Steam digitalna distribucia hier
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Re: Steam Digital Distribution a Vianocny vypredaj 2011
ja ako velky hrac na steame ktory ma uz slusnu zbierku na steame tak nemam ani stvrtku z tych hier. s prepacenim ale 75% z tych hier su otrasne blbiny...
Ja tento rok asi nic nekupim, tento rok ma v podstate ziadna hra nezaujala, max nieco do zbierky. Jedine naco som sa tesil bol SWTOR, ale po precitani FAQ a VOP EA som zrusil predobjednavku... Takze uvidime..
Od kedy dokedy budu tie zlavy ?
Od kedy dokedy budu tie zlavy ?
Spoiler: ukázať
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Polovicu z tych achievementov mam uz asi tyzden spravenych, aktualne este stale niektore dorabam, kedze ten zoznam leakol vopred a stacilo si nastavit systemovy cas na 24.12 . A vacsinu hier som kupil za lacne prachy, cize sa to da v pohode.
Myslíte, že bude akcia na všetkých S.T.A.L.K.E.R.O.V na steame, prípadne kde sa dá kúpiť najlacnejšie v krabici ?
Na steame sa oplati uz nakupovat iba na cez akcie, myslim, ze bude, minuly rok a pred letom bolo..
- KatjushaMan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Nov, 2006, 02:00
Lithil napísal:Myslíte, že bude akcia na všetkých S.T.A.L.K.E.R.O.V na steame, prípadne kde sa dá kúpiť najlacnejšie v krabici ?
bola pred mesiacom a este aj pred dvoma ja som skupil vsetky okrem clear sky
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Jún, 2011, 15:54
akcia bude určite, minule ak ma pamäť neklame za každého stalkera pýtali len 2,5€, lacnejšie teda v krabici nekúpiš.
Inak som dostal Portal, pekný vtip od Valve kedže túto hru už nejaký ten rôčik mám No a tie achievy na tak blbé hry ani nekomentujem.
Inak som dostal Portal, pekný vtip od Valve kedže túto hru už nejaký ten rôčik mám No a tie achievy na tak blbé hry ani nekomentujem.
- icefire
- Pokročilý používateľ
Ako dali ti hru, co uz mas? Myslel som, ze aspon toto maju osetrene. Mne dali 25 percentnu zlavu na Valve hry, az na to, ze sa da uplatnit az po 3.1.2012. Uplne nanic
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
portal dali aj kamaratovi... velky fail podla mna... inac ten zoznam tych free hier co su v tych balickoch je velmi trapny...
- icefire
- Pokročilý používateľ
Ten zoznam je fajn. Je tam Skyrim, Fear, Stalker, Portal 2 a ine pecky. Vela uzivatelov podla Steam for uz dostalo tieto hry. Len to chce riadnu davku stastia. Osobne sa mi to pacilo viac v lete, ze som si sam vybral darcek, DLC, hru, ktora sa mne pacila a nerozhodovalo o tom stastie.
- KatjushaMan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Nov, 2006, 02:00
Mne sa podarilo vyhrat FEAR Complete, nato ze som len klikol na inventory celkom slusne...
-
- Nový používateľ
najlepšie je na tom to, že niektorí reportujú, že dostali Portal 2 a ešte aj % zľavu na nejakú hru.... a mne dajú priblblý Portal, ktorý už mám. Keby som dostal aspoň dvojku, to by sa niekto našiel komu by som ho dal...
- icefire
- Pokročilý používateľ
Mozem len povedat, ze to robia zadarmo, ale tak velmi by som sa potesil takemu Portalu 2.
-
- Nový používateľ
@icefire: To je od nich pekné, ale ako je to fér keď dostaneš Portal (ktorý už mám dva roky na svojom steam účte vďaka Orange Box) a 1xCoal a niekto dostane niečo Portal 2 a nejakú tú zľavu? Naviac vďaka tým achievementov z hier, ktoré má 5% ľudí aj tak 7xcoal nenazbieram.
Rozumej, keby aspoň nedali to čo už máš. Toto je ako ten klasický vtip s ponožkami pod stromčekom...
Rozumej, keby aspoň nedali to čo už máš. Toto je ako ten klasický vtip s ponožkami pod stromčekom...