Ahojte, posledné 3 dni mám problém, pri surfovaní na nete cez Mozilu mi raz za čas sekne PC, obraz - je to divné keďže kurzorom ide hýbať behá po monitore ale na kliknutie nereaguje ani na Alt+Ctrl+Delete ani Alt+Ctrl+F4 nič proste zamrzle, musím použiť tvrdý reštart. Čím to môže byť ? Hadware by som vylúčil aj keď všetko je možné.
Máte niekto podobný problém ?
Ďakujem
Seknutie celeho PC pri Mozile
- Reinok
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
Re: Seknutie celeho PC pri Mozile
Skús iný prehliadač....
Nemáš BETA verziu....?
Aj mne padol PC pri surfovaní v Google chrome, raz som mal pretaktovanú VGA moc, raz RAM....už nemám OC žiadne a je stabilný.
Nemáš BETA verziu....?
Aj mne padol PC pri surfovaní v Google chrome, raz som mal pretaktovanú VGA moc, raz RAM....už nemám OC žiadne a je stabilný.
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Mas zrejme nestabilne OC CPU
Je to 9 ale to by hodilo do BSOD nie ? Alebo teda seklo úplne ale kurzorom ide hýbať.
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Nie, aj mne mrzlo pri nestabilite
Tam uz treba len nieco malinko doladit, lebo sa mu zrejme nieco nepaci.
Popripade vyskusaj toto: http://forum.crucial.com/t5/Solid-State ... td-p/38766
Tam uz treba len nieco malinko doladit, lebo sa mu zrejme nieco nepaci.
Popripade vyskusaj toto: http://forum.crucial.com/t5/Solid-State ... td-p/38766
Podľa všetkého za to môže GPU bije doslova bije sa mi 2D s 3D režimom a to tak že takt jadra bol 1000 MHz a pamätí 135 MHz, medzi časom sa problém stupňuje a častejšie to sekne.
Boha už to hádže aj fialové artefakty na celej obrazovke resp. celá obrazovka je fialová takže potvrdilo sa že je to od GPU ale horší že sa to zhoršuje
Boha už to hádže aj fialové artefakty na celej obrazovke resp. celá obrazovka je fialová takže potvrdilo sa že je to od GPU ale horší že sa to zhoršuje