moze mi niekto povedat co to je ?

doska MSI K8T Neo2 V2.0
uz som zufaly, mal som tam volakeho Freezra, zoparkrat prepastovany, ale vcera som ho dal prec, dal tam zakladny chladic z procaku, len som tam dal namiesto toho ventilatoru jednu noctuu...
teploty zo zaciatku boli v pohode, aj v zatazi (ked som pustil C&C Generals) tak teploty boli fajn.. len som to chcel zohriat viac, tak som pustil mem test a potom sa mi komp prehrial a vypol sa.
vcera ked tam este bol Freezer tak teploty sa pohybovali v rozmedzi 80-115stupnov a potom som vedel ze sa komp vypne ked je uz nad 100stupnov... teraz kym pisem tento prispevok tak sa mi 2x vypol komp a to uz pri nizsej teplote (okolo 80)...
ja uz som bezradny, neviem co sa tam prehrieva neviem ako to chladit, ale kym to nevyriesim tak tento pocitac mozem vyhodit von z okna, potrebujem este "prezit" par mesiacov na tomto kompe kym bude novy, a rad by som pozeral filmy a hral nejake postarsie hry...
PS: momentalne to ma nizke teploty lebo som dal komp k otvorenemu oknu

PS2: investovat do tohto kompu sa mi moc nechce, nebdue nahodou aj chybny senzor? lebo ked mala CPU dioda vyse 100 stupnov a chytil som sa freezra tak nebol vobec horuci...