Nejdu platby cez Paypal
- filuS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 26. Aug, 2008, 13:14
Re: Nejdu platby cez Paypal
Jediny problem, ktory som doteraz so slsp mal bol, ze som mal nastaveny limit na internetovu platbu kartou necelych 100e (netusim, ci to ma slsp ako default alebo to bolo omylom, to cislo bolo take, akoby sa niekto pomylil s desatinnou ciarkou; v zmluve som ale mal vytlaceny limit 996e) a tak som mal problem so zaplatenim vacsieho nakupu na ebay. Par dni mi trvalo kym som na to prisiel a za mensi poplatok som to zdvihol na tych 1000e, takmer som dostal negativne hodnotenie, ale nakoniec sa to poriesilo. No toto je skutocny deal breaker, v poslednej dobe u mna takmer vsetky nakupy stoja na platbe cez paypal/google checkout. Este stastie, ze som si pred Vianocami chcel dopriat a necakal kym budem mat vacsie rezervy na ucte, pretoze teraz by som si akurat tak hubu otieral.
Mal by som jednu otazku, TrustPay niekto skusal? Velmi by ma zaujimalo, ci aspon toto pojde alebo nie.
Mal by som jednu otazku, TrustPay niekto skusal? Velmi by ma zaujimalo, ci aspon toto pojde alebo nie.
Desktop
Spoiler: ukázať
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
prave som platil cez paypal(mam VUB) a preslo, takze dufam ze to vub nezavedie
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
mne zatial VUB funguje tiez. ale ako tot by bola pekna hovadina keby to zaviedli aj ostatny. momentalne som rad ze som zo SLSP odisiel.
a co sa tyka toho ztazovania, ruku na srdce, na slovensku sme este za opicami a tieto platby vyuziva len malo ludi. obyc ludom natrepu ze SLSP je najbezpecnejsia banka a budu mat mozno este viacej klientov
a co sa tyka toho ztazovania, ruku na srdce, na slovensku sme este za opicami a tieto platby vyuziva len malo ludi. obyc ludom natrepu ze SLSP je najbezpecnejsia banka a budu mat mozno este viacej klientov
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Paypal ani Ebay nie sú závislé na kreditnej karte.
Dočasným východiskom z núdze je dobiť si Paypal účet akýmkoľvek spôsobom. Napríklad inou osobou , ktorá má účet v inej banke. Platby na Ebay sa potom budú strhávať priamo z Paypal účtu a nie z kreditnej karty.
Prioritne sa strhávajú z paypal účtu a až keď je na ňom nula , tak zvyšok sa strháva z kreditky.
Dočasným východiskom z núdze je dobiť si Paypal účet akýmkoľvek spôsobom. Napríklad inou osobou , ktorá má účet v inej banke. Platby na Ebay sa potom budú strhávať priamo z Paypal účtu a nie z kreditnej karty.
Prioritne sa strhávajú z paypal účtu a až keď je na ňom nula , tak zvyšok sa strháva z kreditky.
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Toto je pekne svinstvo. Mam TB a dufam, ze takuto "skvelu" ficuru nezavedu aj oni ...
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
problem vidim hlavne v tom, ze nikomu o tom nedali vediet dopredu, aby sa ludia mohli pripravit.
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Volal som na informacnu linku SLSP. Spojenie s operatorom sa mi podarilo az na 3.pokus, takze asi maju pekne vytazene linky .
Nedozvedel som sa samozrejme nic nove, co by som si uz predtym neprecital na internete. Teda ze predajca musi poslat v ziadosti o platbu aj 3 miestny CVV kod. Nechcel som by neprijemny, ved ta slecna na druhej strane linky za to v podstate nemoze.
V kazdom pripade som si aspon trocha "ulavil". Prizvukoval som jej, ze tuto zmenu zakaznikom neoznamili vopred, iba po jej spusteni "vycapili" kratke oznamenie kdesi na svojej stranke . Ze taketo spravanie je akceptovatelne u nejakej malej firmicky, ktora predava zemiaky ale v ziadnom pripade nie od bankovej spolocnosti. Odporucila ma na bankoveho ombudsmana.
Nedozvedel som sa samozrejme nic nove, co by som si uz predtym neprecital na internete. Teda ze predajca musi poslat v ziadosti o platbu aj 3 miestny CVV kod. Nechcel som by neprijemny, ved ta slecna na druhej strane linky za to v podstate nemoze.
V kazdom pripade som si aspon trocha "ulavil". Prizvukoval som jej, ze tuto zmenu zakaznikom neoznamili vopred, iba po jej spusteni "vycapili" kratke oznamenie kdesi na svojej stranke . Ze taketo spravanie je akceptovatelne u nejakej malej firmicky, ktora predava zemiaky ale v ziadnom pripade nie od bankovej spolocnosti. Odporucila ma na bankoveho ombudsmana.
- MaxMan
- Redaktor
- Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00
_Mato_: taktiez som volal na infolinku. Proste ze je to kvoli bezpecnosti a bla bla bla.... Ak chcem, nech napisem na info@slsp.sk alebo ombudsmanovi.
Proste hnusny podraz od nich. Mali dat na vyber a nie to vsetko takto bloknut. Idem prave pisat na mail aj ombudsmanovi. A bolo by dobre, aby kazdy, kto ma u nich ucet a ma teraz problem, napisal a stazoval sa. Mozno to prehodnotia...
Proste hnusny podraz od nich. Mali dat na vyber a nie to vsetko takto bloknut. Idem prave pisat na mail aj ombudsmanovi. A bolo by dobre, aby kazdy, kto ma u nich ucet a ma teraz problem, napisal a stazoval sa. Mozno to prehodnotia...
Ani srnky netušia čo som mal/mám...
steam sa da nastastie platit aj cez VISA volbu.
ale DX mi tym krachlo.
ale DX mi tym krachlo.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
snake, neviem co sa stazujes na tatru? tak mame posahanu citacku zdlhavu, a co? aspon vsetko co potrebujem ide
snad nepristupia k takejto idiotine...
snad nepristupia k takejto idiotine...
Steam: michalsveto
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Prave som dopisal a odoslal email (staznost) ombudsmanovi. Snad si ho niekto aj precita a neskonci ihned v spamovom priecinku .
- Martin2195
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Okt, 2010, 18:36
Snad s tým aj niekto niečo spraví a nie len si to prečíta
- MaxMan
- Redaktor
- Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00
No verim, ze s tym budu nieco robit, lebo rozruch okolo toho je dost velky. Uz dostali echo aj televizie. Takze SLSP to ma nahnute... Manazeri asi ani netusili, co tymto sposobia.
Ani srnky netušia čo som mal/mám...
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
manazeri mozno ani netusili co to paypal je
Steam: michalsveto
- Martin2195
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Okt, 2010, 18:36