Steam digitalna distribucia hier
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Re: Steam Digital Distribution a Vianocny vypredaj 2011
tak som si na druhom ucte za tu ulohy pridat 10 veci do wishlisti vytiahol konecne hru je to: http://store.steampowered.com/app/11200 ... uggest__13 . ak by to niekto chcel, zamenim za counter strike source alebo sutre
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Jún, 2011, 15:54
lol hulo, to je zly vtip? kto by to chcel a este za cssko
To uz aj Portal ma vyssiu hodnotu
To uz aj Portal ma vyssiu hodnotu
-
- Nový používateľ
icefire: sa smejes sam sebe. Steamworks je len verzia predavana na steame a verzia rozdavana k Nvidia GTX kartam. Krabicovka je len GfWL+Securom. Nutnost mat DVD v mechanike...
Za 5 achievementov mam Portal + 5x coal
Za 5 achievementov mam Portal + 5x coal
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
-50% TrainzSimulator 2 a sprosta uhlie
Spoiler: ukázať
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Takze, spravil som si druhy account, kupil na nom najlacnejsiu hru a spravil objectives, neuverite:
vyhral som hned Half Life a Stalker Clear Sky (obe uz mam) akoze nech sa na mna nik nehneva, ale na mojom normalnom accounte spravim 25 achievementov na kupene hry a neda mi to nic a na tomto novom mi to hned da hry? Nemam slov. A ze nahoda. No to teda urcite.
vyhral som hned Half Life a Stalker Clear Sky (obe uz mam) akoze nech sa na mna nik nehneva, ale na mojom normalnom accounte spravim 25 achievementov na kupene hry a neda mi to nic a na tomto novom mi to hned da hry? Nemam slov. A ze nahoda. No to teda urcite.
Vzal som tiez to Batman : AA Goty, akurat co ma serie, ze je to Goty a ten securom so 4roma aktivaciami... ....
Mohol by dat niekto navod ci a kedy robit REVOKE ... Lebo studoval som aj stranky securomu a nic poriadne tam nie je.. podla fora napr. anglicka verzia ma revoke tool ked si dam na pravym na nazov hry ale francuzska nie.... Inac mam viacero hier so securom a limitom na aktivacie...takze ma to dost znervoznuje..
Mimochodom na hru treba zrejme us/uk GFWL, ze ? To tak akosi nespominali pred kupou, to len pre tych co nemaju.. Ja som zistil, ze mam us, az ked som siel aktivovat sebe a bratovi AoE Online a mne slo a jemu ne .
Mohol by dat niekto navod ci a kedy robit REVOKE ... Lebo studoval som aj stranky securomu a nic poriadne tam nie je.. podla fora napr. anglicka verzia ma revoke tool ked si dam na pravym na nazov hry ale francuzska nie.... Inac mam viacero hier so securom a limitom na aktivacie...takze ma to dost znervoznuje..
Mimochodom na hru treba zrejme us/uk GFWL, ze ? To tak akosi nespominali pred kupou, to len pre tych co nemaju.. Ja som zistil, ze mam us, az ked som siel aktivovat sebe a bratovi AoE Online a mne slo a jemu ne .
-
- Nový používateľ
tak na F1 2011 mi stačí SK účet GfWL.
krom toho by som pri Arkham ostal pri offline profile, kedze to nema multak... Aspon sa vyhnes pripadnym problemom so stratou savegames...
krom toho by som pri Arkham ostal pri offline profile, kedze to nema multak... Aspon sa vyhnes pripadnym problemom so stratou savegames...
- BlackAngel
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 24. Sep, 2007, 08:00
to fakt, ten batman ide aktivovat len 4x? lebo silno rozmyslam, ze si ho kupim, ale pokial sa ta aktivacia neda obist nema to premna zmysel...
CPU: I3 4130 + Noctua NH-U12P MB: ASrock Z87M Extreme4 VGA: MSI GTX 950 2GB RAM: KINGSTON 2x4GB HyperX 1600MHz SSD: Kingston 128GB V200 HDD:WD640AAKS PSU: Corsair VX450W Case: Fractal Desing 1500 Monitor: Dell P2414H + Dell Studio 1555 + PS4
Mal by byt revoke.. ale pockaj, 4 aktivacie, znamene 4 rozne pocitace... server si zapamatava ID hardwaru..
- BlackAngel
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 24. Sep, 2007, 08:00
aha diky, tak to potom nie je az take strasne
CPU: I3 4130 + Noctua NH-U12P MB: ASrock Z87M Extreme4 VGA: MSI GTX 950 2GB RAM: KINGSTON 2x4GB HyperX 1600MHz SSD: Kingston 128GB V200 HDD:WD640AAKS PSU: Corsair VX450W Case: Fractal Desing 1500 Monitor: Dell P2414H + Dell Studio 1555 + PS4
- icefire
- Pokročilý používateľ
Nema niekto zaujem o nieco z mojho vyberu nizsie? Nechcem kupony a ani uhlie, iba nejaku hru
Kontakt:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198018529740
Kontakt:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198018529740
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Kua 7 coalu a dostanem kupon na -50% Shadowgrounds Pack.. to je moc uz toto... aspon keby tie debilne kupony sa dali smeltnut
- icefire
- Pokročilý používateľ
Pozri kolko mam ja kuponov a potom hovor
pekne:D
ja mam 4 uhlia tusim
ja mam 4 uhlia tusim
Ako tak pozeram, tak som na tom dobre.
Ja som zatial dal 9 achievementov a mam 5x uhlie, jeden blby kupon a FEAR Complete, Farming Simulator 2011 a The Longest Journey spolu s Dreamfall.
Ja som zatial dal 9 achievementov a mam 5x uhlie, jeden blby kupon a FEAR Complete, Farming Simulator 2011 a The Longest Journey spolu s Dreamfall.