Crysis 2
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Re: Crysis 2
Pozor, nemusi. Ja mam kupenu a tiez robila sarapatu. Pri takychto hrach, kde su DX11+textury implementovane dodatocne patchom, to nie je 100%-tne.
Catalyst mam 11.12 este nieco poskusam a ked nic tak kaslem na to...to z kazdou jednou hrou daco musi byt
to je tak, že keď wareziš, tak sa nemôžeš sťažovať ..osobne som nemal ani nepamätam nejaký problém s hrou
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
zaujimalo by ma co za hw to pohanalo
no to vyzera uz skoro ako real...
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
neviete mi poradit, nainstaloval som crysis a na 2500K a HD3000 mi spusti len ciernu obrazovku a mysku, dogooglil som sa , ze mam velke rozlisenie nastavene, mam len 1680x1050 lcd, skusal som upravit aj cfg file ale nist...
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Easy riesenie. Kup si normalnu grafiku a ani to nespustaj na tej srande IGP.
Spoiler: ukázať
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Ved ale tam ide o problém max rozlisenia monitora
a ked to spustis budes riesit dalsi problem - preco mi to seka na stredných detailoch/potom mas este vysoke a velmi vysoke
Spoiler: ukázať
takže mi tu chcete povedať že keď si kúpim originál hru ako ten Crysis 2 tak mi hra padať nebudete? Vymenil som HD 5970 za GTX580 hra išla plynulejšie ale chybu vyhodilo i tak. Ako nechápem v čom je ten rozdiel medzi originál a stiahnutým z warez. Jedine v cene..Rad sa nechám poučiť ..ďakujem
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
warez sa tu neriesi, ak s tym mas problem, tak nech sa paci chod riesit svoje problemy na warez fora.
Ja to tu neriešim ak si si nevšimol riešim tu problém že ak kúpim Crysis 2 originál či mi bude robiť to že mi vždy vypíše chybu. Chcem len zistiť či to nebude iný problém
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
No ved tak ak to tu chces riesit, tak ti jedine zostava si tu hru kupit a potom zbadas ako sa to bude spravat
kks takym ako ty, rozdat hned tropicke ovocie aspon na tyzden.. mas to zwarezene, tak si ries problemy sam, kto to ma kupene taketo problemy nema, dufam, ze teraz necakas, ze ti tu niekto postne link na lepsi crack alebo coxxx_boy19 napísal:Ja to tu neriešim ak si si nevšimol riešim tu problém že ak kúpim Crysis 2 originál či mi bude robiť to že mi vždy vypíše chybu. Chcem len zistiť či to nebude iný problém
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
uz si bol v aprili upozornovany na warez. hlavne ze mas high endovy pocitac, ale hry za par eur si nekupis. to je dost ubohe. poviem ti to asi takto. ak s tym okamzite neprestanes, tak sa spolu rozlucime.xxx_boy19 napísal:Ja to tu neriešim ak si si nevšimol riešim tu problém že ak kúpim Crysis 2 originál či mi bude robiť to že mi vždy vypíše chybu. Chcem len zistiť či to nebude iný problém