Battlefield 3
- System_ERR0R
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Apr, 2011, 09:13
Re: Battlefield 3
prosím ťa ako predám BF3 samostatne ? keď ho mám zviazaný s EA účtom ? na ktorom mám napr. aj BFBC2 tak by som musel predať celý účet či sa mýlim ?Dazar napísal:Nikdo nikomu nezakazuje hrat BFBC2 a svoj BF3 lahko predate niekde na bazari
Ale preto tu nepisem len sa chcem spytat ze ak by niekto chcel hrat BF3 po nete na mojom kompe tak ze by mal svojeho vojaka, v tejto 3ojke je jedina takato moznost kupit dalsi kus hry? Nieco take ze len dokupit nejak lacnejsie serial key alebo nieco podobne neexistuje? Lebo toto mi pride ako naozaj velky o*eb od tvorcov...
ad tvoja otázka áno môžeš mať len jedného vojaka ak chceš druhého alebo začať odznovu tak si to kúp znovu
Spoiler: ukázať
tank + termálna optika + ľahký guľomet = killer combo http://battlelog.battlefield.com/bf3/ba ... 187651249/
Hm to je tiez pravda netrklo ma to ze na uctoch mame aj dalsie hryiOio napísal:prosím ťa ako predám BF3 samostatne ? keď ho mám zviazaný s EA účtom ? na ktorom mám napr. aj BFBC2 tak by som musel predať celý účet či sa mýlim ?Dazar napísal:Nikdo nikomu nezakazuje hrat BFBC2 a svoj BF3 lahko predate niekde na bazari
Ale preto tu nepisem len sa chcem spytat ze ak by niekto chcel hrat BF3 po nete na mojom kompe tak ze by mal svojeho vojaka, v tejto 3ojke je jedina takato moznost kupit dalsi kus hry? Nieco take ze len dokupit nejak lacnejsie serial key alebo nieco podobne neexistuje? Lebo toto mi pride ako naozaj velky o*eb od tvorcov...
ad tvoja otázka áno môžeš mať len jedného vojaka ak chceš druhého alebo začať odznovu tak si to kúp znovu
Ale to s tymi vojakmi musel vymysliet neskutocny kok*t uz nevedia na com maju zarabat... Za chvilu si budes musiet kupit na zbran prislusenstvo po jednom a za eura mam pocit...
Najhorsie na tom je ze v pripade takeho scenara sa aj tak najde kopec ludi co za to zacvaka.
MB: Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5, CPU: AMD Ryzen 7 3800XT@4,2GHz, RAM: 2x32GB G.SKILL RipJaws V 3200MHz, VGA: Gigabyte Aorus GeForce 1080 Ti 11GB, SSD1: Samsung 960 PRO 512GB, SSD2: Samsung 870 QVO 1TB, PSU: EVGA Supernova G2 750W, Sound card: Steinberg UR12, CPU Cooler: Noctua NH-D15 SE-AM4, Case: Streacom BC1, Keyboard: Cooler Master MK750 Brown, Mouse: Razer Deathadder V2, Headphones: B&O Beoplay H95, Mic: Rode NT1-A, Camera: GoPro 4 Silver
Bodyguard, LOL. Toto ma dorazilo, vazne
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
ale on myslel dvoch vojakov na jednom ucte a tymi peniazmi ze na jednu kupenu hru mozes mat iba jedneho vojaka,o bodyguardoch nepadlo ani slovo...
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
dobry den,kupil som si bf3,potom som si najal v cine 13 rocneho Jung tung ponga co hrava za mna..On ma totiz skill ja nie,tak nech si radsej nerobim hanbu
- System_ERR0R
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Apr, 2011, 09:13
- tomoxm
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 19. Máj, 2007, 08:00
Perfektne urobene
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Lol, blazni robia ine upravy starych "reklam"
Shit hra, stale to pada... taky patch nech si nabuduce nechaju...
Reklamna kampan jak hovado a hra nedotiahnuta jakoze dost, next time.... fuck u dice
Reklamna kampan jak hovado a hra nedotiahnuta jakoze dost, next time.... fuck u dice
ale noo az take zle to zasa nieje .. je to este horsie .. mna to uz ani nebavi .. uplne ma ta hra sklamala je to nepouzitelne .. jak zo strany technickej tak zo strany hracov ..cisto solova arkada ..toto nieje pre narocnejsich a profi hracov bohuzial ... nahadzali krizom krazom techniku kopec debilin na zbrani .. random kill a mozu sa secia hraci vseho druhu klatit .. z doterajsich serii co som hral BF2 BC2 takhentoto je to najslabsie/najhorsie co mohlo byt
No pozeram ze od nas to uz skoro nikto nehra .. ..
No pozeram ze od nas to uz skoro nikto nehra .. ..
po poslednom patchi mi to nepada uz vobec
a karkand je super, konecne normalne mapy
a karkand je super, konecne normalne mapy
CPU: AMD RYZEN 7 5800X w/ ASUS ROG STRIX LC 360 MOBO: ASUS CROSSHAIR VII HERO RAM: G.SKILL TRIDENT Z 16GB 3200MHz CL14 GPU: ASUS ROG STRIX RTX 3080 OC WHITE SSD: SAMSUNG 970 EVO 500GB & 860 EVO 1TB PSU: CORSAIR RM850x WHITE CASE: LIAN LI O11 DYNAMIC WHITE AUDIO: beyerdynamic DT 700 PRO X + Topping DX1 MOUSE: LOGITECH G502X MONITOR: 27" MSI Optix MAG274QRF-QD & Lenovo T27p-10 27" 4K
Mne to ide stále tak isto Niekedy to padne, niekedy to beží v pohode
Ale viac ma serie ten ich akože anticheat Dneska som hral proti dvom idiotom, a bolo úplne jasné, že nehrajú čisto.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/so ... 179505156/
http://battlelog.battlefield.com/bf3/so ... 200173736/
Proste totálne lamy, ale presne vedeli kde som, triafali aj keď nemierili na mňa, ale pohodička a adminovi to bolo jedno... proste český server...
A najtrápnejšie je, že tu nieje možnosť vote, buď ich kicknúť, alebo rovno ban... Taká základná vec by na serveroch nemala chýbať...
Ale viac ma serie ten ich akože anticheat Dneska som hral proti dvom idiotom, a bolo úplne jasné, že nehrajú čisto.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/so ... 179505156/
http://battlelog.battlefield.com/bf3/so ... 200173736/
Proste totálne lamy, ale presne vedeli kde som, triafali aj keď nemierili na mňa, ale pohodička a adminovi to bolo jedno... proste český server...
A najtrápnejšie je, že tu nieje možnosť vote, buď ich kicknúť, alebo rovno ban... Taká základná vec by na serveroch nemala chýbať...