 09:13
A nie len MAV, ale aj vsetko vybavenie, napr. T-UGS a zda sa mi ze aj spawn becon
- Dátum registrácie: So 18. Jún, 2011, 15:54
asi potom nie...FEAR napísal:mam pocit ze si to nepochopil ... ci ?
Každopádne zo starých máp mam po zverejnení nových akúrat tak chuť si občas zahrať Caspian a Kharg... ostatné ma vôbec nelákajú
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
inac co ty vystreluje ten MAV? take nevyditelne to je... a v pravo dole mi to ukazuje ako jeden naboj
- sensilux
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 05. Jún, 2007, 08:00
ako ziskat zbran famas?
V objectives je ze treba 10 revievs, to mam, ale ze treba aj 10 heals...mysli sa pod tym 10 uzdraveni? Ved to som uz mal davno a stale mi pise 0/10...
V objectives je ze treba 10 revievs, to mam, ale ze treba aj 10 heals...mysli sa pod tym 10 uzdraveni? Ved to som uz mal davno a stale mi pise 0/10...