Nejdu platby cez Paypal
- MaxMan
- Redaktor
- Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00
Re: Nejdu platby cez Paypal
Martin2195: zatial este nie (aspon o tom neviem), ale uz to par ludi poslalo do televizii ako namet na reportaz. A tie sa toho urcite chytia, kedze SLSP nie je mala banka.
Ani srnky netušia čo som mal/mám...
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Ja som pisal na dsl-ko. Odpisal mi redaktor a vymenili sme si zopar mailov s informaciami. Zajtra by sa tam mal objavit clanok presne o tomto probleme.
- Martin2195
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Okt, 2010, 18:36
Už vidím hovorcu Slovenskej sporitelne v reportáži : "Všetkými novými opatreniami sme zlepšili naše služby, všetko robíme pre dobro našich klientov...bla...bla...bla..."
Mato:
Mato:
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
presne tak ako som pisal. banka sa bude prezentovat ako to najlepsie pod slnkom. ale to je chyba ludi ze im na to skacu. bohuzia je malo ludi co takto vyuzivaju svoj ucet (pay pall, ...), vacsina z nich maximalne plati kartou niekde v hypermarkete.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
dalsia vec, ked je to pre bezpecnost klientov, tak preco neni moznost nepouzivat to?
Steam: michalsveto
riadka chobotina toto, nastvali ma teraz...
cudoval som sa, ze co mam s tou kartou zase
menil som limity, vymazal a znova pridal, no nic nepomohlo
este dobre, ze mam aj zuno a naviazanu na paypal
ak to naozaj zavedu vsetky banky, tak to paypal urcite upravi a bude uchovavat a posielat aj ten kod alebo sa bude zadavat pri kazdej platbe
ale to chvilu potrva
cudoval som sa, ze co mam s tou kartou zase
menil som limity, vymazal a znova pridal, no nic nepomohlo
este dobre, ze mam aj zuno a naviazanu na paypal
ak to naozaj zavedu vsetky banky, tak to paypal urcite upravi a bude uchovavat a posielat aj ten kod alebo sa bude zadavat pri kazdej platbe
ale to chvilu potrva
PayPal nemá prečo ohrozovať svoju bezpečnosť kvôli zaprdenému slovensku. A už ich vidím ako budú doprogramovávať výnimku, už pár ľuďom napísali, že teda smola, PayPal nebudú môcť využívať.mbc napísal:ak to naozaj zavedu vsetky banky, tak to paypal urcite upravi a bude uchovavat a posielat aj ten kod alebo sa bude zadavat pri kazdej platbe
ale to chvilu potrva
.
ved jasne, ze nie kvoli SR
ale ked to bude chciet VISA....
ale ked to bude chciet VISA....
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Neskutocne ma pobavil tento prispevok z jednej diskusie pod clankom:
ale veď dostali mail od VISA, kde bolo jasne napísané:
Pozdravy banka,
my infomácia január rok 2012 vyžadovať transakcia nie CVV a CVC. Upustiť začnite každá banka musieť ako aj oni s pre tento platby. Radi počuť vám skoro.
Úprimne vaše
Tom Smith
VISA hlavný centrálna
- Martin2195
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Okt, 2010, 18:36
mna z nich asi j****... no nic, dobankoval som s nimi. Niekto sa tam musi velmi nudit, ked vymyslaju taketo koniny.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
piste na somreporter@markiza.sk Co viem minimalne 30 ludi uz pisalo....
Aj ja som napisal:
A s kym bankujete Vy? S kokotmi...
Dobry den
Ospravedlnujem sa za uvedeny vulgarizmus, ale nedalo mi... verim, ze podobne staznosti sa Vam tam uz kopia a bolo by urcite vhodne uvedeny pripad medializovat az sa trosku lady pohnu.
Vsetci co maju na Slovensku ucet v SLSP uz 2 dni nemozu uhradzat platby do spolocnosti ako Paypal ci Android market a pod.
Mne tu stoji zhruba 5 platieb, feedback na Ebay postupne klesa a uz len cakam, kedy mi zablokuju dlhorocny Ebay ucet. A nemozem s tym zial nic robit.
Aj ja som napisal:
A s kym bankujete Vy? S kokotmi...
Dobry den
Ospravedlnujem sa za uvedeny vulgarizmus, ale nedalo mi... verim, ze podobne staznosti sa Vam tam uz kopia a bolo by urcite vhodne uvedeny pripad medializovat az sa trosku lady pohnu.
Vsetci co maju na Slovensku ucet v SLSP uz 2 dni nemozu uhradzat platby do spolocnosti ako Paypal ci Android market a pod.
Mne tu stoji zhruba 5 platieb, feedback na Ebay postupne klesa a uz len cakam, kedy mi zablokuju dlhorocny Ebay ucet. A nemozem s tym zial nic robit.
Papagaj#2656
CPU: Core i7 3960X @ 4700Mhz + EK-Supreme HF Motherboard: Asus Rampage IV Formula X79 Ram: G.Skill RipjawsZ 4x4096MB DDR3 2133 9-11-10-28 VGA: EVGA GTX 980 Superclocked ACX 2.0 SLI Audio: Asus Xonar Essence STX + Magnat Quantum 557 5.1/Onkyo TX-SR608 HDD: SSD Crucial M4 256GB PSU: Seasonic SS-1000XP Platinum Keyboard: Corsair Vengeance K70 Black Mouse: Razer Imperator + ROCCAT Hiro 3D Screen: ASUS ROG SWIFT PG278Q Case: Corsair Obsidian 800D OS: Win 7 Ultimate 64bit
CPU: Core i7 3960X @ 4700Mhz + EK-Supreme HF Motherboard: Asus Rampage IV Formula X79 Ram: G.Skill RipjawsZ 4x4096MB DDR3 2133 9-11-10-28 VGA: EVGA GTX 980 Superclocked ACX 2.0 SLI Audio: Asus Xonar Essence STX + Magnat Quantum 557 5.1/Onkyo TX-SR608 HDD: SSD Crucial M4 256GB PSU: Seasonic SS-1000XP Platinum Keyboard: Corsair Vengeance K70 Black Mouse: Razer Imperator + ROCCAT Hiro 3D Screen: ASUS ROG SWIFT PG278Q Case: Corsair Obsidian 800D OS: Win 7 Ultimate 64bit
No asi tak ako som napísal na FB. Zdechnutá, smradľavá banka s neschopnými službami, vedením a neviem čím ešte. Zhovädili sa už tým, že nedajú nič vopred vedieť (ako toto mňa osobne tak vytáča, že ak mi niekto, alebo niečo takto spraví tak tlak 300/1000 a idem to tam vyzabíjať) čo je znakom úplne arogantnosti voči klientom, úplne že serieme Vám na hlavu a ďakujeme za vaše super peniaze. Toto je možné len na Slovensku pardon špinavej diere...
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
ja sa cudujem, ze vobec niekam pisete ombudsmanom a do televizie. hned ako by som sa to dozvedel, tak by som siel do banky, zrusil ucet a presunul sa inam.