Airsoft- rady,skusenosti
Airsoft- rady,skusenosti
Zdravim,chcem zacat s paintballom a ak sa niekto najde mohol by mi poradit nejaku zbran na zaciatok?diki
Naposledy upravil/-a Laro22 v Št 08. Dec, 2011, 22:44, upravené celkom 1 krát.
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Paintball
tak zo zaciatku isto nieco jenoduchsie, mozno by som popozeral aj nieco na bazare schopne. hlavne preto ze ak a to prestane bavit po 6 hrach tak je skoda investovat do poriadnej zbrane
NB: Asus ROG Strix G16
jasne bazar som uz kukal,no len aspon priblizne nejaky typ poradit a tak...
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN
nevem ani sam co je lepsie ci paintball alebo airsoft,vlastne je nas viac a zatial zbierame info
a nasiel som napr toto http://www.paintball-eshop.sk/kompletne ... 2oz-180rd/
a nasiel som napr toto http://www.paintball-eshop.sk/kompletne ... 2oz-180rd/
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
ja byt vami siel by som do airsoft
zbrane a dielov je strasna kopa, financne menej narocne (nekupujes plyn, teda ak nemas Gas zbran ale elektriku + strelivo)
a halvne taky kalach v ruke vyzera lepsie ako paintball gun
zbrane a dielov je strasna kopa, financne menej narocne (nekupujes plyn, teda ak nemas Gas zbran ale elektriku + strelivo)
a halvne taky kalach v ruke vyzera lepsie ako paintball gun
no ved mne sa airsoft viac popacuje, uvidim ako ostatny ...
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Ja sa cca 2 roky AS venujem, skoda ze v BA je hlavne centrum diania, ale si blizko (brezno) tak mozno sa raz stretneme
//ak by si nieco potreboval tak ss
//ak by si nieco potreboval tak ss
Spoiler: ukázať
no mozno hej ak to tu rozbehame,a teda pri airsofte by si mi co doporucil na zaciatok je jedno ci kratka ci dlha zbran ale hlavne nejakeho kvalitneho vyrobcu a asi by som chcel elektriku ci?
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
zalezi kde by ste hravali a a aku vzdialenost. von a na vacsiu vzdialenost lepsia dla zbran, budovy alebo mensie prestory zas kratka.
Vyrobcov je mnoho medzi TOP jednoznacne patri Tokyo Marui, ale to tije zbytocne kupovat zo zaciatku. Bral by som nieco lacnejsie a radsej tomu spravil upgrade.
Osobne vlastnim toto Akcko:
http://www.municak.sk/airsoft/db-aks-74-wood-steel
vynikajuci zaklad. Kupil som ho na bazosi uplne nove za 100€. uz v zaklade silna zbran. Presnost nie je bohvie co ale na take obcasne hranie staci. Nie je problem upgrade a mas uplne inu zbran.
Kvalita srpacovania tiez na dobre urovni, kov a drevo.
na zaciatok by ti mohla stacit aj JG G36:
http://www.municak.sk/airsoft/jg-g36c
na bazosi najdes nove po 80-90€. Taktiez vhodne na dalsi upgrade.
v zakladne by mala mat zbran mechanboch v3 (kvalitnejsie ako v2 verzie).
podla mna je airsoft vhodnejsi a menej nakladny sport pre zabavu ako paintball, ale treba tiez kupit nieco na ochranu, minimalne oci. Najlacnejsie plastove okuliare by som nekupoval, lebo z blizka chitit davku nie je sranda do nekvalitnych okuliari
Vyrobcov je mnoho medzi TOP jednoznacne patri Tokyo Marui, ale to tije zbytocne kupovat zo zaciatku. Bral by som nieco lacnejsie a radsej tomu spravil upgrade.
Osobne vlastnim toto Akcko:
http://www.municak.sk/airsoft/db-aks-74-wood-steel
vynikajuci zaklad. Kupil som ho na bazosi uplne nove za 100€. uz v zaklade silna zbran. Presnost nie je bohvie co ale na take obcasne hranie staci. Nie je problem upgrade a mas uplne inu zbran.
Kvalita srpacovania tiez na dobre urovni, kov a drevo.
na zaciatok by ti mohla stacit aj JG G36:
http://www.municak.sk/airsoft/jg-g36c
na bazosi najdes nove po 80-90€. Taktiez vhodne na dalsi upgrade.
v zakladne by mala mat zbran mechanboch v3 (kvalitnejsie ako v2 verzie).
podla mna je airsoft vhodnejsi a menej nakladny sport pre zabavu ako paintball, ale treba tiez kupit nieco na ochranu, minimalne oci. Najlacnejsie plastove okuliare by som nekupoval, lebo z blizka chitit davku nie je sranda do nekvalitnych okuliari
diki no airsoft asi bude vhodnejsi uz som aj kumpanov presvedcil ochrana jasne maska musi byt a okuliare termalne lebo oci su oci ale tie lacne sa aj tak strasne hmlia, no a zbran ta druha by mohla byt pokukam nieco
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Poslal som aj ss, tak este sem,
ciny su vyborne pre zaciatok, potom jasne je mozny upgrade..
hlavne nesetri na ochrane oci a zo skusenosti poviem ze mriezkovane okuliare s perforovaneho "niecoho" (cheap metal) by som neriskoval.
ciny su vyborne pre zaciatok, potom jasne je mozny upgrade..
hlavne nesetri na ochrane oci a zo skusenosti poviem ze mriezkovane okuliare s perforovaneho "niecoho" (cheap metal) by som neriskoval.
ohladom ochrany hlavy oci neni o com ta snad nesetri nik radsej dam aj 50 e za bryle ako prist o oko
takze dnes zakupena G608
zbran vyskusana a vyzera ze to bavit bude,ak viete poradit nejaku kratku na plyn bez Blow Back budem vdacny
- rozmyslam nad Cz 75 alebo nejaky Glock
takze dnes zakupena G608
zbran vyskusana a vyzera ze to bavit bude,ak viete poradit nejaku kratku na plyn bez Blow Back budem vdacny
- rozmyslam nad Cz 75 alebo nejaky Glock
Re: Airsoft- rady,skusenosti
mate niekto prehlad v znackach airsoft zbrani? Ktore kupovat, ktore radsej nie... konkretne ma zaujima CYBERGUN (resp. ARES, nakolko podla popisu tu zbran vyrabaju pre CYBERGUN oni).
A neviete niekto co znamena to upozornenie na stranke municak.sk
Teda zbran je funkcna, ale dokaze predviest aj lepsi vykon? Ak ju vytunim s lepsimi suciastkami...
A neviete niekto co znamena to upozornenie na stranke municak.sk
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Re: Airsoft- rady,skusenosti
to bude skor to ,ze je to lacne cinske ,a nerucia kolko dlho to bude drzat
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2